Jump to content

Moto Zajednica

moto zurke i N1h1

Recommended Posts

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: suzuki gsxr 1000

Kao podpredsednik ,zajedno sa predsednikom i odborom moto kluba "mk munje" batocina razmisljam zajedno sa pomenutim o organizovanju zimske moto zurke povodom godisnjice kluba!sve je spremno za zurku,odredjen je datum 4.decembar 2009,mesto,bend libido iz kga,go go igracice itd itd,ali nas ovaj virus malo pokoleba!sta mislite o tome?da li organizovati...ili ipak odloziti...

unapred hvala!

pozdrav!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: Kawasaki GPZ 500S

Ma, nek ide život!  ;)  Ako hoće da me strefi potpuno je svejedno dal će me obradovati u prodavnici dok čekam na red ili na moto žurci. Šalu na stranu, svi apeluju na to da izbegavamo masovna okupljanja ali šta sad? Da stane život? Ne želim da zvučim neozbiljno ali i na posao idem svaki dan a tamo nam stranke (kakve samo poželeti možeš) bukvalno sede na glavi.

• Svrati ponekad, 233 postova
  • Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6

Pravite žurku i uživajte.

Ne nasedajte na mediske kampanje.

U Šapcu se svi bore protiv pandemije, a nema ni jedan zaraženi.  ;D ??? ;D

• Pana, 532 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535

Odbaciti žurku kao vid okupljanja , to je prevaziđenjo a možda kolko sutra i zabranjeno.

Okupiti se oko ideje: Masovnog uništenja virusa ljutom rakijom  i jačenje imuniteta pivom .

Ko dođe i pije da potpiše a ko dođe i ne pije da potpiše da je na njegovu odgovornost.

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

Meksicki grip nije vise aktuelan.

Ugovor sa Tamo Nekim je zakljucen, lova je ugovorena (ne znam da li je placena), pa nema vise razloga za medijsku kampanju te "igracke od gripa". ;D

• U prolazu, 3 postova

Mislim da nisi u pravu Deki. Kako ankete govore, preko 75% stanovništva neće da primi vakcinu. Sada će tek da prave pritisak sa raznim podatcima , čitaj dezinformacijama. Pa vidiš da je na 300 zvanično obolelih, 11 umrlo. To je skoro 4%, a to nema nigde na svetu. Sada će ko god da umre da bude da je umro od gripa, samo da naprave pritisak na građane da prime vakcinu. Pa ona ipak košta 799 RSD, puta 3.000.000, pa ti vidi.

Pozdrav!

• The Doctor, 1108 postova
  • Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1

Danas sam ćuo da je neki jadnik, inače dugogodišnji narkoman, posle zatvaranja Rehabilitacionog centra zbog "torture" nad štićenicima, umro od droge, a oni objavili da ja A h1n1. Ko god umre, oni  jave da je od gripa. Bruka.

Udri radžu i ne sekiraj se.  ;D

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

Mislim da nisi u pravu Deki. ..

Ne vidim zasto nisam u pravu ???

Ugovor je zakljucen lova je "proradila" ili ce brzo da "proradi" vakcine ce da stignu do kraja februara :o

Uopste nisam spominjao koliko ljudi hoce da primi ili ne vakcinu-vakcina ce da stigne, pare ce da se plate, a vakcina ako se ne potrosi moze i da se baci.

Ja znam da necu da je primim-da li je to dobro-ne znam.

Takodje je cinjenica da odmah nakon potpisivanja ugovora kampanja o "opasnosti Meksickog gripa" je spala.

Cesto gledam vesti i na HRT, OBN i RTCG, a prema tim vestima tamo kao i da nema ovog gripa (ili jos nisu u fazi kupovine vakcina ;D)

11 obolelih je umrlo, ali ne od 300 i nesto registrovanih obolelih nego od ko zna koliko neregistrovanih, koji su ovaj BLAGI grip "prelezali" na nogama, sa veoma blagim tegobama.

Da se radi o "blagom" gripu govori i cinjenica da u svetu od obicnog gripa umre oko 40.000 ljudi godisnje, a od ovog gripa, za pola godine je umrlo 2-3.000 ljudi.

Obicno od gripa umiru ljudi na teritorijama koje ne poznaju grip, kao i teski hronicni srcani, plucni...bolesnici.

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: suzuki gsxr 1000

Neki strucnjaci su analizirali broj zarazenih u zemljama gde je n1h1 vec prosao(kanada,amerika,australija...)

Kazu da je u tim zemljama skoro 80% ljudi  "zakacilo"  n1h1 a nisu ni isli u dom zdravlja ili kod doktora,jer su to izlecili sami obicnim supicama,cajevima...U onih 20% su ljudi koji su se prijavili sa tezim ili laksim simptomima virusa,vecina izlecena uz pomoc lekova,a mali broj ljudi stradao(uglavnom stariji lljudi koji su bili hronicni bolesnici srca,pluca...)

A ovi nasi politicari...da li pokusavaju da nam uzmu ovo mala para sto imamo ili da nam zamazu oci nekim glupim virusom da bi nam skrenuli temu razmisljanja...uopste mi nije jasno,znam samo jedno-vakcinu necu da primim sigurno!

ZIVELI...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja