Jump to content

Moto Zajednica

Jeftina jakna

Recommended Posts

• Drug član, 1901 postova

Iako je dosao kraj sezone ja se kao narkoman koji misli da jos negde kuci ima neki stek na koji je zaboravio nadam da ce biti(kao zto nekad zna da iznenadi) par solidnih dana za voznju i pre aprila

Onda mi za takvu neku egzibiciju treba prava moto jakna i ne mogu vise da dozvolim da vozim bez nje, sve je to super imam ja dobar pojas i rukavice ali cim malo zahladni ja se nadjem u nebranom grozdju a ovo cudo sto imam sad iako je od goreteksa(samo jednostruka membrana) ne pomaze ako me uhvati neki kijamet

E sad da ne duzim, treba mi neka preporuka za jaknu koja je dovoljno topla za prolece i ne toliko vruca za losije vreme leti, budzet mi je negde oko 150evra iliti 15 000 dinara svejedno

I ne bih da kupujem u Luisu, jer sta da radim sa njom posle ako mi ne odgovara, visem volim da mogu da probam

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Hvala, super link. Bio sam kod njih na standu na sajmu i imam stvarno prijatno iskustvo

Svidjaju mi se modeli

Tamaso

http://www.motokucalazarevic.rs/ponuda/held/jakna_tamaso.html

I

Maddox

http://www.motokucalazarevic.rs/ponuda/held/jakna_maddox.html

Da li slucajno neko ima ove jakne pa da kaze iskustva, a mozda neko moze da kaze o Held opremi uopste, ja sam stekao utisak da su oni tu neka srednja klasa i da je kvalitet sasvim dobar pogotovo za taj novac

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer

ako mogu da dam par sugestija:

1.zasto bezati od louisa ,premeri se dobro i ne brigaj-ako

si bas maler promasices velicinu...streetfighter kombijacke

od 120e tesko da moze bolje za te pare...naravno ako ce neko da ti donese resposten.

2.ako si u bgd kreni lepo od radnje do radnje pa ces videti najbolje...ono sto se meni svidja

uglavnom je iznad 150e...

moj je predlog neki rstaichi ako toga jos ima, mozda modeka neka,wintex...

zaista ne znam da li ima i po kojoj ceni

(verovatno je veca od tvoje navedene) ali revit je oprema do 00 ako mozes naci, pa  i polovnu...

jbg.i sam kazes da si bio na sajmu,tada je najbolje (ali i najskuplje ;D)

pozdrav!

• Zainteresovan, 462 postova
  • Motocikl: zx12r

Ako si u BG-u,smesno jeftine jakne imas u prodavnici kod pancevackog mosta,kod Bim Slavije,ili u trznom centru Mondo u zarkovu,i tamo su super cene.Ja sam u jeku sezone kod onih prvih,uzeo super koznu jaknu za 170e.

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Ako si u BG-u,smesno jeftine jakne imas u prodavnici kod pancevackog mosta,kod Bim Slavije,ili u trznom centru Mondo u zarkovu,i tamo su super cene.Ja sam u jeku sezone kod onih prvih,uzeo super koznu jaknu za 170e.

potvrdjujem ovo za zarkovo. Prodavnica se zove Fiva. I za 15000din mozes da kupis i solidnu jaknu i pantalone verovao ili ne

Kao prvo ljudi hvala vam na savetima

Sto se tice Luisa,ne bezim uopste od njih, sta vise cak sam poslao burazera tamo da  kupi nesto opreme kad mi je dovozio motor iz slovenije  ;D

Za tehnicke stvari, i mozda kacigu mi je to super, ali ja i kad probam vise jakni jedva se odlucim koja mi najmanje smeta(ili najbolje stoji svejedno)

idealno bi bilo da probam ovde pa da narucim iz luisa mada to mi je nekako neposteno prema nasem prodavcu...

Moracu da odem do Zarkova, znam gde je taj TC Mondo. 150e mi je neki odokativni limit, mozda bih mogao da dam i 30e vise,nisam nesto zahtevan mada ako za taj budzet mogu da kupim samo neki krs vicite 8)

• drkadzija, 1236 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Moj savet ti je da ne žuriš sve prodavnice će tokom zima praviti popuste i akcije pa na tenane pazari, a možeš i u Pegazu u NS da baciš pogled, prošli vikend je bila akcija sa 10-50% popusta na pojedine artikle, a sličnih akcija će još biti.

• Ne silazi, 5816 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

I dalje nisi rekao odakle si, mada ako si blizu Beograda ili u Beogradu, ne znam zašto postavljaš pitanje ovde, obiđi brate sve radnje i vidi gde ti šta odgovara. Za te pare imaš da biraš jaknu bez problema. Imaš ovde na forumu listu svih prodavnica po gradovima, a ide i zima što kažu, pa lovi popuste i kupi nešto kvalitetno.

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&board=16.0

• U prolazu, 71 postova
  • Motocikl: Yamaha R6

Imas u markosu, u francuskoj ulici dobre jakne, vecinom su od proizvodjaca IXON, cene su im od 11 do 15,16 hiljada, ja sam uzeo za 12000, jakna ima i postavu koja se skida, tako da je zimi u njoj bas toplo, a kad otopli debela postava se skine i moze da se nosi i na 30 stepeni....

• Podržavam 1

Izvinjavam se iz Beograda sam, ja nisam mislio da mi vi nadjete jaknu i samo da odem i da je preuzmem iz prodavnice, nego naprosto da mi kao (puno) iskusniji od mene date neki konstruktivan savet posto je to ipak prva jakna za motor koju kupujem. Isto tako mozda neko ima dobra/losa iskustva sa odredjenim modelom ili markom  sto isto moze znacajno da utice na moju odluku. Jedno je kako nesto (a pogotovo odevni predmet) izgleda na prvi pogled a skoz drugo kako radi posao

P.S. Ja sam mislio da su na sajmu jeftinije stvari a ne skuplje ???

• Ne silazi, 5816 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Dobićeš savet sigurno, ali prvo obiđi radnje, pogledaj šta ti se sviđa, pa se onda konsultuj ovde da li je taj model OK, mada za te pare mora da bude dobra. Gledaj da jakna ima luftere koji se mogu zatvoriti, da te ne steže ili žulja ni u kom delu, ali da nije ni velika i tako. U principu je teško naći jednu jaknu koja će ti odgovarati i za zimu i za leto, obično su potrebne bar dve, ali nema veze, kreće se od jedne, pa ako još uvek voziš motor po neki dan kada je lepše vreme, onda kupi topliju jaknu.

Obiđi obavezno Guevaru i Markos, a nije na odmet da obiđeš i ostale prodavnice i raspitaš se da li spremaju neke zimske popuste.

Što se sajma tiče, prošli je bio skup, a na pretprošlom je još i moglo da se nađe nešto povoljno.

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Ja sam izpazario preko foruma IXS Eldorado enduro jaknu i mogu ti reci da sam prezadovoljan... e sad posto jos uvek nemam motor, ne mogu ti reci kakvi su utisci iz voznje, ali prethodni vlasnik kaze da je zaista vodonepropusna i topla....

• Svrati ponekad, 146 postova

Iako je dosao kraj sezone ja se kao narkoman koji misli da jos negde kuci ima neki stek na koji je zaboravio nadam da ce biti(kao zto nekad zna da iznenadi) par solidnih dana za voznju i pre aprila

Onda mi za takvu neku egzibiciju treba prava moto jakna i ne mogu vise da dozvolim da vozim bez nje, sve je to super imam ja dobar pojas i rukavice ali cim malo zahladni ja se nadjem u nebranom grozdju a ovo cudo sto imam sad iako je od goreteksa(samo jednostruka membrana) ne pomaze ako me uhvati neki kijamet

E sad da ne duzim, treba mi neka preporuka za jaknu koja je dovoljno topla za prolece i ne toliko vruca za losije vreme leti, budzet mi je negde oko 150evra iliti 15 000 dinara svejedno

I ne bih da kupujem u Luisu, jer sta da radim sa njom posle ako mi ne odgovara, visem volim da mogu da probam

Evo ovako,da nebi cekao zimsko vreme i cekao NAZOVI popuste koji znam kako se rade. I sad se nerviram zbog nekih stvari i izlazim ti u susret.

- Jakna + pantalone + moto patoke ( koza ) duboke dobijas sve za 15000 din.. Zovi ili pusti mail kad budes hteo da dodjes.

-ILI KOZNA JAKNA + patike 15000 din

-ili  cemo se dogovoriti.....

Ni LOUIS ti nece dati taj popust

Evo ovako,da nebi cekao zimsko vreme i cekao NAZOVI popuste koji znam kako se rade. I sad se nerviram zbog nekih stvari i izlazim ti u susret.

- Jakna + pantalone + moto patoke ( koza ) duboke dobijas sve za 15000 din.. Zovi ili pusti mail kad budes hteo da dodjes.

-ILI KOZNA JAKNA + patike 15000 din

-ili  cemo se dogovoriti.....

Ni LOUIS ti nece dati taj popust

da li nije problem da napises sta tacno nudis decku,mozda se svi slozimo ;D

rekao da je ponuda korektna za tu cifru...

ali bih savetovao drugu zainteresovanom clanu da ode da proba/pogleda...

to bar nista ne kosta.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja