Dutchman 114 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam da vam se prikljucim.Dugo pratim forum,ali... Evo nesto o meni : imam 50 i .....godina.Sa 17g sam vozio trke sa Tomosom D6 (za Akademac).Vozio Adlera,BSA,Jawu...Onda napravio duzu pauzu,i zadnjih godina mi je opet proradio benzin u krvotoku.Za sada toliko.Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kako to da imash 3 zvezdice a tek sad predstavljanje? Ovo neka fora? Ako nije, dobrodosaho! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SOCA 0 Napisano Octobar 16, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CZ 250 enduro,Aprilia rx 50 Prijavi odgovor kao problematičan Nije fora,vec moja greska.Nisam bas vest sa ovom skalamerijom.Moje predstavljanje ode pod drugarevim nickom.Sry Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Nije fora,vec moja greska.Nisam bas vest sa ovom skalamerijom.Moje predstavljanje ode pod drugarevim nickom.Sry Ma nema veze, volimo mi tebe i dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 16, 2009 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Octobar 18, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Octobar 18, 2009 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Octobar 18, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nikada nije kasno. Dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...