Mostarac 5083 Napisano Octobar 28, 2013 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je samo mali deo. Holanđani obožavaju rakiju, da znate. Mostarac i njegova porodica su zbilja posebno dragi Hvala takođe, Komša, ako Bog da vidimo se iduće godine, u još boljem izdanju... Fotografije su vam super... Veliki pozdrav za vas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 28, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Komša, ako Bog da vidimo se iduće godine, u još boljem izdanju... Veliki pozdrav za vas... Daće Bog i pozdravi sve tvoje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2727 Napisano Octobar 29, 2013 Drug član, 1235 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan E i ja bi da idem tamo. Lazem Zeljka vec dve godine (ali nije namerno) stalno sam zauzet, evo i sad sam za tri dana prevalio oko 1200km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5083 Napisano Octobar 29, 2013 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan E i ja bi da idem tamo. Lazem Zeljka vec dve godine (ali nije namerno) stalno sam zauzet, evo i sad sam za tri dana prevalio oko 1200km. Bože zdravlja, ko zna ko će prije kod koga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto je dan dosta kraci pa se nije moglo ici dalje niz dunav.Inace je u ovo vreme prelep 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 12, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Mada me je Ostrvica mamila(puno pozdrava svima koji su tamo bili i znam kako vam je), odlučili smo se za Dunav. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1541 Napisano Novembar 12, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Mada me je Ostrvica mamila(puno pozdrava svima koji su tamo bili i znam kako vam je), odlučili smo se za Dunav. Ma Komšo, ja sam bio na Ostrvici i ona ima potpunog smisla samo ako isplaninariš do vrha, a to možemo samo mi mladi željni dokazivanja Što se dobre vožnje tiče, izabrali ste pravu stvar. Pozdrav matori i ljubi Goricu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 374 Napisano Novembar 12, 2013 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav tesha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Novembar 12, 2013 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ti si prisutan matori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5083 Napisano Novembar 12, 2013 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Komša, za primjer ste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 177 Napisano Novembar 12, 2013 Svrati ponekad, 491 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast komsije! S obzirom na vas entuzijazam i predjene kilometre najmanje vam pristaje ono MATORCI ! Salim se naravno, veliki pozdrav od Mike iz Palanke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17698 Napisano Novembar 12, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Komso...Bas lijepa ova fotka, samo mi nesto poznata ova silver FZ1S. Ovaku istu ima jedan moj drugar iz Mladenovca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Novembar 12, 2013 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Miko a ti Branko sazreo si za Moatorce,sliku sam ja postavio a ne Komsa.....mada ti i ne gledas u yamahu........matori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17698 Napisano Novembar 12, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan E Pero...Pero. Pa znam ja da si ti postavio sliku,ali je Komsa sugradjanin vlasnika pomenute FZ1S, pa ce valjda vidjeti fotku i komentarisati. Posto ja na istoj vidim i neka nova lica. Ne mora se bas sve direktno reci. Ima vas na prvoj fotki, a ja cu jos malo pricekati za uclanjenje u vasu sektu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Novembar 12, 2013 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Komšo, lep ovaj Dunav nije moglo da Vam bude loše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 13, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se sve zna pošto je transparentno. Inače jurim Dodu da mu "otmem" Fejzerku. Što se tiče novih lica...to je svaja oko koje se lome koplja! Pozdrav svima koji prate ili se kandiduju za "M@TORCE" 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Novembar 13, 2013 (promenjeno) Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se sve zna pošto je transparentno. Inače jurim Dodu da mu "otmem" Fejzerku. Što se tiče novih lica...to je svaja oko koje se lome koplja! Pozdrav svima koji prate ili se kandiduju za "M@TORCE" Fejzerka....lepa, baš lepa Promenio Novembar 13, 2013 član Techa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17698 Napisano Novembar 13, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se sve zna pošto je transparentno. Inače jurim Dodu da mu "otmem" Fejzerku. Što se tiče novih lica...to je svaja oko koje se lome koplja! Pozdrav svima koji prate ili se kandiduju za "M@TORCE" Aaaaa tako?! Znaci Doda krije svaju ko zmija noge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5083 Napisano Novembar 14, 2013 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Hercegovine za Mladenovac ! free uploader Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 15, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Hercegovine za Mladenovac ! Hvala za pozdrave i sliku,sa nadom da će sledeća biti iz našeg dvorišta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Novembar 15, 2013 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Tu u Ramu, pored skele lepo spremaju ribu. Jel ste probali riblju corbu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5083 Napisano Novembar 15, 2013 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Hercegovine za Mladenovac ! Hvala za pozdrave i sliku,sa nadom da će sledeća biti iz našeg dvorišta Hoće, ako Bog da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Novembar 15, 2013 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Riblja corba valja samo u Slankamenu i mozda u Beskoj ispod mosta.U nasem kraju,sumadiji,nema riblje corbe da valja,nazalost.Bila je u kovinu u jednoj maloj kafani pored kanala kad se podje na sljunkaru,gazda je kaze dobio recept iz celareva jer je dugo radio kod njih,neznam dali to radi jos uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 15, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Jesmo i nije nam se svidela,. Naročito posle dva čorvaluka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Novembar 15, 2013 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Jesmo i nije nam se svidela,. Naročito posle dva čorvaluka. Ma daj matorI!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...