deyan76 0 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lepo! Lepo provedeno vreme, mirise na zatvaranje sezone Zatvaranje sezone ta rec za nas je nepoznata, bice jos voznje ove godine :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zatvaranje sezone ta rec za nas je nepoznata, bice jos voznje ove godine :) :) E pa u tom slucaju, adduj me na MSN (hpgenije@yahoo.com) i salji redovno slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo malo slika i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Po ovom Ro snimku i nije ti malo kvrcnula kost, izgleda skroz dislocirano od drugog dela. Brale moj super si ti prosao, sad miruj. Jedino sto ja mogu da ti savetujem, rastaj se od te Afrike, nesto je malerozna kod tebe u rukama. Razmisli ali stvarno o nekom drugom motoru. Dobro se odmori jer po snimku i nije bas mala povreda. ali da se ne uplasis sve ce to biti za 4-6 nedelja super, a onda polako i rehabilituj celu levu stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 196 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 1167 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan brzo,krako,jasno i ukusno,a povredjenom zelim brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Novembar 2, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan I za malo da zaboravim fotku ovog slatkog para iz Sarajeva. NikolaCruss i Jeca. Taman su! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Pa ne mogu da verujem. Ovako se nisam nasmejao odavno... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djeric_tdm 6 Napisano Novembar 2, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo pročitao sam u novinama natpis i pitam se koli je pao na mom kraju.A ta rupa je toliko zeznuta čak i za kola jer postoji mogućnost da kad nju naletiš još krivina da se prevrneš, nije ni čudo za motor..U svakom slučaju brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Novembar 3, 2009 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Baš lep putopis. Sve je toliko bilo lepo do pada. Ono što sam primetio po fotkama su nagibi u krivinama ,što je dalo za pretpostavku da ste vozili ipak brzo za ovo vreme. Što se kaže prilagodi vožnju uslovima vožnje... /Znam da je lako pametovati/ Baš šteta, ali sve je lepo kad se dobro svrši... Ipak, nije toliko strašno... Svaka čast na lepom putopisu, lepoj vožnji, ovom momku želim brz oporavak i BAJKERI SVAKA ČAST NA SOLIDARNOSTI I POMOĆI... pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3528 Napisano Novembar 3, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5714 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je Vld bio "lakom" na cevape te da je pretjerao sto je uzrokovalo padom krvnog pritiska :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan E pa sve je krasno i hvala na ideji,sem pada naravno. Znam kako ti je jer sam posle 25 godina ovog leta dva puta drljao."i šta mi fali" biće ti fala bogu dobro!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Novembar 3, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Bio na kontroli na Banjici i kazu da su me lekari u Sarajevu spakovali kako treba, i da sad samo sedim i muvam se po kuci jos 4 nedelje... Lom kljucne kosti je jedan od najcescih. Ne namesta se posebno, u vrlo retkim slucajevima se operise i lecenje se uglavnom svodi na mirovanje. Tako da ja sad mirujem ;D Hvala vam svima jos jednom na zeljama za oporavak! A do Deda Mrazova, eto mene i Afrike - renoviranih!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan To je pravi duh,bravo Vld prijatelju! Cestitke naravno i sarajevskim lekarima sto su nam dobro opravili druga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan brzo ces ti ponovo da vozis, samo da ti nadjemo neku garavu devojcicu ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan brzo ces ti ponovo da vozis, samo da ti nadjemo neku garavu devojcicu ;) ;) Ko o cemu, baba o ustipcima :D Pa vidis da su mu zene dosle glave, kad su ga tako inteligentnog i neodoljivog pojurila sa svih strana, pa se covek dao u bezanje kroz pasnjake i livade tj. primkenio covek gerilsku da nekazem partizansku taktiku ratovanja ;D ;D ;D VLD je pravi ratnik za ljubav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...