muljaz 2083 Napisano Novembar 27, 2009 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 50mm f1.4L? Ovaj malisa se greskom nasao tu, ili je mozda 1.2? Nije greskom. Kinezi cuda prave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 27, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan 50mm f1.4L? Ovaj malisa se greskom nasao tu, ili je mozda 1.2? Nije greskom. Kinezi cuda prave ja se izvinjavam velikim poznavaocima i fotografima !!! nece se vise ponoviti !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Novembar 27, 2009 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Salimo se malo, naravno. Ja se razumem u ovu tehniku ko Marica u kriv k... Salu na stranu, pitam se samo dokle ce ovo vise da ide? Pa ovo manje suma ima na ISO 25000 nego ovo moje govno na 640 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Mikka, a sta mislis o EOS 5D Mark II? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Novembar 27, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan ja se izvinjavam velikim poznavaocima i fotografima !!! nece se vise ponoviti !!! Nemoj sad da se ljutis, nit smo veliki poznavaoci nit fotografi, ali mozemo malo da se nasalimo valjda A sto se objektiva tice, vodim na pivo u zamenu za 10 minuta igranja sa 85/1.2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja se izvinjavam velikim poznavaocima i fotografima !!! nece se vise ponoviti !!! Nemoj sad da se ljutis, nit smo veliki poznavaoci nit fotografi, ali mozemo malo da se nasalimo valjda A sto se objektiva tice, vodim na pivo u zamenu za 10 minuta igranja sa 85/1.2 Malo je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Novembar 27, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan ja se izvinjavam velikim poznavaocima i fotografima !!! nece se vise ponoviti !!! Nemoj sad da se ljutis, nit smo veliki poznavaoci nit fotografi, ali mozemo malo da se nasalimo valjda A sto se objektiva tice, vodim na pivo u zamenu za 10 minuta igranja sa 85/1.2 Malo je... Onda vodim na pivo i bez igranja sa 85/1.2, pa cemo na licu mesta da se cenjkamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 27, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Onda vodim na pivo i bez igranja sa 85/1.2, pa cemo na licu mesta da se cenjkamo "Ovo lici na pocetak jednog dugog prijateljstva..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 27, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahahaahah !!! bice da je to !!! A za to "testiranje" cemo se dogovoriti ! ;D Evo igracica, eos 1D mk4 & 200mm f2.0L ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 28, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Mikko daj jedan krug... : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 28, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mikko daj jedan krug... : Na F-u ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Mikko daj jedan krug... : Na F-u ? ;D Vise volem Canon nego enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moon walker 25 Napisano Novembar 30, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oskoljen danashnjom viznom radoschu, poceo sam da balavim po katalogu omiljene mi Becke foto radnje, kad tamo naleteh na ovo. QQ, al je skupo! Mikko, imate li mozda neku fotografiju slikanu ovim objektivom? Da bar par parimo oci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Novembar 30, 2009 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa 2,5 kg, mora da kosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Decembar 2, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Oskoljen danashnjom viznom radoschu, poceo sam da balavim po katalogu omiljene mi Becke foto radnje, kad tamo naleteh na ovo. QQ, al je skupo! Mikko, imate li mozda neku fotografiju slikanu ovim objektivom? Da bar par parimo oci. Hajde daj link te radnje da vidimo ponudu. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oskoljen danashnjom viznom radoschu, poceo sam da balavim po katalogu omiljene mi Becke foto radnje, kad tamo naleteh na ovo. QQ, al je skupo! Mikko, imate li mozda neku fotografiju slikanu ovim objektivom? Da bar par parimo oci. Hajde daj link te radnje da vidimo ponudu. Hvala. U Bechu je sve skupo, a foto tehnika najskuplja u Evropi-zato niko od profesionalaca ne kupuje tamo. Zato evo jednog linka, nije u Evropi, ali cene su extra: http://www.bhphotovideo.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Decembar 2, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan Oskoljen danashnjom viznom radoschu, poceo sam da balavim po katalogu omiljene mi Becke foto radnje, kad tamo naleteh na ovo. QQ, al je skupo! Mikko, imate li mozda neku fotografiju slikanu ovim objektivom? Da bar par parimo oci. Hajde daj link te radnje da vidimo ponudu. Hvala. U Bechu je sve skupo, a foto tehnika najskuplja u Evropi-zato niko od profesionalaca ne kupuje tamo. Zato evo jednog linka, nije u Evropi, ali cene su extra: http://www.bhphotovideo.com/ To jeste radnja za profesionalce, ali su cene vece nego u drugim u NY. Bio. E sad, mnogo objektiva i profi opreme je najlakse naci u toj radnji. Odlicno je sto hoce da posalju besplatan katalog koji je sjajan, salju i u Srbiju imam ga (2007). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Decembar 2, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan U Bechu je sve skupo, a foto tehnika najskuplja u Evropi-zato niko od profesionalaca ne kupuje tamo. Zato evo jednog linka, nije u Evropi, ali cene su extra: http://www.bhphotovideo.com/ To jeste radnja za profesionalce, ali su cene vece nego u drugim u NY. Bio. E sad, mnogo objektiva i profi opreme je najlakse naci u toj radnji. Odlicno je sto hoce da posalju besplatan katalog koji je sjajan, salju i u Srbiju imam ga (2007). Odlican je BH, i prilicno su male razlike u ceni, meni se desilo da sam par stvari nasao povoljnije u adorami, par u jr-u, ali generalno, ne isplati se narucivati online preko manjih radnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu jos jedan mali catch oko BH Photo-radnu drze ortodoksni Jevreji i jako postuju sve svoje religiozne praznike, subotom se ne javljaju na telefon, a moze se desiti da kad je neki veci praznik ne rade po nekoliko dana, a i ne primaju online porudzbine. Ali je to obavestenje uvek okaceno na sajt par dana ranije. U svakom slucaju to je u NY najveca i najbolje snebdevena radnja, ali ima jos par dobrih radnji u USA gde sam kupovao i narucivao evo ga spisak: http://www.adorama.com/ http://www.robertsimaging.com/cmCatalog.jsp?catid=S274&manid=50 http://www.ritzcamera.com/ http://www.42photo.com/lc-catid-111-k-digital_cameras.htm Cene foto opreme su znatno nize u Americi, pa tako ovaj novi Canon EOS-1D Mk IV kod BH Photo kosta 4,999 $ sto je oko 3305 Eura. U Evropi se ocekuje street price od ne manje od 5000 Eura, a za razliku se moze kupiti jos 2-3 dobra ili jedan vrhunski objektiv. Tako da ko ima mogucnosti da mu neko donese opremu - kupovina u US je moja topla preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moon walker 25 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Radnja gde me je zena svaki put skidala spahtlom sa izloga i cupala za ruke napolje, zove se "Digitalstore-Vienna", ovo im je sajt www.knips.com. Ne znam da li su najnizi sa cenama, generalno gledano, ali u odnosu na Bec i ono sto sam tamo video jesu i deluju najprofesionalnije, josh kad maknesh meversthojer, mislim da se isplati. Ima i nash covek, koji radi u radnji, mada to u Becu nije retka vrsta. A ima i fenomenalna kafanica preko puta koja se zove "Centimeter" kojih vec ima dve, tri po Becu, topla preporuka i za dushu i za telo. Ko ide sa zenom ili devojkom pusti je na pola Mariahilfestrasse da se odbija od izloga, shmugne desno kod crkve i u raju je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 3, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan http://www.the-digital-picture.com/Reviews/ISO-12233-Sample-Crops.aspx?CameraComp=0&FLIComp=0&APIComp=0&Lens=458&Camera=453&Sample=0&FLI=0&API=0&LensComp=432 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan Obicno sam nalazio jeftinije u J and R, nisam pogledao za ovaj model. Moje iskustvo je da u USA kupujem samo u radnjama u koje se moze nogom krociti, pa jal preko neta jal neko da kupi. Sve idiote, objektive i amaterske SLR kupio sam u USA, nazalost neki su mi crkli i ispatio sam se ziv dok ih nisam zamenio, iako sam imao internacinalnu garanciju ovde ne priznaju, bar za Canon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Samo da napomenem drugarima da se ocekuje ponovni sastav foto ekipe za Univerzijadu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Radi ćevapa doduše, ne zbog fotkanja ;D (Monstereeeeeeee=Č) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...