Zemunac 3 Napisano Decembar 5, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Tip rasturao prodavnicu dekova za Moto na Novoj Galenici..čim pronađem fon, šaljem ...ostalo mu je još robe pa vidi sa njim!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bash ako ima neshto od HJC da uzmem bar zatamnjen vizir... Da se ne prsim sad za novu kacigu, ima josh stvari na spisku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5034 Napisano Decembar 10, 2009 Drug član, 1888 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte ovo, posebno sredstvo za koje mnogi tvrde da odlicno radi svoj posao i zove se: Cat Crap http://www.webbikeworld.com/r2/motorcycle-helmet-visor-anti-fog/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Decembar 11, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan alo muskici ;D jedan info,da ne kupujete pizdarije bezveze pjena za brijanje i meka pamucna krpa i nista vise... malo pjene na krpicu i samo njezno upolirate,nece se magliti,ne krivi sliku,nemasti i ugodno mirise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Decembar 11, 2009 Drug član, 1955 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan ja probao sa gelom za brijanje.i vise ne magli. Ja isto. Ne magli uopste. Moj savet je da dobro utrljate gel da ne ostane nikakav vidljivi premaz. Kad ostane sloj gela koji je vidljiv za oko onda svetluca vizir nocu od farova koji vam svetle u susret. Znaci namazete gel ili penu i trljajte vizir dok je ne skinete. Ko ne veruje nek namaze na neko ogledalce. Nek iznese to ogledalce napolje po ovoj hladnoci i nek dahce u njega. Nema sanse da magli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 11, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Isprobao sam penu i u vozhnji, magli ali znatno manje, tj podnoshljivo je.Do dushe jeste da je prilichno hladno i nije bash merodavno, ali kad bude toplije bice super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Decembar 12, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ko je rekao foru za penu za brijanje ima od mene pice!!!! Kuburim vec dva meseca sa magljenjem i chim je malo hladnije moram da dignem vizir, a ne mogu da nadjem za HJC nishta ovde kod nas jer slabo poruchuju. Sad sam utrlajo penu lepo i probao malo po kuci i na terasi jbg kisha je za motor i magljenje je minimalno. Super fora, svaka chast! +1 i ja imam HJC i moram da otvaram vizir kad je ladno... Dobro momci samo da znate da mogu dooobro da popijem ... ;D :D Držim vas za reč Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Decembar 13, 2009 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam! Pena je KEVA!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Decembar 14, 2009 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ahahHAHaHaHhahAAHa CatCrap!!! meni bi možda trebao novi vizir... al' ja imam Nolan N19R... pena radi! tečnost nisam probao, mada bi trebalo da šljaka (po nekoj logici) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Decembar 14, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma napuni i kacigu ako ti je ćef ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Decembar 15, 2009 Drug član, 1955 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi,jel se sme utrljati i sa spoljne strane ili je dovoljno samo sa unutrasnje? Sme i sa spoljasnje strane ali je dovoljno samo sa unutrasnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5034 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 1888 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma napuni i kacigu ako ti je ćef ;D Bas tako ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Decembar 17, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan dobra ta fora sa penom!!!ajd i ja da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...