Dragan S 1 Napisano Octobar 27, 2009 In memoriam, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su Vam iskustva sa naplatom štete sa osiguravajućim društvima.Ja imam problem neće osiguranje da mi prihvati sve oštećene delove na motorciklu.Motor je nov i ja tražim da mi se zamene i delovi koji su ogrebani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan nazalost ja do sada sto sam imao iskustva to ide jako tesko.ako su delovi osteceni,polomljeni moze da se trazi nov a ako su samo oguljeni tesko hoce da pristanu,sve ide na povuci potegni.teski su na parama,cak pokusavaju da proguraju i da se neki delovi ispravljaju kao npr ram i viljuska ali ne prodje im uvek ali pokusavaju i to,bar ovi iz delta osiguranja mada mislim da nema razlike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freestyler9 0 Napisano Novembar 6, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su Vam iskustva sa naplatom štete sa osiguravajućim društvima.Ja imam problem neće osiguranje da mi prihvati sve oštećene delove na motorciklu.Motor je nov i ja tražim da mi se zamene i delovi koji su ogrebani. Pozdrav! Ja inace radim u jednoj osiguravajucoj kompaniji,doduse za sada se ne bavi osiguranjem vozila i sl. (samo zivotno,imovinsko...) Jedino sto mogu reci je to da prilikom sklapanja ugovora o osiguranju,cak i pre toga covek dobro prouci uslove i sta je sve pokriveno osiguranjem koje placas tako da ces biti svestan sta mozes da naplatis a sta ne...jos jedna stvar,odeljenja za likvidaciju u procene steta uvek polaze sa tim da je sve sumnjivo i gledaju da stetu procene sto nize mogu...i nije lako izaci sa njima na kraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavljam da imaš 2 mogućnosti: 1.Da prihvatiš poravnanje i tražiš da ti što pre isplate štetu. 2.Ne prihvatiš njihovu procenu, obratiš se sudskom veštaku, koji duplira visinu štete i tužiš osiguranje. Verovatno je da će ti obe opcije proći, samo je pitanje vremena i živaca... Ti si jedan od hiljada oštećenih i oni rade praksu koja se najbolje pokazala za njih. Radio sam na procenama, obračunu i likvidaciji šteta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moraju da ti vrate u orginalno stanje. Meni su stavljali sve nove mehinicke delove, za to nisam hteo da se igram, cak su mi i felnu novu stavljali iako je mogla da se ispravi. Isto tako izgrebani retrovizor i branik su mi nove dali posto se ne farbaju. Jedino sto mi nisu novo stavili su bile plastike koje su farbali. Odvezes u ovlascenji servis sa kojim imaju ugovor i insistiras da ti se vrati u orginalno stanje. Kad ti popisu stetu u servisu kazes im da pozovu i tebe kad bude dolazio procenitelj. Morace da ti sredi i najmanju ogrebotinu koja je posledica udesa. Mozda ti ne zameni sve sa novim, posto plastike, ako nisu pukle, uglavnom farbaju. Obavezno servis sa kojim imaju ugovor, jer ti odvezes motor, oni ti poprave, ti vidis, potpises ako si zadovoljan, uzmes garantno pismo i vozis motor. A oni se posle zezaju sa naplatom. I servisu je u interesu da se sto vise delova preko njih nabavi tako da oni insitiraju na sto vecoj popravci, a samim tim ti bolje prodjes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freestyler9 0 Napisano Novembar 9, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,koja je najbolja ,najsigurnija osiguravajuca kuca za motore u smislu isplate i nadoknade stete,i sto se tice kasko osiguranja za iste!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan najbolja kuca je Wiener Städtische osiguranje koje isplacuje i poslednji sraf a najgora je Takovo osiguranje od kojih, i kad dobijes na sudu, muka je naplatiti i uvek nesto izvrdavaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan S 1 Napisano Novembar 9, 2009 In memoriam, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hvala na pomoći.Nemogu jos uvek ništa da rešim.Sada imamo nove vežbe tj. sada im se neslaže broj polise i registracioni broj vozila.Polisa važi na vozilo iz Beograda a registracija vozila je iz Užica. Ustvari neko je kupio auto iz Užica i nije preveo polisu a auto jeste.Katastrofa!Samo jednu stvar nemogu da razumem kada treba da regisrtujemo ili osiguramo bilo šta osiguranje nama da cenu i nema cenkanja a kada treba da plate oni se pogađaju kao da smo na pijaci.Setio sam se neće da mi plate ni jaknu ni kacigu kažu nije napisano u zapisniku policije i da idem da se to ispravi u policiji.Brojim dane kada će sve ovo da se završi.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan winer je najgore kod kradje za 4 meseca star auto su isplatili sa umanjenjem od 30% i to posle 3 meseca .... najbolji je dunav ubedljivo jer mozesh da odesh kod kog god majstora ocesh donesesh fakturu i oni plate ili ti uplate na rachun lepo kad odesh kod njih na procenu .... po meni najbolji jednio im je kasko kad si sam kriv malo glupo prva shteta dzabe , druga uchestvujesh sa 30% polise (npr polisu si platio 500e uchestvujesh sa 150e nebitno kolika je shteta , bila ona 50 ili 5000eura ) treca 70% 4ta 100% pa 200% itd .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam iskustvo sa Triglav - Kopaonik. Kao sto neko rece, na njima je da vrdaju medjutim ti treba da ostanes dosledan. Jos nisam uspeo da naplatim kompletnu stetu, samo delimicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa majestorom video koliko ce sve popravke da izadju, pomnozio sam taj iznos sa x puta ,onda sam im ja predlozio cifru koju su oni malo smanjili i isplatili. Druga varajianta je da ides u ovlasceni servis i da oni sve srede, sa sve novim delovima, daju ti fiskalni racun i ti platis. Onda odes kod advokata i on ih tuzi za tu sumu, i ti dobijes ceo iznos. Jedino je zajebano sto tuzba moze da se oduzi i do godinu dana, a ti treba da platis servisu, pa ti pare stoje zarobljeno. Sud sigurno priznaje fiskalni racun ovlascenog servisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ili okrenesh agenciju za naplatu shtete dash im papire oni ih odvale od zivota i uzmu ti 20% shto ti na kraju ostaje je jedno 2 puta vishe nego shto si mogao sam da naplatish ... ako treba telefon cimnite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan S 1 Napisano Novembar 11, 2009 In memoriam, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da nadjem telefon od te agencije za naplatu stete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da nadjem telefon od te agencije za naplatu stete. http://www.poravnanje.rs/ Ima ih jos. Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan 0631916579 Rasha ... moja topla preporuka time se bavi vec 15tak godina koliko ja znam a mozda i malo vishe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Novembar 24, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,koja je najbolja ,najsigurnija osiguravajuca kuca za motore u smislu isplate i nadoknade stete,i sto se tice kasko osiguranja za iste!? DDOR NOVI SAD i DUNAV Osiguranje Ostali ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Novembar 24, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Druga varajianta je da ides u ovlasceni servis i da oni sve srede, sa sve novim delovima, daju ti fiskalni racun i ti platis. Onda odes kod advokata i on ih tuzi za tu sumu, i ti dobijes ceo iznos. Jedino je zajebano sto tuzba moze da se oduzi i do godinu dana, a ti treba da platis servisu, pa ti pare stoje zarobljeno. Sud sigurno priznaje fiskalni racun ovlascenog servisa. A reci mi ko plati advokata ??? Da li on radi za dz... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan advokat i sve ostalo urachunato u tih 20% shto uzima agencija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan najbolja kuca je Wiener Städtische osiguranje koje isplacuje i poslednji sraf a najgora je Takovo osiguranje od kojih, i kad dobijes na sudu, muka je naplatiti i uvek nesto izvrdavaju Kad dobiješ na sudu, automatski im skidaju sa računa, a najbolja osiguranja, po meni su DDOR Novi Sad i Dunav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 301 Napisano Novembar 29, 2009 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hvala na pomoći.Nemogu jos uvek ništa da rešim.Sada imamo nove vežbe tj. sada im se neslaže broj polise i registracioni broj vozila.Polisa važi na vozilo iz Beograda a registracija vozila je iz Užica. Ustvari neko je kupio auto iz Užica i nije preveo polisu a auto jeste.Katastrofa!Samo jednu stvar nemogu da razumem kada treba da regisrtujemo ili osiguramo bilo šta osiguranje nama da cenu i nema cenkanja a kada treba da plate oni se pogađaju kao da smo na pijaci.Setio sam se neće da mi plate ni jaknu ni kacigu kažu nije napisano u zapisniku policije i da idem da se to ispravi u policiji.Brojim dane kada će sve ovo da se završi.Pozdrav! Ja sam imao isti taj problem sa kolima, elem li za Beograd ti je vazno da odes u SUP u Ljermontovoj i oni tamo uporede i izdaju nekakvu potvrdu koliko se secam . Ne znam kakva je prica sada zbog relacije Uzice Beograd ali probaj tamo u levom hodniku neka kancelarija bese... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja bajker 2 Napisano Novembar 29, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Geneve Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene u Svici ti plate za par dana do poslednjeg franka A. ako hoces oteras u servis i sve srede i ne treba da se zezas i dokazujes sta jeste a sta nije, dobijes cesto toliko da ti se uopste ne isplati da popravljas nego prodas havarisan i za dobijenu lovu od osiguranja i za tog havarisanog pazaris potpuno nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Novembar 29, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan I ako još dobiješ nematerijalnu štetu (ne daj bože), ode u pemziju... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja bajker 2 Napisano Novembar 30, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Geneve Prijavi odgovor kao problematičan Bolan nije smesno al tako je.U pravnoj drzavi si zasticen ko bijeli medo na sjevernom polu. Mene zakacio covo na parkingu sa kosilicom znaci trefilo se sve kako ne treba hajvan umeso prste i namontirao me treznog na pust parking. ;D Grujo stao da saceka jarana da ga poveze do kuce.....i nastrado dok je stajao vani i noge protezo. Neki njiov domaci covo tero tu kosilicu po nekoj strmini pa poce da se klize.Stiso on kocaljku al vakat dzaba klizu se tockovi po mokroj travi. Zaleti se kosilica na nekih tries na sat ( izmerili policaj inspektori) ;D i opali Griju da prostis z'guza. Grujo ga nije cuo uopste od buke koju je pravio neki bajo sto prsce bube i komarce sa onom ledjnom prskalicom po tom parkingu. Kad me trefia kosilica mislio sam da sam pogodjen sa atomskom bombom. Polomio sam se ko da sam ispao iz aviona.Pukla Gruji kljucna kost pokrljao mi obe potkolenice kicma otisla u aut svijest izgubio. Braco moja devet dana lezo Grujo u komi .Lezo Grujo sedam meseci u gipsanom koritu i banjo se dve godine po bolnicama. Zena oma pomislila da sam se pokrljo sa motora jer sam se ogovedo i jurio a vidis nisam....bio sam trezan i sto bi rekli pjehe.... Onaj covo sto me "pokosio" nije bio nista kriv a ja nastrado.Al drzava Svajcarska ozbiljna i obesteti mene a i tog covu......jer smo bili osigurani.tako vam to ide u ozbiljnim drzavama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja bajker 2 Napisano Novembar 30, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Geneve Prijavi odgovor kao problematičan Od tad Grujo u sudbinu vjeruje i nidje ne ide bez amajlije......pljoske sa domacom ljutom u dzepu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan S 1 Napisano Decembar 1, 2009 In memoriam, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eh ta Svica! Kod nas to nije tako!Ali sada kada su nam skinuli vize bice mnogo bolje!Mozda se nesto i promeni u sta verujte sumnjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...