safet su 155 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi došlo vreme da se i ja moram rastati od mog ljubimca! evo ovako: prodajem izuzetno očuvan i totalno ispravan motorić koji je prešao oko 58000 km ! zemlja porekla mu je švajcarska što se vidi po očuvanosti jedino sam mu ja dao neke sitne promene kao što su beli žmigavci , crni vizir , kožno sedište(doneseno iz švajcarske) i auspuh 4u1 koji je radio majstor POŽGAI iz ADE!! motor je servisiran redovno a ove godine sam mu menjao prednje i zadnje pakne, ulje, svećice , filter vazduha(champion) kao i filter ulja i ulje(MOTUL 5100 10W40) gume su prošlogodišnje i vidi se na njima da motor nije ZLOSTAVLJAN I MALTRETIRAN potrošnja goriva mu je 4.8 lit na 100km ako gorivo sipam na ECO pumpi(nije laž i nemoguće jer sam merio sto puta) eto toliko o njemu a ako nekog interesuje mogu mu još informacija dati:: da nezaboravim da uz njega dajem sve sajle(2 od gasa i km sa donjim pužem) cevi za vodu, kaiš za alternatora(nov) , alternator, sedište(gumirano) i još nekih sitnarija što sam uzeo za rezervu da imam za nedaj bože!! KAWASAKI GPX750R godina proizv. 1989 predj. km 57800 kw 77.2 registrovan i na mom imenu do 28.V 2010 cena bi mu bila oko 1850€ ili kako se već dogovorimo a Br. tel 064-243-1070 ili na email: bubus@nadlanu.com nebih zamenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan da nezaboravim da je lanac i lančanik satavljen nov na početku sezone a motor je suv i nema vlage a kamoli kapi ulja bilo gde!! u subotici me znaju kao picajzlu za motore jer je uvek čist i izglancan!! samo da napomenem da sa njega nije padano ni kod mene a ni kod prvog vlasnika(utegnut je do bola) znam da je puno para ali to je motor na kojem nema ništa raditi(sem registracije nagodinu i prepisa). mnogi će reći da je to staro i kockasto ali svako ima pravo na svoj ukus i ocenu!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Octobar 22, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan suv ti lanac ;)lep motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan znam ali sam ga podmazao u medjuvremenu ;D ako ništa drugo bar ga pohvalite ili nagrdite :'( :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 22, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, stavi i neku sliku od napred. Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan hvala kobra ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Octobar 22, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan stvarno lep motorčić,sretno druže... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan a ovako je stigao iz swisserland!! OČUVAN LJUDI ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Octobar 26, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan niko ništa ??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Octobar 26, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda super, a sa ovim providnim vizirom mi je lepsi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3225 Napisano Octobar 26, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I meni je lepsi sa providnim vizirom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan da probamo spustit cenu na 1750€ :'( :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1092 Napisano Octobar 29, 2009 Drug član, 2591 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan auh! lepotan pravi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan još ništa?? ??? stvarno ova kriza udarila ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kao shto kazes, stvarno je ruzan i kockast... Al meni se bash to svidja Ako bih vozio ovako neshto vozio bih ovako neshto ;D Stvarno mi se svidja. PS: Lepshi je sa providnim vizirom... Srecno sa prodajom, bilo bi lepo da ostane na forumu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan i ja bih voleo majke mi ali takav mi horoskop!! :'( :'( mnogo sam uložio u njega ali najviše ljubav prema njemu i motorima zato je i ostao sačuvan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ovako- pošto razmišljam i o nekoj zameni sa doplatom dali biste bili voljni ponuditi nešto motora i novaca (naprimer neku stariju hondicu do 600cc i novaca) ovo u zagradi je samo primer pa se možda i odlučim za nešto ??? ??? molio bih vas da ako možete napišete samo ozbiljne ponude mada i ja volim šalu ali mi trenutno i nije do nje :'( hvala svima unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan [move][move]još ništa???[/move][/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan nikakva ponuda baš ??? ??? ??? ??? nemogu da verujem :'( :'( :'( :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Novembar 5, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Sredi deklove sa leve strane! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 5, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Da li jos uvek imas providni vizir ili samo ovaj crni? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan nemam jer sam ga dao drugu kojem je vrana razbila njegov!! smešno ali istinito i to kad smo išli u ČANTAVIR na prvo moto druženje tamo negde marta aprila!! a što pitaš?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan a vladici69 da odgovorim da tu deknu imam na drugom alternatoru ko nova!!" a ova je takva jer sam jednom nasuo benzin na nisovoj pumpi i krenili smo za sentu i na oko 10tom kilometru od subotice sam morao ispustit sav benzin jer je bio toliko prljav i pun vode da motor nije hteo ići a tako su prošli i dva moja kompanjona koji su isto tamo sipali > Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan a vladici69 da odgovorim da tu deknu imam na drugom alternatoru ko nova!!" a ova je takva jer sam jednom nasuo benzin na nisovoj pumpi i krenili smo za sentu i na oko 10tom kilometru od subotice sam morao ispustit sav benzin jer je bio toliko prljav i pun vode da motor nije hteo ići a tako su prošli i dva moja kompanjona koji su isto tamo sipali > Pa jeste li se bar vratili da im nanu naninu?Sorry za off! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan bogami to što su dobili rečima je sitnica naspram onoga što je sledilo posle!! tip je bio 2 nedelje na bolovanju a nas troje smo kažnjeni po 6000 za maltretiranje(sredjeno sa policijom i zapisnikom ) a od vd. direktora NIS smo dobili po 20 lit. čistog benzina(nekrštenog ) da nebi prijavili za krštenje benzina od strane dotičnih na pumpi!! suma sumarum cena za 40 lit. goriva nam je bila 6000din. MNOGO SKUPO BRE :o :o :o :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...