Nikola-Pera 190 Napisano Mart 21, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Dugo vremena se dvoumim da li da pokrecem jednu temu u vezi cistoce i divljih deponija u Srbiji,ali tema je putopisi,i u toku putovanja Srbijom je to ocigledno. Sta nam vredi sto imamo prelepu zemlju,reke,jezera,planine,pecine,,arheoloska nalazista........i tako dalje,kada sve to pokvarimo neodgovornim odnosom prema prirodi.Mnogi od nas su dosta proputovali i obisli dosta drzava.Ja licno NIGDE nisam video toliko prljavstine i divljih deponija.Pored svakog puta,reke,jezera,more plasticnih flasa,kesa,suta.Uzas,SRAMOTA me od ljudi koji docu u obilazak nase Srbije a i od nas koji vodimo racuna o zastiti prirode.Drzava po obicaju o tome ne misli kao i o mnogim drugim problemima. Nije Srbija Terazije,nije Srbija Knez Mihailova,nije Srbija centar Beograda,Srbija je i Resavska pecina,Srbija su obale nasih reka,jezera,potoka,nase sume... Izvinjavam se na offu ali sam morao ovo da kazem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 21, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan ....kad smo već kod off-a... http://24ur.com/novice/slovenija/t-rk-se-bo-prikljucil-akciji-ocistimo-slovenijo.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Mart 21, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan E moj Tomo,daleko smo mi od toga,mozda ce se toga setiti i nas predsednik! Svest i kultura ljudi je bitna a to nama fali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Mart 21, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan E moj Tomo,daleko smo mi od toga,mozda ce se toga setiti i nas predsednik! Svest i kultura ljudi je bitna a to nama fali. Fali nama ,moj prijatelju,policija koja radi svoj posao ! Da zaustave seljacinu koja baci opusak kroz prozor ili papir,da ga nateraju da ga pronadje i baci u za to predvidjeno mesto i da mu zalepe 5000 din kazne i jos jedno 5 bodova. Da vidis kako se postaje kulturan -- preko noci !! Secam se dobro Nemaca koji su na letovanju bili ubedljivo najgori,najgrlatiji,itd i to u kasne nocne sate,izivljavanje po hotelima itd. Sto najgori kada su oni vrlo kulturni ljudi,nacija ? Cim su ukapirali da niko nece da ih dira,da 10-20 e sve zavrsava. Kada bi se tamo,u njegovoj zemlji, tako ponasao prenocio bi u stanici na treznjenju,kazna od nekoliko stotina eura i verovatno silan trosak na advokata. Definitivno , samo po dzepu -- KULTURO , EVE ME !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maus 57 Napisano Mart 22, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ljubljana - Slovenija Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-10RR, S-KTRC, KIBS, Performance - 2017 Prijavi odgovor kao problematičan evo .. matorci se vozili ( i ja... mlad čovek ) u subotu 20.03.2010 ... put je bio iz LJ - Trojane - Celje - Velenje - Dravograd - Maribor - Ptuj - Slovenske Konjice - Celje - Trojane - LJ .... napravili smo malo hladnih i vetrovnih oko 350 km ... ali treba nam kondicija za rally Srbija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghibli 22 Napisano Mart 22, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1150GS ABS Prijavi odgovor kao problematičan evo .. matorci se vozili ( i ja... mlad čovek ) u subotu 20.03.2010 ... put je bio iz LJ - Trojane - Celje - Velenje - Dravograd - Maribor - Ptuj - Slovenske Konjice - Celje - Trojane - LJ .... napravili smo malo hladnih i vetrovnih oko 350 km ... ali treba nam kondicija za rally Srbija ;D nisam te vidio... mi smo opizdili sličnu furu ja i pesident Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan evo .. matorci se vozili ( i ja... mlad čovek ) u subotu 20.03.2010 ... put je bio iz LJ - Trojane - Celje - Velenje - Dravograd - Maribor - Ptuj - Slovenske Konjice - Celje - Trojane - LJ .... napravili smo malo hladnih i vetrovnih oko 350 km ... ali treba nam kondicija za rally Srbija ;D nisam te vidio... mi smo opizdili sličnu furu ja i pesident Dajte slike,slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Mart 30, 2010 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan I mi počeli, da se vozimo...klasična tura u martu...Portorož...kalamari...makaroni.... što više godina, to više kubika...sami HD Ultra Classic (Čarli,Bojan,Roki,Boris)...Yamaha 1900 (Darko)..i ja jadnik sa samo 1471ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Mart 30, 2010 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan da slučajno ko ne pomisli, da samo ja držim čašu na počeku i negde u sredini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Umetnički Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO OMLADINO, kakvi ma/o/torci, bre omladinci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 3, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Kako rece prof. Momir, "omladina" se danas malo vozikala. Neki od MO(A)TORACA i pripravnici-oni misle da su mladi. Najpre su obavljene pripreme u garazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 3, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ... a onda put pod gume pa nije vazno gde. Tako, preko Avale i muke od Bubanj potoka i Beograda zapesmo u Pancevo pored Tise. Tamo neki vozic i , posle kisne noci, veselo sunasce (ne zahaja). Nekima je prijalo-Snezi Gorici i Dodi, a ja sam morao da improvizujem kacket koji je i Pera-Nikola prihvatio zbog deholtea na glavi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 3, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Kad su se malo ogrejalo, Dodi proradio crvic pa bruuuuuuummmmmm.... prema Kovinu i Smederevu. Pukao pravac, pregazismo Dunav po drugi put i na odmor u kafanicu. Tu nema slika jer je zabranjeno za mladje, u pitanju su neki palamari. Onda cepaj dalje niz ili uz Moravsku magistralu preko Lozovika do V.Plane i Sm.Palanke. Mali odmor i moja draga garaza. Eto poziva za opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 3, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Pazljivi posmatraci, ili zlobnici ce primetiti da ekipa iz garaze i puta nije ista, ali koga briga vazno da se nesto dogadja, i ne mora uvek ekipa koja se uigrava i da izadje na teren, zato i postoje pripreme. Inace se ova druga ekipa vozila juce i danas, ali drugom marsrutom.To je dobro jer stizemo svuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1751 Napisano April 3, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan iiijuuuuu, jel se to meni samo čini ili je Doda nešto omršavio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 4, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan iiijuuuuu, jel se to meni samo čini ili je Doda nešto omršavio? Jeste Bojane,100 grama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano April 4, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan iiijuuuuu, jel se to meni samo čini ili je Doda nešto omršavio? Dobro jutro zla zeno !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 4, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan E sada necemo da Vam kazemo gde smo danas bili i ko ! Od toliko pregleda a da niko ne primeti gresku, jos jedan pokazatelj da se samo gledaju slike a niko nista ne cita-novi trend. U Pancevu nije Tisa nego Tamis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 5, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam primetio, ali nisam hteo da vas osramotim. ;D Znaš li, da Ljubljanica ima tri imena na različitim područjima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan I naravno...TOCILICA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 5, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan E sada necemo da Vam kazemo gde smo danas bili i ko ! Komso,stavljaj slike od juce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 5, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan E necu 'zinat da kazem. Tocilica je uvek spremna , a ono nije sramota vec test koji niko nije prosao, i nedam slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Baš ste lepi sa onim na glavama... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 7, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan I treba da se hvalimo!! I još više ima da se hvalimo i hvalićemo se!! Nema odustajanja. > Jedino tako upozoravamo na sebe, na naše akcije i "transakcije", hehehe. Time omladini dajemo primer, jer naša aktivnost pokazuje entuzijazam, volju do motorizma i svega, što je povezano sa njim, a i ne mora da znači. Ima milijon glupih ili nepotrebnih tema, koje nemaju značaja ni sadržine pa se svaki dan žvakaju, čak imaju stotine postova. Tako da, Pera, Komša, mo(a)torci i ostali protagonisti samo NAPRED!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...