Zemunac 3 Napisano Octobar 21, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Baš ga zemi za repić...navukao nas na ribu a ovamo zamastio do lakata! Da mu nije od lignji zaoblila trba...kakav folirant a sada nam se smeje pored 10 i po sa lukom!! :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 21, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan vidi ga onaj celavi u crnom prsluku al je navalio ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 21, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ma šta vam je ljudi pa to je samo butkica od ribe!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Octobar 22, 2009 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Cuj more od glavnog grada 130km!? ??? Toliko mi treba da zagrejem motorche, a do nekog nama najblizeg mora i sebe i motor da tako pregerejem da jedva stignem, a cesce odustanem. :-\ A lignje i dagnje, nadam se niste jeli ovako sirove, mora da nije bil vremena za slikanje kad su spremljene bile? Ako jesu nemoj da nas mucis, da ih calabrcnemo pa da idemo nesto konkretno da jedemo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Octobar 23, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Mokl,Tomo je izgleda zaboravio sta smo 4 dana jeli u Bijeljini,samo ispod saca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Octobar 23, 2009 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Mokl,Tomo je izgleda zaboravio sta smo 4 dana jeli u Bijeljini,samo ispod saca. Nije,nije zaboravio, a nisam ni ja! U nedelju če sunce i 16 vručine pa opet idemo na more, možda ovaj put na nešto konkretnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Octobar 23, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Gladna Ja bi u Bjeljinju M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 23, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Gladna Ja bi u Bijeljinju M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 23, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Njoj nije važno slovo već konkretno, šta je na meniju.... Da dočekamo i novi vikend na primorju pa da prokomentarišemo ponovo šta ste tamo uništili od hrane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Octobar 23, 2009 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam i ja u Piranu,motorom,ali nije bilo vetra....a i izgubio sam se,onda kad sam se nas'o,nisam nista jeo...samo sam pio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Octobar 23, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Mateja,pusti Tomu,uvek vidi gresku, nego da vidimo mi kada ce Zare da pravi zimsko okupljanje i eto nas u istom sastavu na "lagani dorucak" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Octobar 25, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Pera :-* ti si moj prijatelj! A ne kao ova dva (Tomo i Mokl) - sreli smo se mi u Izoli i išli čak do Postojne (to je dio puta) zajedno nazad - a ono ništa o klopi (takvoj ili onakvoj) . M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 25, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao, da si bila gladna (tako ili onako). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Octobar 26, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao, da si bila gladna (tako ili onako). Pa zanš da i ja tebe volim :-* M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Mateja, neka ga Toma,kada ponovo dodjes ovde kod nas idemo na pravi ugodjaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...