Supermoto_fan 12 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: Honda Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja vam se prikljucih, imam18 godina, volim dvotockase, narocito mi je interesantna klasa supermoto...Trenutno imam samo malog puch-a, ali je u planu neki MZ etz 250, posto se nema para za bolje, toliko od mene.... POzdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dobro došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Novembar 3, 2009 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiral1 0 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Požega, Raška Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Bitno da je na dva točka i da se kotrlja, opušteno i uživaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...