mikica djuric 319 Napisano Septembar 20, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Свака вам част маторци. Као дечкићи сте. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Septembar 21, 2015 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast ljudi, živite život punim plucima, i to mi je drago. ono kupanje u kadi me je vratilo u djetinjstvo kada smo se svi mi bratici i sestricne kupali u koritu u istoj vodi. prvo najmanji pa redom. na kraju poljevanje da se isperemo. nema te kartice danas koja bi to mogla platiti. danas imam ( o ) sve ali nema korita - plekanih. nastavite tako, pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Septembar 21, 2015 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Perverzija .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 28, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan "Osvanuo tako novi dan,posle ozbiljno angažovane noći, i nameće se iznova isto pitanje: šta sad,danas,sutra?" Pošto više nisam u fazonu da se nešto literarno izražavam počastiću Vas samo slikama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 29, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam još slika da ubacim ali nešto ne dozvoljava? Da nisam preterao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Septembar 29, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaaa vidi ga moj (bivši) drug Neša RAgus sa sve lepšom i pametnijom polovicom E sad ću da ga zovnem da vidim što se naljutio na mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 2, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Octobar 3, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan ??? Ma gornji post je trebao (a nije) da bude duhovit... Neša je inače moj drugar, otprilike jedanput mesečno gledamo u danca pivskih flaša i tupimo o lovu i čelicima. Sad se dugo nismo videli a kad se tako zadesi obično onaj ko zove pita onog drugog "što si ti bre ljut?" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 3, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ??? nije bilo upućeno tebi nego komentar za sliku Ukapirao sam ja to , nego sam stvarno hteo da ubacim još slika međutim neko ograničenje sa količinom MB mi ne dozvoljava(a slike sam smanjio), pa da Arguse vidiš u akciji-i nas naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 7, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan iskoristio si 292,96MB od 292,97MB - ovo ne razumem, jel' to znači da više ne mogu da kačim slike i žvrcnem ponešto i do kada će da traje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Octobar 13, 2015 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se nadovežem. Bilo je to lepo i interesantno putovanje. Obišli smo deo Srbije bogat ljudima i duhovnim nasleđem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Octobar 13, 2015 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Neko je zamalo ostao bez OO kradući neprskane šljive madžarke, orao livade i lobirao nove ljubitelje KTM-a, a bilo je naravno i prelepe prirode i gasrtronomije. Sve u svemu, dva prelepa dana. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Octobar 17, 2015 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Matorci su opevani i u narodnim pesmama.Mladi pesnik iz Mladenovca deda Buca,cija je knjiga pesama u fazi realizacije je napravio pesmu posvecenu matorcima MATORCI Dodaj vesna onaj stap da uzjasem motor jak da te vozi stara kuka drzi se oko moga struka Vizir nama i netreba dijoptrija je kako treba menjac ide sve do trece da imamo vise srece Proteze nam ispadaju kad se usta otvaraju od vetra nas bole rebra dom staraca nama treba Na usima aparati ko ce kuci da nas vrati zalutamo vrlo cesto odemo na drugo mesto U torbama guz papiri izgledamo ko vampiri ali sve to nema veze vozimo se mi bez veze Pozdrav za sve bajkere od deda BUCE 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Octobar 19, 2015 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan U torbama guz papiri izgledamo ko vampiri ali sve to nema veze vozimo se baš sve teže Možda će ova mala korekcija bolje da zvuči, a mogli smo i komplet da doteramo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Octobar 20, 2015 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je videti ovako nešto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano Octobar 20, 2015 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Pesnice brkovi ti plavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Octobar 21, 2015 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Pesnice brkovi ti plavi... Nisam Ja pesnik, nego Rajin ruralni brat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Octobar 24, 2015 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Deda Buca je ipak matorac,zamoljen da da svoju prognozu on je odgovorio.Nije putopis ali zbog bliskosti sa motorcima mi je najzgodnije da ga ovde postavim VALENTINO ROSI Kako motor Rosi vozi sa fizikom to se kosi ustao je jutros rano na pistu se usunjao. Da je samo omirise na reklami Rosi pise gume meke gume tvrde najbolji je to svi tvrde Pedrosa se cesto vredja stalno mu je iza ledja kolenima grebe pistu prvi je na startnom listu. Sve ce da ih on odere Markez ce mu motor pere da se znade ko je tata i kome se skida kapa U krivini je na nozi italijan Rosi vozi na prvom ce mestu biti mozete se svi kladiti. Tu se i lorenco gura i njega ce da oduva cetrdeset sest se vec vijori na postolju Rosi stoji. Na prvom je mestu sada to je tako od vajkada ispred stoje motorasi hajde Rosi njima masi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Octobar 26, 2015 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Deda Buca je ipak matorac,zamoljen da da svoju prognozu on je odgovorio.Nije putopis ali zbog bliskosti sa motorcima mi je najzgodnije da ga ovde postavim VALENTINO ROSI Ovome je jedino pravo mesto ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Octobar 28, 2015 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Komša nešto zanemoćao, ne može više pa zato mi mlađe da teramo dalje Nešto nam došlo da se muvamo oko vode. To je jedan od onih dana kada vas svrbi dupe da se negde mrdnete a da ne bude daleko, i naravno da vam društvo bude ugodno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Octobar 28, 2015 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Malo potom smo zaposeli obližnji objekat u pripremi i izvršili nadzor uređenja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Octobar 28, 2015 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Veče je polako počelo da osvaja i pojačava znatiželju, kako izgleda domaća pita sa sirom i neprskanim jabukama u režiji Gorana iz Cerovca(njegov predlog ), što je i podrazumevalo promenu maršrute i svraćanje u umetničku koloniju sa bajk temama, i zadovoljstvo produžetka vožnje (za neke prva grupna). Sve je bilo savršeno, dok smo mi ćaskali i prepričavali što-šta, Goran je ispekao pite pa smo, do duboko u već jesenju toplu noć ,produžili boravak i veseli se vratili kućama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Octobar 28, 2015 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Novembar 12, 2015 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, onda su nam došli u posetu prijatelji iz Bugarske, znate ono druženje u Zaječaru sa Rilletom i ostalima. Iznenadjenje je bilo jako prijatno i iskoristili smo priliku da ih malo provodamo po Šumadiji sa akcentom na Oplenac. Nisu krili iznenađenje da ovako nešto postoji kod nas, kao i još mnogo drugih stvari o kojima ne bih ovom prilikom. U svakom slučaju razmena saznanja i iskustava je bila bilateralno multidisciplinarna. - Da se nešto razumemo, za one koji možda nisu ukačili, ja sam Gorica suvozač na Diversionu sa Komšom >>М@ТОРАЦ<< Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Novembar 12, 2015 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Pošto smo se rastali u Starom hrastu gde smo ih izveli na auto-put, oni su nastavili kući a mi još malo švrljali da ubijemo dan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...