zx6 r ninja 0 Napisano Novembar 8, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao, imam kacigu MDS i za sada me sluzi,ne duva,sve je ok,ali me nervira buka i sto nije neka bolja marka..... Sada sam skupio neke pare i dvoumim se da li kupiti kacigu neku bolju ili kombinezon, ili 200 e za kacigu i 200 e za kombinezon(kada bi nasao dvodelni za te pare...). Molim za pomoc prijatelja i savet koju kacigu i koji kombinezon... HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Cao, imam kacigu MDS i za sada me sluzi,ne duva,sve je ok,ali me nervira buka i sto nije neka bolja marka..... Sada sam skupio neke pare i dvoumim se da li kupiti kacigu neku bolju ili kombinezon, ili 200 e za kacigu i 200 e za kombinezon(kada bi nasao dvodelni za te pare...). Molim za pomoc prijatelja i savet koju kacigu i koji kombinezon... HVALA mislim da za 200e mozes da nadjes skroz korektnu kacigu....a za ostalih 100 ne znam za kombinezon ali znam da mozes pantalone i jaknu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Имаш комбинезон за 200 евра у Луису http://www.louis.de/_3097211c5924f72d231e8d808a7e200d59/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=100&wgr=780&list_total=9&anzeige=0&artnr_gr=208007 и за 200 исто можеш сад да нађеш добру кацигу. Ја имам и MDS кацигу и буку сам успешно решавао чепићима за уши. На твом месту купио бих тај комбинезон, чизме и рукавице ( укупно би било мање од 400 евра ) и задржао за сад MDS кацигу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Postavlja se i pitanje a kako bi bio siguran da ta neka bolja marka kacige neće biti 'bučna'? Uglavnom sniženja tek predstoje i ako malo sačekaš imačeš i jedno i drugo za te pare! (400e)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 8, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan strpis se malo,ionako je zima pa onda kupis sve zajedno onako "u stilu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zx6 r ninja 0 Napisano Novembar 10, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da 400 eura,mozda i koji vise.... Imam rukavice i cizme,kornjacu...... Gde predlazete da gledam i pratim snizenja, po Luisu i Polo ili jos negde? koje marke za te pare preporucujete? Hvala na savetima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 10, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan strpis se malo,ionako je zima pa onda kupis sve zajedno onako "u stilu" Tako je Sale. Najbolji odgovor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...