Draza84 336 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko poseduje i kakvi su vam utisci? Najviše me zanima kvalitet zaštite i kakve su za hladno vreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4981 Napisano Novembar 2, 2009 Ne silazi, 5597 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih moj drugar Bane sto je isao sa mnom u Dalmaciju. Pitacu ga pa javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Super, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Heldov model nosi doticni gospodin sa ovog foruma a his name is DARK.On je prezadoviljan svojim izborom,leti cim stane pravi od njih bermude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan I mislio sam da su za leto idealne, al me zanima da li pomažu na ovih 5-10 stepeni, ili koliko je već napolju. Svakako ću ih kupiti, samo gledam da li sada da ih jurim pa da još malo produžim sezonu ili da čekam proleće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4981 Napisano Novembar 2, 2009 Ne silazi, 5597 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih moj drugar Bane sto je isao sa mnom u Dalmaciju. Pitacu ga pa javljam. Sad sam se cuo sa drugarom...Pantalone imaju zimsku postavu i sto se toga tice OK su. Nemaju klasicne protektore, samo ojacanja na bokovima i kolenima. U sustini, glavna prednost je sto se lako pretvaraju u bermude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala doco, onda ostaje samo da ubodem neki lepši dan i odem da pazarim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...