uff 13 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro znas kao i svi ostali da godiste motora ne znaci bas nista Mene ovo bas interesuje Kako onda to da vecina motora izgubi 30-40% pa i vise od svoje vrednosti u prvih par godina od kad izadju iz fabrike??? voleo bih da mi neki stucnjak objasni il je mozda ta honda jaca i od Cak Norisa? ;D izvini za off ali morao sam jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 28, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Cak Noris, hahaha :D . Stvarno sam se slatko nasmejao kad sam video ovo. Bez obzira sto moj motor ima "potroseniji" agregat od ove Honde, dosli pravi kupci, pogledali i dogovorili se za 2200e, sada se iskreno nadam da ce Honda otici za 1700e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hinja 0 Napisano Decembar 28, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...