Jump to content

Moto Zajednica

Dakar 2010

Recommended Posts

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

Ufff majku mu, imao sam ovaj termin za ispracaj memorisan u tel. a ne videh da je alarmirao :( A bas sam bio voljan da se pojavim. U svakom slucaju srecan put i srecan Dakar Gaboru i njegovoj ekipi. Bicemo uz njega i bodriti ga sve vreme, ovde na forumu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 25 postova

zanimljivo je bilo danas dok smo ispratili gabora saghmeister i marka kopunovica johny a nadam se da ce sve proteci u najboljem redu i zamolio bi ako neko slucajno ima zajednicku sliku neka stavi ja sam neke moje slike stavio na fan stranicu gaborovu na facebooku(http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=43740043786)

• Zainteresovan, 534 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600 2kf

Marko iz Subotice, radi i u HMI, školi vožnje na Hungaroringu kao mehaničar.

Znam coveka,drugar iz Su i on su kumovi pa sam vozio XTa na servis kod njega kad sam ga kupio. Tad je imao malo duzu kosu pa nisam bio siguran dal je on na slici.

• Svrati ponekad, 373 postova
  • Motocikl: BMW F650GS

122B8315-966B-9A49-92D2-8DE3228596C0_thumb.jpg

Garaza u zgradi gde je nas tim smesten (51 - SAGHMEISTER Gabor (SRB), 89 - ZAHN Ingo (DEU)).

60B26CA1-D733-1B43-A5FE-5AD24FF5086D_thumb.jpg

Garaza u zgradi gde je nas tim smesten (51 - SAGHMEISTER Gabor (SRB)).

37BF78A9-D4CF-4D4A-860C-743C16F4B928_thumb.jpg

C3FC34E4-C50A-824F-A2C1-4E4AAA497CE8_thumb.jpg

Garaza u zgradi gde je nas tim smesten. (89 - ZAHN Ingo (DEU))

A883CBB5-27BC-7B4B-ABDE-1E9545B25BCE_thumb.jpg

F6FAC9EE-9F41-3E47-BDAD-C9C571856902_thumb.jpg

Garaza u zgradi gde je nas tim smesten (13 - STANOVNIK Miran (SVN))

55144756-91CB-AD48-8C09-695970F6E7D0_thumb.jpg

Slobodne aktivnosti - Plaza Serano, Cap. Fed., Buenos Aires

4E927D38-DC75-194E-BA23-06938799C9D3_thumb.jpg

Slobodne aktivnosti - Plaza Serano, Cap. Fed., Buenos Aires

• Drug član, 3618 postova

Sagmajster gost ambasade Srbije

U sklopu priprema za 31. izdanje relija Dakar Gaboru Sagmajsteru i njegovoj ekipi upriličen je prijem u ambasadi Srbije u Argentini.

Ambasadorka Srbije Gordana Vidović nije krila zadovoljsto što je imala priliku da upozna predstavnika Srbije na najzahtevnijem reli takmičenju na svetu. U vrlo srdačnoj atmosferi i prijatnom razgovoru, Sagmajster i njegova ekipa su proveli više od sat vremena u ambasadi Srbije.

„Drago mi je što ste uopšte imali želju da zatražite zvaničan prijem, i što sam vas upoznala. Iskreno govoreći, vi sportisti najbolji ste ambasadori naše zemlje širom planete, a ovom prilikom u Južnoj Americi, konkretno u Argentini i Čileu, za vreme trajanja Dakar relija“, rekla je Gordana Vidović.

Zbog Sagmajsterovih obaveza prema organizatoru, srdačno druženje je na žalost svih učesnika moralo da bude završeno i pre nego što su stigli da još malo razmene utiske, ali je dogovoren novi zvanični prijem, zajedno sa predstavnicima sredstava javnog informisanja, za 18. januar, dan po završetku 31. Dakara.

Zajedno sa svojom ekipom Sagmajster je već dva dana u Buenos Airesu, gde vrši finalne pripreme pred početak Dakara, najvećeg planetarnoog ludila na dva, četiri i više točkova. Posle više od 15 sati leta, iz Beograda, preko Frankfurta do glavnog grada Argentine, srpska ekipa lagano uživa u čarima civilizacije, čekajući da sa Avenije 9. Jula prvog dana Nove godine krene reka takmičara u krug od 10.000 kilometara od Atlantskog okeana, preko Kordiljelra, do Pacifika u Čileu i natrag u Argentinu na cilj.

Kako se bliži start, tako u glavnom gradu Argentine lagano raste takmičarska groznica. Iz luke tokom utorak, jedan po jedan počev od motociklista, preko automobilista i kamiondžija, sa sve pratećim ekipa, kretala se šarena i čudna kolona, praćena budnim i širom otvorenih očiju lokalnog stanovništa. Posle premijernog nastupa u januaru ove godine, kada je vrlo mali broj ludi imao predstavu šta im se dešava u državi, ovom zgodom svi su uveliko pripremljeni i s nestrpljenjem čekaju početak dvonedeljnog ludila.

Ako se izuzmu fabričke ekipe, koje praktično dobro skrivene od očiju javnosti, proveravaju i najsitnije detalje na celokupnoj opremi, manji timovi, poput jedinog iz Srbije u dvorištu pristojnog hotela, gde je smešten, radi na finalnom dotezanju KTM mašine, koja je posle mesec dana plovidbe preko Atlantika, stigla u Južnu Ameriku.

„Jedva sam čekao da se dokopam motora u luci. Ne pamtim da sam sa toliko nestrpljenja želeo da sednem na motor i stisnem gas. Moram da naglasim da ovaj motor nisam imao vremena da probam u Srbiji, tako da sam na autoputu od luke do hotela u Buenos Airesu, uspeo da na kratko osetim snagu novog KTM motora“, rekao je Sagmajster.

U sredu predstavnike očekuje tehnički prijem i verifikacija. Poslednje provere od strane organizatora, što se tiče navigacije i svih ostalih instrumenata na takmičarskim spravama, jasan su pokazatelj da se bliži start 31. Dakar relija.

• The Doctor, 1108 postova
  • Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1

;D ;D ;D

Sta Gabor radi kad ne vozi motor ???

JEDE

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Srecno!!!!!!!!

E jesi šejtan pravi  ;D

Go, go, Gabi

post-3190-12879060778195_thumb.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja