vujo032 2664 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Na mom Suzukiju (Marauder 250) ovo je dimenzija zadnje gume 130/90-15M/C (66P) Još nije hitno za menjanje, mada imam neka oštećenja sa spoljne strane, nastala mojom greškom, jer nisam podesio amortizere za max. opterećenje pa se guma oštetila. Šara je sasvim solidna, pa ću videti kod majstora na proleće, koliko mi je hitno za menjanje, ali me zanima ima li ovakvih guma, jer sam video na netu da je koristi i Hyosung , ali ja bih novu i kvalitetnu. Bio bih zahvalan za informaciju, jer bi voleo već sad da znam, koliko će me koštati i gde ima da se nabavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_vs 15 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan da li bi ti odgovarala continentalova blitz guma ali su dimenzije 140/90-15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...