Jump to content

Moto Zajednica

Kofer sa plocom

Recommended Posts

• motoras, 2473 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Nema od toga nista, ja mu ponudio jos ranije da mi vrati kofer ako nema da plati, dobio sam odgovor "sutra ti saljem pare". To je bilo pre vise od mesec dana. Ja sam taj kofer mogao bilo kome da prodam za 20e, svako bi ga uzeo za te pare i platio odmah, ali sam hteo njemu da izadjem u susret, jbg pogresna procena :)

Zovi ga opet i opet i opet i opet...Uh sto mrzim takve ljude...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer

Alo ljudi Srbija je ovo

Tesko bogu s' nama kakvi smo....

NEZNAM KOLIKO PUTA MORAM DA REAGUJEM ALI OVO NEMA VEZE SA SRBIJOM I TO ŠTO JE LIK KOJI JE UZEO NA PREVARU KOFER SRBIN NE ZNAČI DA TREBA PLJUVATI PO OVOJ ZEMLJI.  :(

Изгледа да је опуштени пун неког шлајма, а није васпитан да не пљује где стигне. Тешко Србији са таквим као што је он, баласт нам је за улазак у ЕУ.

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer

ima ovoga jos na forumu, vrlo slicna prica... ;)

aco, u pravu si , `bes kofer i 20 evrova...

pozdrav!

• Svrati ponekad, 175 postova
  • Motocikl: shadow 750 aero

Alo ljudi Srbija je ovo

Tesko bogu s' nama kakvi smo....

NEZNAM KOLIKO PUTA MORAM DA REAGUJEM ALI OVO NEMA VEZE SA SRBIJOM I TO ŠTO JE LIK KOJI JE UZEO NA PREVARU KOFER SRBIN NE ZNAČI DA TREBA PLJUVATI PO OVOJ ZEMLJI.  :(

Изгледа да је опуштени пун неког шлајма, а није васпитан да не пљује где стигне. Тешко Србији са таквим као што је он, баласт нам је за улазак у ЕУ.

ZA MENE JE OVA SRBIJA SVETINJA I TO ŠTO SE OVDE MALO - MALO POMINJE KAO NEŠTO NAJNEGATIVNIJE ME STVARNO LJUTI

ALI AKO NEKO POZNAJE LIKA KOJI JE UZEO KOFER  NEKA GA KONTAKTIRA VOLEO BI DA ČUJEM I NJEGA MISLIM OVDE NA FORUMU

I TREĆA STVAR  IZ BEOGRADA SAM NARUČIO KOFER ČOVEK MI JE POSLAO SA POLOMLJENOM PLASRIKOM ZA ZATVARANJE, NAOČARE ISTO PREKO OVOG FORUMA  ISTO IZ BG KOJE SU BILE IZGREBANE IAKO JE PRODAVAC REKAO DA SU NOVE, TAKO DA JA NEMOGU DA KRIVIM BEOGRADJANE :o

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja