veljabandit 1076 Napisano Avgust 26, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Kako li vi to vozite kad vam ale od 1200 ccm trose 5 litara... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Avgust 26, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Kako li vi to vozite kad vam ale od 1200 ccm trose 5 litara... ? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam BMW, lozim se na SMT i tako sam se ispresjeco kad sam od vlasnika cuo da guta 10 litara, a rezervoar 14. :-X Ozbiljno ili ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 27, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tank je 19 litara. A najmanja potrosnja oko 7. Medjutim vecina se zali na 10, posto je taj motor tesko voziti ekonomicno, a to im vjerujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Avgust 27, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni najlepši enduro koji je ikad napravljen u sunčevom sistemu , čitao sam članak u moto pulsu o njoj još kad je izašla kažu ono ko da je u redu , mislim yamaha ima tradiciju kad su putni enduro u pitanju pa nebi trebalo biti problem ali mislim da je ovo oko potrošnje već ozbiljnije , jer ovo je motor koji treba da prelazi desetine pa i stotine hiljada i litra ili dve manje više u konačnici je veoma mnogo , bar za većinu nas a ona manjna se vozi avionom . ;D Koja tradicija sa putnim endurom ? Ja kolko znam samo super tenere je jedini jamahin enduro koji može da se tera na ozbiljna putovanja a XT je više za po gradu, okolini i solidan je za oranje... O Boze. . . Ovakvi komentari najbolje potvrdjuju onu poznatu "Misljenje je ko dupe-svako ga ima"...ali bas svako... Nevjerovatno je kako svaka tema predje u menje ili vise "ocigeldan" rat izmedju BMW vs. ostali Ne mogu da vjerujem da jos postoje ljudi koji misle da je neki proizvodjac najbolji samo zato sto oni voze tu marku motora. Nema prizvodjaca koji nije pravio motore sa greskom i gotovo svaki model svakog proizvodjaca ima "slabe tacke" i "karakterisiticne"kvarove za taj model... Kada se zeli kenjati po nekom motoru(pa cak i kad se nema sta),onda se kaze "...ma puno trosi..." Ja licno sam odusevljen GS-om i smatram da je u dostigso vrh u klasi...sto se mene tice,bolje od njega i ne treba ali isto tako sumnjam da ova Yamaha moze da bude nesto drasticno bolja niti drasticno gora... Motori su slicne koncepcije,slicnih gabarita,vrh tehnologije,elektronike... Najbolje je da ova tema odlezi godinu-dve pa da svoje utiske ostave ljudi koji su vozili taj motor.... Moje misljenje je da ce sve na kraju svesti na to,sta se kome svidja...jer sumnjam da ce neko da se odluci za neki od ova dva modela zbog 2konja vise ili litar goriva na sto kilometara.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 28, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Igore, potpuno se slažem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 28, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... Moje misljenje je da ce sve na kraju svesti na to,sta se kome svidja...jer sumnjam da ce neko da se odluci za neki od ova dva modela zbog 2konja vise ili litar goriva na sto kilometara.... Pa ako je sve ostalo isto, ja bih sigurno uzeo onog sa 2 konja vise i litar goriva manje. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 28, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan A ja bih uzeo plav motor, muški ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 30, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uz'o sve što mi daju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Avgust 30, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan evo daju popust ovi u platneru mislim oko 500€ na 15.000€ .... nije za zanemariti... hrlite, hrlite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uz'o sve što mi daju ;D isti si ko ja....i ja bih uzeo.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Avgust 31, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ih da je "malko više" para znao bih ja šta mi je činiti. Baš bih uzeo oba pa da ih ganjam i uporedjujem. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 1, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan These fantastic pics show the Yamaha XT1200Z Super Ténéré in live testing from the guys at Motoblog.it. They took it for some soft-offroading to test out where its real character lies - off the road. Both on and off the road the Super Ténéré proved to have great chassis and be very well balanced. Some of its agility was compromised in more difficult offroad situations but over long stretches on un-asphalted surfaces it goes like a dream. The truly amazing thing about this latest legend from Yamaha is that it can make anyone feel like an offroad rider with its easy riding style, perfect balance and front-rear harmony. To really have some fun you can take it out of the Touring mode and switch off the ABS (to see how to disable the Super Ténéré ABS see our video) and you’re ready for some truly silly entertainment. Clearly the XT1200Z Super Ténéré is not a purist offroad bike but it’s not designed to be. The verdict is, though, that its offroad capabilities could make it even better than the so-far undisputed king of the jungle, the BMW R1200GS. That’s a very big claim and one we can’t test for ourselves but if you get a chance to ride this thing in the dirt, you’re in for a good time. Izvor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Septembar 1, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Жабар провалио фору како јапанцу да искључи ABS ;D Јапанска електроника... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 3, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Nova Super Tenera ipak dolazi u SAD. http://www.motorcycledaily.com/2010/09/yamaha-announces-new-2011-star-stryker-and-availability-in-u-s-market-of-super-tenere-and-fz8/ Možda mi se pruži prilika da je isprobam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Septembar 3, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Nova Super Tenera ipak dolazi u SAD. http://www.motorcycledaily.com/2010/09/yamaha-announces-new-2011-star-stryker-and-availability-in-u-s-market-of-super-tenere-and-fz8/ Možda mi se pruži prilika da je isprobam. Зар је неко сумњао да неће? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 3, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Зар је неко сумњао да неће? Naravno da svi su sumnjali. U stvari ne sumnjali nego bili ubeđeni da nema šanse da dođe ovamo. Ni Tenera, ni Super Tenera, ni Afrika, ni Transalp, ni gomila drugih interesantnih motora nikada nije uvožena u SAD. Ovo je zemlja kruzera i sportskih motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Septembar 3, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Зар је неко сумњао да неће? Naravno da svi su sumnjali. U stvari ne sumnjali nego bili ubeđeni da nema šanse da dođe ovamo. Ni Tenera, ni Super Tenera, ni Afrika, ni Transalp, ni gomila drugih interesantnih motora nikada nije uvožena u SAD. Ovo je zemlja kruzera i sportskih motora. Африку нису видели??? :o Па то само у Америци може да нема Африке... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 3, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Dogodine i u crnoj boji ... uh , baš po mom ukusu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 385 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 1458 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko nekog ko zna nekog da je kupio Teneru u Srbiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 3, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko nekog ko zna nekog da je kupio Teneru u Srbiji? Cini mi se da se pre par dana uclanio Grk koji je studirao u Bg i koji rece da ima ovaj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6595 Napisano Septembar 4, 2010 Ne silazi, 6521 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja je u Italiji,doduse zivim u zabiti ,al' se vozim jbg.,JOS NISAM VIDEO uzivo.Ovde je se nisu naprodavali,cini mi se da je prodaja jos uvek ekskluzivno preko interneta.Dopreme je do tebi najblizeg oficijelnog dilera.Naravno iskombinujete se svi preko racunaljke.Yamaha,diler,ti,banka...Komplikovano ??? FZ8 sam recimo video,Multistradu isto tako-nekoliko primeraka,razne druge novitete i raritete.Novu Tènèrè,jos nè Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 4, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da zakašnjenje ne potiče zbog Internet prodaje, već zbog toga što Yamaha nije uspela da proizvede dovoljne količine pre sezone. Ne kasni samo Tenera, već i Fazer8 koji se normalno prodaje (u salonima). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 4, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Зар је неко сумњао да неће? Naravno da svi su sumnjali. U stvari ne sumnjali nego bili ubeđeni da nema šanse da dođe ovamo. Ni Tenera, ni Super Tenera, ni Afrika, ni Transalp, ni gomila drugih interesantnih motora nikada nije uvožena u SAD. Ovo je zemlja kruzera i sportskih motora. Za ovo moram da te ispravim...bio je TA u Americi dodushe daaaaaaaavno 1993god, model sa doboshem pozadi, razlikuje se neznatno od Evropskog modela uglavnom kontrolna tabla i neki prekidachi su drugachiji, ima naravno i one machije ochi na viljushkama i ima jedan deo koji sluzi za prechishcavanje izduvnih gasova...ili tako neshto... Znam zato shto sam vozila TA koji je bio u Americi... Ne znam samo koja budala ga je uvezla iz Amerike u Evropu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Septembar 4, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Зар је неко сумњао да неће? Naravno da svi su sumnjali. U stvari ne sumnjali nego bili ubeđeni da nema šanse da dođe ovamo. Ni Tenera, ni Super Tenera, ni Afrika, ni Transalp, ni gomila drugih interesantnih motora nikada nije uvožena u SAD. Ovo je zemlja kruzera i sportskih motora. Za ovo moram da te ispravim...bio je TA u Americi dodushe daaaaaaaavno 1993god, model sa doboshem pozadi, razlikuje se neznatno od Evropskog modela uglavnom kontrolna tabla i neki prekidachi su drugachiji, ima naravno i one machije ochi na viljushkama i ima jedan deo koji sluzi za prechishcavanje izduvnih gasova...ili tako neshto... Znam zato shto sam vozila TA koji je bio u Americi... Ne znam samo koja budala ga je uvezla iz Amerike u Evropu... ;D А гледао ли је неко пародију на Top Gun - Hot Shots са Charlie Sheen-ом у главној улози где он вози ТА? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...