SPORTAUTO 193 Napisano Decembar 30, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan nisi u pravu,pogotovo za motor od 300kg i 210kmh,ili neka duza putovanja.Sigurno se nebih osecao sigurno sa takvim lancem.Sa obzirom na cenu mog motora to i nisu neke pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Decembar 31, 2009 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan U principu cena i nije bitna ako si ti zadovoljan, a to je najvaznije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Decembar 31, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Imas i speditersku i aerodromsku taksu i uslugu,sa svim troskovima Prooiler 320e au...Ne mogu da se otmem dojmu da te neko gadno navukao.. 320 eura $#@$@ kao da su ga space shutlom dotjerali... ??? Nesto se razmisljam...skupite se malo na gomilicu, pa da vam ja to dofuram kad budem dolazio. I meni su rekli da ce mi toliko izaci i sad sam se ucutao ;D Bolje da castim tebe nego da me oderu ovi na carini...EVO PRIJAVLJUJEM SE PRVI ZA PROOILER ZA V-STROM. CASTIM TE I MOJ SI GOST U VRNJACKJ BANJI O MOM TROSKU NARAVNO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Decembar 31, 2009 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan ...............a i uvek ti ostaje scottoiler kod uvoznika a imaš i servis i sve što ti može zatrebati . Ipak je značajno jeftiniji nego prooiler čini se na kraju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 31, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan mmm, evo sad malo pregledah Vrnjacku Banju na google earth-u. Lijepo, shumice, brda....zahvaljujem, ali sumnjam da cu moci sledece sezone. Svasta je moguce, ali su sanse male. Mozda 2011. Ja sam sto se Srbije tice na relaciji BG-SM. Ponekad potonem i dole, ali uglavnom ako idem u CG, a sledece godine sumnjam da cu ici. Mora'ce neka posta da radi iz BG-a. Moram jos da nekako vidim da li je moguce da se nekako izbjegne PDV, to bi tek bila feshta. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Decembar 31, 2009 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 50 Eura za špeditera!!! Pa tamo se stvarno nakačile krvopije na izolaciju i sisaju. Samo ovo ukidanje viza će mnogima da zaprži čorbu. Šaljem ti moju adresu u Budimpešti na PM. Ja ću za Bg i u Januaru i u Februaru. Ti poruči deo, daj moju adresu i ime a ja ti to ostavim kod nekog u Beogradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Decembar 31, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 50 Eura za špeditera!!! Pa tamo se stvarno nakačile krvopije na izolaciju i sisaju. Samo ovo ukidanje viza će mnogima da zaprži čorbu. Šaljem ti moju adresu u Budimpešti na PM. Ja ću za Bg i u Januaru i u Februaru. Ti poruči deo, daj moju adresu i ime a ja ti to ostavim kod nekog u Beogradu. u toj varijanti bi ga izaslo 205 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14529 Napisano Decembar 31, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Moram jos da nekako vidim da li je moguce da se nekako izbjegne PDV, to bi tek bila feshta. ;D prepakujes, malo zaprljas, napises vrednost 50 eura, da je polovno i da saljes kao poklon 99% slucajeva prolazi bez carine i pdv-a ili sa veoma malim troskovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Januar 10, 2010 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Sutra placam preko mog racuna Prooiler.Poslao sam email i naznacio Nikolinu(@tocrank) adresu u Madjarskoj.Moram da se unapred zahvalim coveku.Stvarno lep gest. Javicu kad stigne kako sam instalirao,da li je bilo problema i kako radi.Pozdrav i hvala svima.Hvala i GhostMile-u jer je i on hteo da mi to odradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FALCONN 0 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prooler imam ali jos nisam stavio.Negde u uputstvu sam nasao da ide puna sintetika u njega.Nisam siguran.Prva slika je procesor i display.druga je rezervoar za ulje.Evo slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FALCONN 0 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos delova,.Pumpa i tabela za podesavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FALCONN 0 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je elektricni razvodnik... Suma sumarum,treba sesti i odvojiti pola dana da se ovo namesti.Podesavanja nisu User friendly ali sta je tu je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nisi obratio paznju,clean new motor oil je njihova preporuka,znaci moze i mineralno.Jesi dobio preporuku table setting za tvoj motor(na poledjini displeja)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FALCONN 0 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nisi obratio paznju,clean new motor oil je njihova preporuka,znaci moze i mineralno.Jesi dobio preporuku table setting za tvoj motor(na poledjini displeja)? Gorane pise:" dl 650 "table 18". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan i meni su nastelovali na table 18,sasvim dovoljno ,provozaj 100km pa zakljuci ali proveravaj na 25km i normalno prime na suv lanac da ga zamastis (prva voznja ili opran lanac). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sve su predvideli samo dobro procitaj uputsva ,bar 2 puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FALCONN 0 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan i meni su nastelovali na table 18,sasvim dovoljno ,provozaj 100km pa zakljuci ali proveravaj na 25km i normalno prime na suv lanac da ga zamastis (prva voznja ili opran lanac). Znaci ovo je inace nastelovano.Samo da povezem i vozim? Tebi stoji na 18 i sada? Pominju i neki senzor samo za motore koji imaju "mechanical speedo drive".To nisam dobio pa pretpostavljam da ne treba za moj bajk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moras uraditi test na ometanje signala i correction faktor signala iz menjaca(obrtomera-halov senzor) ali nemoj sada da lupas glavu nego prouci uputsva i sve ce ti biti jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan da i meni je za varadera preporuka 18 table a mechanical speedo drive je citac broja obrtaja kod modela koji imaju sajlu,ti imas el.citac u menjacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FALCONN 0 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan da i meni je za varadera preporuka 18 table a mechanical speedo drive je citac broja obrtaja kod modela koji imaju sajlu,ti imas el.citac u menjacu Hvala.Uputstvo je podebeloooo.. ;D...Ali sto se mora mora se.Kada bude lepog vremena odoh do elektricara da mi poveze ove kablove na razvodniku Prooilera i da to sve odradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 11, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nece ti tu ni elektricar moci pomoci, ako i on prethodno ne procita uputstvo. Pogotovo pazi(te) na "correction faktor". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...