Havarisan 166 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem nosac prednjih desnih kocionih klesta za cbr 600 f3 ili hornet! Ako neko ima da proda neka se javi! Moze i far za horneta ako neko ima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 31, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan jel pasuje i od f2, 900rr ili vfr? Cini mi se da su isti nosaci.. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Od f2 ne pase imam 4 komada. ne znam od 900 rr i vfr. Uporedi od f2 ako su isti onda ne pase. daj neku sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 2, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan aj danas cu biti u servisu pa ti javljam Pusti mi neki tel na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...