smiljke 316 Napisano Avgust 1, 2017 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Odlična tura, lepo društvo, dobre fotografije. Samo napred! Imam samo jedno pitanje...... jeste li vi baš sigurni da ste "matorci"? Poznajem mnogo starije dvadesetogodišnjake. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Avgust 3, 2017 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Према опробаном рецепту, после ове вожње био је дан одмора и дружења са нашим домаћинима. И онда најгори тренутак свих путовања, назад. Поранили смо, обавили ритуалну кафу и оно што млађи раде а и попили оно што млађи не би смели, изљубили се, махнули, поздравили са прелепом природом, наточили гориво и препустили навигацији. Пут нас је водио према Мартињију - Швица. Обишли смо наравно тунел кренли даље ка Сиону,Брижу и Давосу. На видиковцу код Сиона срели смо туристе који су нам пришли и видели моторе "Made in Japan" па нам је шаљивџија објаснио да су сви они "Made in Japan". Занимљивост овог краја су непрегледни каскадни виногради који се протежу десетинама километара и нигде нема слободног незасађеног простора, све уредно обрађено а опет никога не видесмо да нешто ради!? Лепоте предела и сами видите, превој који води до глечера где (ваљда) извире Рона и Фуркапас је тешко описати. Мики је улазио у тунел издубљен у самом глечеру и био је задивљен. Ми смо упијали сваки делић који је пуцао пред нама. Онда је нешто друго пукло и кренула је хладна кишица. Поздравили смо се са братом Русом, обукли кишна одела и кренули даље. Ту је Мики направио , касније ће се испоставити велику грешку. Mрзело га да облачи једноделни па се смрзо к'о сириче, пошто нас је пратио јак и хладан бочни ветар спустајући температуру до "подношљивих" 50уз непрестано заливање. Храбро смо настављали верујући да је тако требало да буде, и да ће се то једном изједначити са сунцем (нисмо ни сањали да ће ових данашњих 400доћи тако брзо),при чему су нас бројне Милке разгаљивале мирно киснући на пашњаку. Како било, остаје лагани жал за погледом који би се сасвим другачије пружао да је небо било ведро, али и овако је све изгледало нестварно и китњасто. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Avgust 3, 2017 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO Ilići,prava avantura.Putovanje i druženje sa Komšom i Goricom je pravo uživanje. PS drugi put da povedete i nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Avgust 3, 2017 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan I nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Avgust 3, 2017 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kapa dole. I za opis i za fotografije. Dobar deo omladine pred vama treba da se pokrije ušima. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Avgust 4, 2017 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan # Pero i Mićo - naravno, ali samo sa vašim balanserom i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Avgust 4, 2017 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Као што сами осећате, ових дана је било несносно. Да би мало ублажили врућине, наши пријатељи Катарина и Мића су организовали боравак близу Дунава. Простор и нарочито опуштена и весела атмосфера учинили су да не осетимо врућину, али смо дебело осетили комарце који су фронтално налетали па су сетактички повукли испред димне завесе од лаванде. Значајан допринос је дала талантара и сомовина уз обиље Трстеничке ружице (домаће и хладне ). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Avgust 4, 2017 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Свака вам част. Вас двоје уживате и зезате се и у Европи и овде код нас, са истим жаром! Пуно поздрава и уживанције. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Avgust 4, 2017 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan AAAAuuuuuUUUUUuu.....Kad porastem hoću i ja da budem "Маторац", i zameniću malu za veliku sestru. Bravo,bravo i još bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Avgust 4, 2017 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan За све паре Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Avgust 5, 2017 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/4/2017 at 10:04, Gora-munja je napisao: # Pero i Mićo - naravno, ali samo sa vašim balanserom i Napisao sam nas a ne mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 7, 2017 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan On 4.8.2017. at 0:38 PM, mikica djuric said: Свака вам част. Вас двоје уживате и зезате се и у Европи и овде код нас, са истим жаром! Пуно поздрава и уживанције. Па наравно,основно правило >>М@ТОРАЦА<<. Могуће је да те обиђемо крајем августа. On 4.8.2017. at 1:02 PM, sremac72 said: AAAAuuuuuUUUUUuu.....Kad porastem hoću i ja da budem "Маторац", i zameniću malu za veliku sestru. Bravo,bravo i još bravo. Није тешко, само буди упоран и не жури , сви стижу хоће-неће. Велику сестру можеш да имаш одмах, само треба да дођеш и преузмеш. On 5.8.2017. at 0:58 PM, Nikola-Pera said: Napisao sam nas a ne mene. Знам бре Рајко, само ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Avgust 7, 2017 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan :Поздрав Комшо. Чекам вас. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Avgust 10, 2017 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Следећи дан смо дочекали наспавани, пошто смо једва нашли смештај јер нико није хтео да нас прими мокре у 22часа, са погледом на прелепу панораму Аустријског Наудерса и лагани доручак. Наставили смо брдима и дољама низ речице и одлучили да прођемо кроз Инсбрук. Леп и живописан град.План је био да даље наставимо према Кицбилу и спустимо се на култни Гросглокнер, али смо се зајебали па кроз неки тунел према Лиенцу. После је већ било касно да се враћамо јер је киша поново почињала. Сем предела који су фантастични ,и без глорификованих дестинација, вредно помена је сусретање са групом Француза одмах после тунела. Пјер-Ив се одушевио чувши да смо Срби, сиђе онако огроман са мотора и изљуби нас човек, даде нам адресу и позив да будемо његови гости (искористићемо то догодине). Даље је све било рутина. Лиенц,Вилах,Крањска Гора,Блед (потоп и ћевапи),спавање на Бохињу и задњи дан смор до куће по врућинчини. # И мене је сморило више ово писање и слике, наравно да је могло боље. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Avgust 10, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni lose sto ste promasili gross, ko zna kakva je magla bila gore i vetar. A mogli ste da saznate za samo 25.5€, ali posto ste prosli felbertauern za 10, sve u svemu dobri ste 15€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Avgust 23, 2017 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan У редовним активностима овог лета, дошла је на ред и задужбина у Бајчетини. Прилазили смо од стране КВ и Гледића, угледали на највишој коти здање које привлачи пажњу. Свратисмо. Ту је био и један необични бајкер који је само свратио, запалио свеће, добацио нам уз пут да треба да уђемо и погледамо, да је он учествовао у изградњи и отишао. Нисмо стигли ни да га питамо за име. Сам прилаз упућује да је уложено доста рада и средстава. Јарко зелена трава, у односу на околину пожутелу од жеге, прскана подземним системом прскалица одисала је свежином. Улазна врата тешка, од кованог гвожђа, а унутрашњост тек открива посебан труд и умешност, раскош и колорит, спектар незамисливих боја и комадића мозаика, верно приказујући свеце и духовни свет. Чекај, па ово је све у мозаику! Зар до сада само Опленац није био познат по томе? Задржали смо се колико је требало да осетимо мир и лепоту, присетимо се свачега и пресаберемо, обиђемо видиковац и уживамо у погледу упоређујући са пејсажима недавног путовања (ништа мање лепи само неодржавани-за разлику од овог) и одемо даље. Одмах после цркве, пут се дели а ми смо по инерцији скренули лево. Нигде живе душе. Комша стаде на једној стрмини да приупита једине две особе које смо видели где се налазимо. Човек рече да смо на путу за КГ-ац, Комша тада постави и друго питање "А где води онај пут десно?", човек 'ладно процеди "У затвор"па додаде да је ту увек озбиљна провера и задржавање. Срећа те смо окренули тамо где јесмо јер сам видела неке џипове у хладу. Спуштајући се лепим асфалтом и околишом ка КГ-цу, потеже ме наки бумбар у бутину да сам морала да посегнем за хладном облогом. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Avgust 28, 2017 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав! Видех Томину цркву! Обавезно ћу је посетити, што пре! Лепа је ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 5, 2017 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Нема мировања. После једног лепог викенда у Ваљеву, сусрета са М.Ђурићем и још пуно пријатеља било је тешко изабрати где отићи овог викенда. На наговор ПОП-а из Смедерева кренусмо за Пландиште. Прогноа је обећавала кишу али је субота давала знаке живахности. Поглед са Варовница је најављивао испуњен дан. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 5, 2017 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan У Смедереву су нас сачекали Горан и Педа, па јуриш у равницу. Њих двојица су се баш лепо забављали. На каналу ДТД мала група другара, казани подложени (за мачију чорбу), роштиљ запаљен, расположење на видику а није скуп. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 5, 2017 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Група Румуна-огранак Гусара је дала међунарни значај, а све је испало на брзину и непланирано. Наравно, музика је играла значајну улогу. У једном трренутку ми је баш "недостала"бука и гласно натезање инструмената, а поготову "фини и васпитани пуцачи". Није сметао ни пљусак који нас је сатерао под тремић, а морали смо сутра мало и да покиснемо. Хвала свима који су нас одвукли и угостили 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 12, 2017 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Многи су били у Румунији, али на култним дестинацијама, да ли сте били на неком мото скупу? Ако нисте, пробајте. Ми смо на позив "ПАНОНСКИХ ГУСАРА" из Пландишта били у Deti код RC "CORSARII". Мало је рећи да је било предивно. Подсетило је наше старе сусрете са душом и правим мотивима. Домаћини Румуни тихи и неприметни, а опет свуда присутни са осмехом и пуним рукама послужења, без вике и галаме, без мрзовоље и нервозе, сабрани и са увек спремним решењем за сваку ситуацију. Простор у дебелој хладовни,камп такође,столови и столице за све госте, тоалети уредни,бина скромна и баш како треба, прави бајк угођај. Наравно, ми смо узвратили истом мером. Први смо дошли и подигли атмосферу са лаганим уводом у вечерашње догађаје. Паче се одмах латио гитаре и разлегли су се звуци познатих мелодија. Ни пиво ,које је стизало на пола испијене чаше, није омело уметника да загрева атмосферу за главну свирку. Лагано су нам се придруживали остали у хорском ла-ла-ла-ла-ла-ла припевавању, чекајући бендове. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 12, 2017 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Сусретали смо госте из разних крајева, а нама је привукао пар до нас. Испоставило се да је ту председник MK"OSIJEK" са чланицом клуба која је дошла мотором. Мало смо ћаскали , и када сам приметио плаву линију око његовог врата, престали смо да "давимо", уз договор да се опет сретнемо било код кога. Вече је протекло у веселим звуцима бендова, од којих је био један добар чак из Кикинде. Топлој атмосфери је допринео и локални учесник Немачких певачких талената. Мени је "МАЛО недостајало турирање и пуцњава", али сам се брзо утешио мирисом и миром шуме и шатора. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 12, 2017 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Јутро је кренуло уз обилни доручак и Пачетову песму. Човек је са близу 70 година просто неуништив. Поздравили смо се са домаћинима, брзо прешли границу и застали у Вршцу на такмичењу за златни котлић Војводине. То нећу описивати, али је наш такмичар однео једну од награда. Нас двоје смо убрзо кренули ка Б.Цркви, пресекли ободом Делиблатске пешчаре обрели се у Ковину, направили кратку пивску паузу код пријатеља на Дунаву и весели вратили кући. Ићићемо опет! Хвала нашим и Румунским ГУСАРИМА Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 12, 2017 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Нисмо свраћали на гужву и Смедеревску јесен, доста је било за овај викенд 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Septembar 18, 2017 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast drugari, pa vi ste bas bili aktivni ovog leta! Skidam kapu! P.S. FJR ti mnogo lepo stoji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...