Jump to content

Moto Zajednica

stroboskop za maglenke

Recommended Posts

• U prolazu, 36 postova

zanima me koliko je moguce da se napravi stoboskop koji bi se prikljucio na maglenke na motoru ili kolima i koji bi se na prekidac jedan palio i gasio.

ovako nesto.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Super-Bright-Car-Truck-86-Led-Strobe-Visor-White-Light_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem2a0215b2b6QQitemZ180423602870QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

joska, arakis, neko jos?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 774 postova
  • Motocikl: BMW R1250GS ADV

Ja sam to radio na sanitetima , sa LE diodam i radi perfektno

Mada može i sa xenon lampama samo što je mnogo skuplja varijanta

• BMWbmwBMWbmw, 90 postova
  • Motocikl: BMW K100

Imam ja to na motoru. Na Bubanj potoku kupis automat, a mozes oma da uzmes i farove, bele ili plavo-crvene... Meni se sad zeznuo automat, pa cu izgleda morati da kupim novi...

Nemam pojma sta mi je trenutno u farovima, mislim halogenke 100W, mada mi se cini da je nesto jace. Automata ima raznih, ovaj moj je metalni 150x80x40 (otprilike), a ima i nekih plasticnih 100x50x25. Ti plasticni kostaju 15-25€, a ovaj moj nisam video, valjdaje nesto skuplji. Farove dobijas uz automat, obicne u boji ili bele, ili diodne (mnogo bolja solucija, beli su dok ih ne ukljucis pa ne mogu da te cimaju policajci, kazes da su ti farovi samo za ukras). Ja nisam imao problema, ali ih ja ne palim dok vozim, to je samo radi fore po skupovima... A i volim da mi tako nesto stoji na "skeli"

Cim udjes na glavnu kapiju, prvi "kanal" levo, pa opet levo prema ogradi (putu). Taj lik se ne nalazi do ograde, vec suprotno, znaci gledas desnu stranu. Tu je autom a ima i dosta robe na betonu pored auta. Lik ima oko 50 godina, i neobrijan je. Posle njega je, cini mi se neka velika tezga sa farovima. Ako ides javi sta si nasao... Ako ne pada kisa u subotu i ako ne odem da se vozam do Novog Sada, ici cu ja na Bubanj da probam da nadjem ovaj koji ja imam.

• Free rider, 814 postova
  • Motocikl: 2014 BMW R1200RT

zanima me koliko je moguce da se napravi stoboskop koji bi se prikljucio na maglenke na motoru ili kolima i koji bi se na prekidac jedan palio i gasio.

ovako nesto.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Super-Bright-Car-Truck-86-Led-Strobe-Visor-White-Light_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem2a0215b2b6QQitemZ180423602870QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

joska, arakis, neko jos?

Ako stavis to na cetvorku ima da te uhapse! :D :D :D :D

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

imaju na bubanj potoku da se kupe stroboskop sijalice sa regulatorom brzine treptanja za 500 din

sijalice cu predvidjene da legnu na mesto pozicione cijalice,ali uz malo grunfovanja moze im se naci i drugo mesto

• U prolazu, 36 postova

hocu to da stavim na moj bmw. u maglenke, za pocetak ce da trepte halogenke, kasnije kad dodje neka kinta, xenoni.

wice, moze li taj automat za 500 dinara da se namesti da sijaju maglenke?

Taj mali automat od 500 din je vrlo osetljiv na promene napona, nemojte ga vezivati bez posebnog osiguraca (samo za njega) i to vrlo slabog. A i tada moze da pregori. Ovi malo skuplji pregorevaju samo ako pokisnu i sl.

Ma samo sam napomenuo, + preko osiguraca. Ako su to oni na koje ja mislim, onda oni u sebi nemaju osigurac i pregori kolo u njemu i zbog male promene napona. A i prekidac bi trebalo da prekida +, a ne minus

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja