serbduck 15 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Necu puno da tupim o ovoj prodavnici i o prodavcu... Sreda 28.10.2009 nesto posle 17h... Preporucujem. Moja Sosa i ja smo proveli u prodavnici sigurno sat vremena. Ljubazan odgovor na svako pitanje. Svaki artikal za koji smo pitali covek je skinuo sa rafa, dao nam da probamo, objasnio sve sto se moze objasniti. Znate kad zene probaju. .. Pet puta jednu kacigu pa drugu, pa prvu, pa opet... i tako sat i jace... Svaka cast na strpljenju. Iako nista nismo kupili (a hocemo sigurno) covek nas je ljubazno ispratio. To bas i nije slucaj na ovim prostorima. Rekoh necu puno da tupim. Preporucujem ovu prodavnicu. Idite i vidite ako ne verujete. Umal da zaboravim... Tamo ima sve sto vam treba. Proverite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoPenbg 0 Napisano Octobar 29, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cool su momci skroz. Kod njih sam pazario mrezicu za rezervoar i lanac (zmijicu). Probao sam i par Shark kaciga, chak mi je lik iz radnje rekao ako se odluchim za njihove kacige da moze da mi napravi popust. Ipak je pao AGV! Sve pohvale za radnju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 29, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam bio tamo sa drugarom, cisto da vidimo sta ima, probali jakne kacige ispitivali lika siguro sat vremena. Sve pohvale, preporucujem!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Februar 24, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za Maxmoment, kvalitet usluge je na zavidnom nivou, momci koji rade tamo su vise nego ljubazni, svaka cast, moja preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16793 Napisano Februar 24, 2010 Integrisan, 8282 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam pazario par stvari tamo - skroz su ok i ponuda i relativno cene, a narocito ljubaznost i predusretljivost. Svaka preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 768 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pazario nista (nazalost) ali sam bio dosadan i zapitkivao dosta o opremi .....zaljubio se u jednu Shark kacigu i zaista neznam dali sam negde ljubaznije docekan i ispracen kod nas u prodavnici moto-opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne kupujte trakice za felne u maxmoment-u,meni su izdrzale citava dva dana i odlepile se... :-\ :-\ A slicno sam cuo i od ostalih koji su kupovali iste trakice kod njih!! :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Mart 5, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Od ove godine imaju u ponudi sve modele Scorpion EXO kaciga, čak i full face, jet i cross modele Ja sam lično probao exo 450 air, koja pored ostalih ima pumpicu koja napumpava obraze, tako da sam osetio da mi je kaciga legla bolje nego ijedna druga. Odlične kacige za tu cenu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16793 Napisano Mart 5, 2010 Integrisan, 8282 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od ove godine imaju u ponudi sve modele Scorpion EXO kaciga, čak i full face, jet i cross modele Ja sam lično probao exo 450 air, koja pored ostalih ima pumpicu koja napumpava obraze, tako da sam osetio da mi je kaciga legla bolje nego ijedna druga. Odlične kacige za tu cenu ;D Samo da potvrdim - ovo su ne odlicne, vec VRHUNSKE kacige za tu cenu. Ta pumpica za obraze je genijalna stvar. Moja zena nosi Scorpion kacigu (kupljenu u Solunu) celu proslu sezonu i prezadovoljna je. Inace, Scorpion je najprodavaniji brend kacige 2008 u Americi. Zenski modeli su i jako lepog dizajna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka pohvala za momke iz MaxMomenta, ljubazni i strpljivi za medalju. Danas im je na sajmu moj sestric im napravio zulj na mozgu koliko je pitao i podpitivao i sve su junachki izdrzali ;D. Naravno kupio je vrhunsku kacigu Scorpion za sasvim sasvim korektnu cenu. Svaka cast momcima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Mart 19, 2010 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio, ispricao se sa covekom - svaka cast na bajkerskom stavu, strucnosti i ljubaznosti. Imaju odlicnih stvari i opreme, ali ipak je za R-ove i kros motore. Nema koze... Ipak, prvi utisak koji sam dobio od Shark kaciga koje su me gledale sa polica je jako pozitivan, i verovatno cu odraditi jedan takticki pristup, te cu mojoj lepsoj polovini kupiti onu jet belu sa cveticima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvonmi 12 Napisano Decembar 21, 2010 In memoriam, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: aprilia pegaso strada 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas bio i raspitivao se za Skorpio kacige.Prodavac izuzetno informisan i ljubazan.Dijalog kakav svi zelimo,opusten ali profesionalan. Sve preporuke!Ima dosta robe na akciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 147 Napisano Decembar 21, 2010 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Takodje sve preporuke. MIslim da su jedni od retkih koji imaju skoro sve delove na stanju, i ono sto mi je prodavac naglasio jeste da imaju delove za kacige na stanju (otvori za ventilaciju, vizire, kaiseve i sl.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 21, 2010 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan pazario jaknu kod njih prosle nedelje(kad nije bilo struje). probo jednu drugu, gledo kolko se videlo,zagledao svasta.momak je stvarno ljubazan. i to ono pozitivno, nenavalentno, laganica..za pohvalu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Decembar 21, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Bio, pazario, zadovoljan otisao... Ali, generalno, za sve radnje tog tipa savet(ko me nesto pita?), nesto od opreme je lepo imati i van sezone. Obicno se tada cacka oko motora. Zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Decembar 21, 2010 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Kupio odličnu zimsku jaknu, Moto One, sve preporuke, italijanski fenseraj, smeđa, tekstilna, može da se nosi u svakoj prilici, protektori se uopšte ne vide (ako vozimo motore to ne znači da moramo da izgledamo kao pobesneli Maksovi). Cene najbolje u gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Decembar 22, 2010 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Kupio odličnu zimsku jaknu, Moto One, sve preporuke, italijanski fenseraj, smeđa, tekstilna, može da se nosi u svakoj prilici, protektori se uopšte ne vide (ako vozimo motore to ne znači da moramo da izgledamo kao pobesneli Maksovi). Cene najbolje u gradu. Tu jaknu sam ja gledao, i nisam je kupio samo zato što ne znam kako podnosi kišu i vetar. Taj tekstil mi deluje ka da će da se natopi na jačoj kiši. Da li si je možda testirao po kiši? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Decembar 22, 2010 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Kupio odličnu zimsku jaknu, Moto One, sve preporuke, italijanski fenseraj, smeđa, tekstilna, može da se nosi u svakoj prilici, protektori se uopšte ne vide (ako vozimo motore to ne znači da moramo da izgledamo kao pobesneli Maksovi). Cene najbolje u gradu. Tu jaknu sam ja gledao, i nisam je kupio samo zato što ne znam kako podnosi kišu i vetar. Taj tekstil mi deluje ka da će da se natopi na jačoj kiši. Da li si je možda testirao po kiši? Nisam testirao jaknu u vožnji po kiši. Ali sam se neki dan grudvao u njoj, i sve je bilo OK. O jaknu su bili okačeni kartoni sa svim mogućim atestima, kao da ću na Mars sa njom. Veoma je pedantno urađena. Samo treba čuvati površinski sloj (skoro kao farbu na motoru) i većina jakni će godinama biti nepropusna. Ako me uhvati kiša, javiću kako sam prošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Decembar 22, 2010 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne moraš da čekaš kišu... u tuš kabinu/kadu pa jedno 10 minuta na najjači mlaz Jel znaš možda koji model jakne imaš, jer sam ja planirao da svratim ovih dana do njih da vidim šta ima od jakni za proleće/leto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Decembar 22, 2010 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne moraš da čekaš kišu... u tuš kabinu/kadu pa jedno 10 minuta na najjači mlaz Jel znaš možda koji model jakne imaš, jer sam ja planirao da svratim ovih dana do njih da vidim šta ima od jakni za proleće/leto. Evo tražio sam model jakne na jakni, i nema. Na sajtu MaxMoment je nemaju više. Eno je na sajtu MotoOne: MotoOne M1 JC 114 Otiđi u MaxMoment i pogledaj, ima jedna slična, malo kraća. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 23, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas u MaxMoment-u, dosta opreme, alpinestar, moto1 i druge, prijateljska atmosfera, dobri saveti i jedna od bolje opremljenih prodavnica. Pazario pantalone, rukavice i sitnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Decembar 23, 2010 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma ljubazni ljudi... preporučujem svima... iako im nije velik asortiman sa takvim ophodjenjem prema kupcima verujem da će se proširiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Decembar 24, 2010 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momku u prodavnici. Davio sam ga sat vremena, probao 6 kaciga, pregledao sve živo i još smo pričali o motorima pola sata, a na kraju sam kupio potkapu. Osoblje strpljivo i ljubazno, prodavnica solidna, pohvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Riff 1 Napisano Decembar 31, 2010 U prolazu, 8 postova Motocikl: Naked Prijavi odgovor kao problematičan Od njih sam naručio par žmigavaca i Castrol sprej za lanac. Paket mi stigao sutradan kao što je i rečeno ali mi žmigavci nisu odgovarali . Ljudi su bez problema pristali da zamenim za drugu robu. Što se tiče spreja zadovoljan sam sa Castrolom. Moje iskustvo skroz pozitivno snjima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Mart 11, 2011 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Narucio castrol tts ulje stiglo sutradan.Sve preporuke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...