R.I.P. 39 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle nedelje moj brat je otvorio autoperionicu u Južnom bulevaru br.83-b. Dogovorili smo se da za BJB damo popust na komplet pranje automobila kao i motora koje bi iznosilo 370 din za auto odnoso 150 din za motor. U sklopu perionice postoji čekaonica, uskoro stiže kafomat. P.S. Molim admine ako tema nije postavljena na pravo mesto da je premeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan El perionica tamo gde su svi oni auto servisi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Novembar 8, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Daj neke detalje, kako perete, cime i slicno, i neke slike perionice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Neskebg Da, autoperionica je gde su svi oni servisi, pre vulkanizera "Sima", jedan jedini vulkanizer. thelord svašta nešto . Slike ovih dana kako izgleda perionica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da kažem da će svako vozilo dobiti karticu koja će se pečatirati posle svakog kompletnog pranja i nakon šestog pranja ide jedno pranje gratis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1714 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da kažem da će svako vozilo dobiti karticu koja će se pečatirati posle svakog kompletnog pranja i nakon šestog pranja ide jedno pranje gratis. Lepo, lepo, eto mene ovih dana da se okupam ceo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 1714 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Otisli pre neki dan Nikola i ja tamo i za celih 150 dinara :o dobili tretman motora da su izgledali cistije nego kad sam ga iz salona izvodio tako da toplo preporucujem svima, da bez oklevanja pohitaju da svoje zverke operu i u cistoci uzivaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 11, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Koje je radno vreme, moram da picnem motor za Mrletovu svadbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan @ Peki Radno vreme perionice je od 09,00 do 20,00 časova radnim danom i subotom, nedeljom od 09,00 do 15,00 časova. Novina koja će od sutra biti uvedena je da se i za pranje motocikla dobija vizitka koja se popunjava i nakon 6 pranja jedno pranje GRATIS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Novembar 11, 2009 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A kam gu sličke perionice? Čestitam na početku rada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan fala fala, čekamo da se prolepša malo vreme pa stižu i sličke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17649 Napisano Novembar 12, 2009 Integrisan, 8358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako perete - pistoljem ili na crevo? Takodje, da li odmascujete felne i cime? Shvatam da ovo ne moze (crevo, odmascivanje, detaljno brisanje) za 150din, ali ako uvedete neku uslugu detaljnog pranja i to crevom (bigaje, ABS senzori) i naknadnog pazljivog finisiranja kapiram da bi imali dosta zainteresovanih. Velika konkurencija ne postoji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ti uzmi pistolj a mi cemo pusku ;D ;D ;D. Odmascujemo felne i lanac tako da je potrebno poneti sprej za lanac ali necu da ti kazem cime odmascujemo jer je poslovna tajna ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Novembar 12, 2009 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odmašćivačem? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6171 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 3025 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jel tacno otvaraju i koliko im vremena treba za motor, uracunaj i to da treba da se ohladi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan pa sve zavisi koliko je zagrejan motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ja cu da doteram moju kamilu, koja je poslednji oprana.... joj nemam pojima... ...pa ako je operu, preporuka vise nece biti potrebna... a dokumentovacemo fotkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ako. dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6171 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 3025 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ti se zezas, a ja te ozbiljno pitam Treba da mi bude Suzi cista u subotu, oko 10:15, 10:30, p[a da znam, da li mi vredi da uranim i nacrtam se ispred servisa u 9, a da stignem na vreme dalje na cistom motoru, ili da uzmem u ruke crevo i skonficu pa da je sutra perem. A ne pere mi se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 12, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan pa sve zavisi koliko je zagrejan motor Ja iz Vojislava Ilića, niz Grčića Milenka mogu i na ler ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da smo tačni u 8,45 otvaramo, pijenje kafe i od 09,00 rad. Elem motor mora da se malo ladne taman dok popijemo kafu i brzo je gotov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6171 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 3025 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan To mi kazi, sreco ;D Koliko traje pranje i feniranje? Da znam kako da rasporedim vreme. Jel radite i poliranje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan To mi kazi, sreco ;D Koliko traje pranje i feniranje? Da znam kako da rasporedim vreme. Jel radite i poliranje? Pa da ti izbledi suzana ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Novembar 12, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bio ja, sa Saxijem, kad sam video kako rade, posle dosao i ja sa Tenerom, savrseno su uradili posao, cena, malo je reci povoljna, za 150 din mi se n eisplati ni crevo da razmotam. Bratija, ajmo do dobre usluge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6171 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 3025 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisi ti meni jedno mesto za pranje i dve kafe /za mene i lj/ u subotu, u 9 A lepo bi bilo da i ti budes tamo, da se ispricamo. A ako Suzi nece da upali od vode, ti ces i da je guras ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...