pantah 41 Napisano Octobar 21, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Originalni prtljažnik na Kawazukiju je počeo da se krivi (nije mu ni zameriti). E sad sledeće nedelje ću imati malo vremena da odvojim za taj projekat, nažalost ne dovoljno da bih sam radio ceo posao. Zato mi treba majstor koji može sam ili uz nešto moje pomoći da napravi prtljažnik po mojoj ideji (i nije neka ideja). Ajd sad predlozi, ko se takvim poslom bavi? Postoji i varijanta da zajedno nacrtamo šta treba da se seče od prohrona i da posle pokrivi, zategne, utegne, navrne,podvrne i šta već treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Octobar 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Scubu pa pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 21, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jes ti to postao scuba-promoter onako ili za ražnjiće? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Octobar 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Za čorbu...samo da znaš kakvu je skuvao danas na pećki - bubnjari...mmmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Octobar 21, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Budem. 10X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 17 Napisano Octobar 22, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan @guja011 Jel ti krivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Octobar 23, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste meni, nisam probao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 23, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ćuti, dobro si prošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...