severian 18823 Napisano Decembar 25, 2013 Integrisan, 8495 postova Prijavi odgovor kao problematičan E da, još jednom, po ko zna koji put savet: kupujte skijašku aktivnu odeću. Serije su veće od moto brendova i za istu funkcionalnost platićete bar 20% manje. PS: i jurte rasprodaje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Decembar 26, 2013 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Momci, hvala na odgovorima Kako po prvi put kupujem/nosim aktivni ves a inace ne podnosim sintetiku, vidim da ce biti malo eksperimentisanja... Juce sam se vozikao po gradu na desetak stepeni u obicnoj pamucnoj odeci i bilo je poprilicno prijatno. Jakna je kombinacija cordura/gore-tex + termo ulozak i odradila je fantasticno svoj posao.Pantalone isto tako a rukavice imaju D-dry membranu+termo ulozak.Hladnocu nigde nisam osecao osim na nogama.Nosio sam civilnu obucu.Verujem da bi voznja sa akt. vesom bila jos prijatnija.... Posle praznika, bacam se na potragu.... Nadam se da cu uspeti da istripim tu vunu na svojoj kozi posto inace nosim iskljucivo pamuk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladagm 0 Napisano Januar 11, 2014 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za sve zainteresovane ponovo u ponudi sve tri velicine:M,L,XL. http://oglasnik.bjbikers.com/ads/aktivni-ves-tcm/ http://www.cikloberza.com/show.php?id=128514 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladagm 0 Napisano Februar 2, 2014 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan UNISEX Zimski Aktivni ves http://oglasnik.bjbikers.com/ads/aktivni-ves-unisex/ http://www.cikloberza.com/show.php?id=135968 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Februar 3, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam na snizenju kupio aktivni ves marke Killtec u Sport Vision (BiH) radnji. Prva cijena je bila 99KM (oko 50 evrica), a na snizenju 55KM (28 evra ). Kao sto rece Severian, jurite popuste! Visok sam 190cm i tezak oko 100kg i odgovara mi velicina XL. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Februar 3, 2014 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kneža, s obzirom da je to namijenjeno za skijanje, da li misliš da može da se koristi ljeti na motoru. Da li bi bilo pretoplo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Februar 3, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj komplet sam uzeo za hladnije dane. Za ljeto planiram sebi majicu kratkih rukava, a isto da je aktivni ves. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Februar 4, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji sam komplet kupio u louisu za 17e oba dela onaj fastway. Moram priznati da za ne zahtevnog korisnika kao sto sam ja ( obicno skijanje i voznja motora ne zimi) ne vidim razliku u odnosu na HH komplete koje sam placao preko 6 puta vise... Naravno komplete slicnih karakteristika , ne poredim tipa merino vunu i sintetiku... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Februar 5, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan Probao 5.11 aktivni ves i odlicno mi se pokazao brze se susi i nema neprijatnog mirisa ni posle tri dana neskidanja. Inace wedze mi radi posao samo sto se sporije susi od 5.11 i vise se oseca kad se covek znoji. Sledeci ves ce mi sigurno biti merino vuna ako se skupi neka svotica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1802 Napisano Octobar 11, 2014 Lovely jubbly, 902 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Prosli vikend sam u Decathlon-u trazio aktivni ves. Na preporuku prodavca, posle objasnjenja da mi je isti potreban za voznju motocikla, pazarih model na akciji: gornji i donji deo. Prvi utisci su pozitivni ali sto se tice ozbiljnije ocene trebalo bi sacekati hladnije dane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banjala 0 Napisano Novembar 1, 2014 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan U pomenutoj ulici bezanijska u Zemunu sam juce pazario gornji i donji deo za 1900 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladagm 0 Napisano Decembar 6, 2015 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, postavio bih ovde pitanje posto je vezano za ovu temu i nemojte mi zameriti ako to nije dozvoljeno. Naravno ako nije neka Admin obrise post. Posto sam i ja korisnik Aktivnog vesa a nekim okolnostima sada kod sebe imam odredjenu kolicinu Aktivnog vesa marke CRAFT koji bi bio na prodaju po vrlo povoljnim cenama u odnosu na takve u radnjama. Doduse bez fabricke kutije i fiskalnog racuna pa kako se moze oglasiti jer nikako ne mogu da udjem u opciju oglasavanja? Hvala i pozdrav, Vladimir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Decembar 6, 2015 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Stavi slike i deklaraciju da vidimo za koju je temperaturu. Bice zainteresovanih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladagm 0 Napisano Decembar 6, 2015 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan CRAFT Active wear Komplet se sastoji od gornjeg i donjeg dela. Ekstremno rastegljiv-svi šavovi urađeni sa Mauzer flat look--znači ravni bez izbočina.Može i za muškarce i za žene,u crnoj boji. Materijal mikrovlakno 92% rayon 8% elastan. Pranje do 50 C,ne pegla se. Velicine:Trenutno na stanju M,L,XL CENA:20 eur za komplet Naznacio bih da se komplet prodaje bez fabrickog pakovanja tj. kutije 065/3 30 31 32 Vladimir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMXBandit 28 Napisano Jun 9, 2016 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao sam celu temu i vidim da je uglavnom bila aktivna zimskih meseci i da se više ljudi raspitivalo za zimski aktivni veš. Jel može neka preporuka za letnji aktivni veš, pošto dolaze topli dani, za temperature 25-35 °C, vožnju po gradu i često stajanje na semaforu. Najradije bih kupio u nekoj prodavnici kod nas, tj. u BG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jun 9, 2016 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam svasta nesto. Moja preporuka za leto je biciklisticki windstop prsluk... Rupicast na ledjima. Ko proba leti, kad je zega, nikad vise ne nosi pamucnu majicu ispod jakne. Probajte i javite utiske...;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Jun 9, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan @zli, jel moze neka preporuka gde kupiti, koje su cene otprilike...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jun 9, 2016 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Gugl je konza... Imas pp :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jun 10, 2016 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam Rukkin aktivni 2XL od poliamida cena 90e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Februar 13, 2017 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je svrha kupovine aktivnog veša za vožnju zimi, ili tačnije rečeno za vožnju tokom hladnih dana kada smo na ivici da li uopšte da sedamo na motor ili ne. Razumem da aktivni veš treba planinarima i skijašima jer su isti izloženi ifizičkom naporu pri čemu se znoje bez obzira na hladnoću i onda aktivni veš odrađuje svoje, ne zadržava taj znoj itd itd. Rauzmem zašto je potreban leti ispod letnje moto jakne, to je više nego jasno. Ali zašto ispod zimske moto jakne, ko se na motoru zimi znoji? Razumem da zimska varijanta termoaktivnog veše i greje, ali greje i pamučni veš i bilo koji drugi veš koji nije "aktivan". Ne kažem da je aktivni veš zimi na motoru loš ili lošiji iod onog neaktivnog ali nije ni bolji niti topliji od na primer nekog vunenog džemperčića ili dobre mamućne duks majice ili tako nečeg. Zašto zimi aktivni veš ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Februar 13, 2017 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio na K.P. aktivni veš od merino vune.Kupio sam ga samo zbog Elefantentrefena,zimskog skupa u Nemačkoj.Meni je pomogao dosta.Cena je valjda oko 70e za komplet sa kapom i carapama.Bas fino održava toplotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8662 Napisano Februar 13, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja kupio Cherish, 1900din u Takovskoj, odličan za te pare. @keš ima i nas koji vozimo zimi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Februar 13, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Danas videh kolegu na motoru ispred zemunske opštine...a napolju -4C...što je najgore, nije imao nikakvu zaštitnu opremu...bar na oko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perkele 41 Napisano Februar 13, 2017 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nedavno kupio aktivne duge gace na vojnom otpadu u borci, nove naravno, nahvalili mi ih tamo... Utisak, hmmmm.... Smejao sam se sebi danima kako sam ispao budala... Dao sam 3000din za gace, obukao ih u stanu gde je 25 stepeni, odjednom poceo da osecam hladnocu na nogama kao da te gace imaju ventilatore, obucem preko njih trenerku i setam po stanu a na nogama mi hladno! Napolju bilo nekih 8 stepeni, sednem na motor i provozam se, na nogama samo sto se led nije uhvatio! Dodjem kuci, skinem gace, pipnem noge a one kao da su bile u zamrzivacu! Ko je sad tu lud? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 13, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ima vise vrsta tog materijala. Neke hlade neke greju ja imam neki neutralan aktivni ves,nosim ga leti. Al neznam bas koliko to moze intenzivno da greje/hladi. To kod tebe neki ekstrem. A inace gde mu dodje taj vojni otpad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...