Duke_Bgd 1 Napisano Januar 27, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Bio film veceras na jednoj televiziji! Pa se opsetih gradiva i nekih nikad pronadjenih odgovora. Naime sta nam to vozi Lara po sumama i gorama Narodne Republike Kine (chitaj Skotske)!? Kako sam ja uspeo da iskopam rec je o nekom britanskom motoru CMM (ili tako nesto) koji u sebi ima, gle chuda, suzukijev agregat iz FX650 FreeWinda. Sad posto ja vozim tog suzukija, osetih potrebu da proverim informaciju i kod vas drugara. pozdrav, Dule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 28, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Duke verovatno mislis na CCM ? http://www.ccm-motorcycles.net http://www.bikez.com/brand/ccm_motorcycles.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuty13 12 Napisano Januar 28, 2007 U prolazu, 26 postova Lokacija: Skopje, Makedonija Motocikl: GPZ1100B2, TDM900A Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno CCM 644 R30 evo ga i CCM to jest Suzuki u drugom pakovanju... 644 R30 - Bike Specification Engine Type 4 stroke, oil-cooled, OHC No of Cylinders 1 Bore 100mm Stroke 82mm Displacement 644cm3 Compression Ratio 9:3:1 Carburettor Mikuni BSR32, twin Starter System Electric Lubrication System Wet Sump Power 53hp (39.5kW) @7000rpm Torque 52Nw @5800rpm Valve Train Chain Drive Ignition Electronic Ignition (CDI) Generator 12V/200W AC Rectifier Three Phase Clutch Wet multi-plate type Transmission 5-speed, constant mesh Gearshift Pattern one down four up Chassis Overall Lenght 2078mm Overall Width 820mm Wheelbase 1500mm Ground Clearence 280mm Seat Height 865mm, (815mm ofr low version) Dry Mass 137kg Front Forks 43mm diameter USD type, Lenght 910mm Compression damping adjustable to 35 positiobs Rebound damping adjustable to 30 positions. Stroke 275mm Rear Shock Mono shock- Lenght 340mm. Piggy-back reservoir. Compression damping sdjustable to 7 positions. Rebound damping adjustable to 11 positions Stroke 95mm Brakes Front Brembo, 320mm floating disc Rear Brembo, 220mm disc Tyres Front 120 x 60 x 17 Pirelli Dragon Rear 150 x 60 x 17 Pirelli Dragon Other Fuel Tank PA12 nylon and x-linked PE composite construction. 10 litre Colours Lucifer Orange, Azure Blue, Tornado Red, Jet Black, Caspian Blue Prices 644 R30 £4900 (OTR) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Januar 28, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Bravo drugari, hvala vam! Znao sam da cete resiti enigmu. :-) A sta je sa prvim delom? Bejashe to Ducati Monster? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Januar 28, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Momci, bravo za temu i info:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Januar 28, 2007 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan U filmu Gone in 60 sec. vozi kao i u privatnom zivotu MV Agustu F4. Ne znam kako vozi, ali to je druga tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Januar 28, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Joj taj film imam na hardu bar 2 godine i nisam ga pogledao Moracu sada :-). Kako cujem spremaju se za 3. deo Lare. Videcemo sta ce ovog puta stisnuti butinama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 28, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U filmu Gone in 60 sec. vozi kao i u privatnom zivotu MV Agustu F4. Ne znam kako vozi' date=' ali to je druga tema [/quote'] Vozi i gs650. Evo je ovde sa muzicem kako se vraca iz bakaluka: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 29, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan :shock: ...bem ti odelo!!! :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Januar 29, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan :shock: ...bem ti odelo!!! :? YO šmekeru, pa ti si hteo da kupiš žensko odelo? :wink: najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 29, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan hahahahahahahahahahaha vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 29, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koji ste smradovi! A oklevao sam da postujem slike, da nam se Yo ne iznervira....ali sta da radim kad mi je karakter 0 :mrgreen: Nego gledam ove slike i razmisljam...zasto ja u nabavku stalno idem kolima a dao tolike pare za kofere za motor?? Pa jel Brad mora da mi otvori oci?! :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 29, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja lepo svake nedelje Yamahirijom na Kalenic, potrpam tonu svega i svacega u top case i vruuuummmmmm kuci. Nema problema sa parkiranjem, a i pravo je cudo sta sve mudrim i preciznim slaganjem moze da se potrpa u GIVI top case. Sad razmisljam da napravim modifikaciju pijacnih kolica, da ih nekako peradim u ranac a da ostanu tockovi, pa po Kalenicu na tockicima a posle ranac na ledja , dupe na motorciklo i vruuummmmm. :shock: :shock: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 29, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan :shock: ...bem ti odelo!!! :? YO šmekeru' date=' pa ti si hteo da kupiš žensko odelo? :wink: najzli[/quote'] Svi bi ste vi ''isekli vene'' za to ''zensko'' odelo. I ja....naravno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Januar 29, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdravljam Andjin izbor PNeumatika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 29, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Mikko, vidis da frajeri voze Adventura, a ne obicnog GS-a... Nikad ti neces biti ki Bred Pit :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Januar 29, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Mikko' date=' vidis da frajeri voze Adventura, a ne obicnog GS-a... Nikad ti neces biti ki Bred Pit :D [/quote'] Mikka ionako fura Dzordz Kluni fazon. A buduci da je doticni, kako svetski mediji javljaju, smuvao Pamelicu. I ako oni budu delili sic, morace na neku trkalicu nebi li Dzordzi napravio mesta za Pameline ear-bagove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Januar 29, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Sad razmisljam da napravim modifikaciju pijacnih kolica' date=' da ih nekako peradim u ranac a da ostanu tockovi, pa po Kalenicu na tockicima [/quote'] a kaciga na laktu dobro dodje za probijanje kroz horde agresivnih sredovechnih Gospoja koje hrle ka tezgi koju su zapazile s drugog kraja pijace. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 29, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a kaciga na laktu dobro dodje za probijanje kroz horde agresivnih sredovechnih Gospoja a i dobro dodje kao korpa za jaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 29, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mikko' date=' vidis da frajeri voze Adventura, a ne obicnog GS-a... Nikad ti neces biti ki Bred Pit :D [/quote'] Mikka ionako fura Dzordz Kluni fazon. A buduci da je doticni, kako svetski mediji javljaju, smuvao Pamelicu. I ako oni budu delili sic, morace na neku trkalicu nebi li Dzordzi napravio mesta za Pameline ear-bagove... Dacu vam Breda i Klunija !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 29, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga za vreme posete Kalenica Givnu stoji uredno spakovana u top case-u...Greota u novoj NOLAN N102 da polupam jaja....ili ne daj Boze da se ocedi raso iz kiselog kupusa..... :shock: :shock: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Januar 29, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto da ne poslije imas osvjezivac dok vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Januar 29, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan :shock: ...bem ti odelo!!! :? YO šmekeru' date=' pa ti si hteo da kupiš žensko odelo? :wink: najzli[/quote'] :baeh: :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 30, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto da ne poslije imas osvjezivac dok vozis Samo fali malo arome belpg luka za pravi Srpski osvezivac, i naravno u obliku jelkice napravljene od koze sa slanine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Januar 30, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Heheh da, btw ja bih malo da provozam Andju, kazu da dobro lezi :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...