Arakis 5731 Napisano Decembar 16, 2009 Svakom po zasluzi, 12391 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Možda nema baš veze sa temom, ali jako zgodan program za crtanje svih vrsta skala na analognim instrumentima http://www.tonnesoftware.com/meter2.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Za analogne skale koje se prikazuju ekranski nije problem nacrtati jer nema ogranicenja, ali kad treba napraviti masku za pravi instrument ovo je vise nego zgodan program! Kad sam to radio prosli put morao sam da jurim skener da skeniram plocicu, pa da se zajebavam u Corelu... Hvala za link! Veoma korisno. Evo kako je ispalo kad se radi peske... instrumenti su morali biti prilicno iseceni kako bih dobio jedinstven panel koji moze da se osvetljava od pozadi Sto se tice moto kompjutera... nema promena. Nakacio sam neki virus i zaglavio u krevetu 2 nedelje sa upalom pluca. Pa ponovo monetarni deficit... magare trazilo kojekakve potrebstine a nisam imao srca da ga odbijem. Kako sneg pada bice ovo duga zima, ko stvorena za desktop radove, pa mi se i ne zuri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 7, 2010 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dokle si stigao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Januar 7, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Ma, ne pipam ga dok ne napravim kuciste od fibergasa, a jos nisam. Jedini napredak je sto sam porucio dvostruki serijski na USB interface za senzore i voltmetar: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170418406342&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 8, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovakav, ako te interesuje. http://cgi.ebay.com/USB-to-RS232-Serial-9-Pin-DB9-Adapter-PC-PDA-RS-232_W0QQitemZ280403235075QQcategoryZ41995QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m8QQ_trkparmsZalgo%3DMW%26its%3DC%26itu%3DUCC%26otn%3D5%26ps%3D63 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Januar 8, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan To je jednostruki, njih ima u svakoj radnji. Mislis da bi narucivao sa Tajvana da mogu kod nas da se nadju dupli. Hvala u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan nisam chitao sve jer sam na poslu pa me stalno prekidaju .. ali koliko sam ukapirao svima vam je neki problem corel acad i modelovanje .. krive i tome slichno .. ako vam zatreba neshto tome slichno .. poshaljite na pm ... rad sam da pomognem bez ikakvih nadoknada za projekte slichne ovome ... meni je to verovatno 10 min a vama mozhda mnogo znachi poz i svaka chast na projektu, mozhda nece biti minijaturan al svrsishodan hoce sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Druze, hvala na ponudi za pomoc. Meni licno nisu problem vektori. Sve projekte sam realizovao uz pomoc Corela. Sasvim je dovoljan za CNC isecanje plocastih materijala. Ono sto mi ponekad nedostaje je poznavanje CAD-a, za projektovanje kompleksnijih sklopova koje je nezgodno raditi u 2D programima. Da je CNC glodanje povoljno kao sto je CNC lasersko ili waterjet secenje, vec bih se potrudio da naucim neki program, ovako nemam motivaciju. Ako ne mogu da realizujem ono sto nacrtam sve to ispada samo igra... kao nesto pravim.. i ovako bi izgledalo da se napravi. Mislim da cu se zadrzati na 2D za sada. Ako mi zatreba pomoc, imacu te u vidu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan za acad imam chak i medjunarodni sertifikat ... 2d i 3d shta god ti zatreba slobodno me nadji ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 9, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auh, kakva grunfcina.... :o Kako mi ovo promace do sad. Ja htjedoh nesto da pitam, pa prvo kao sav normalan svijet UTFS, kad ono ovo. Svaka cast. Dakle da se ukljucim u prenos. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jul 10, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si me podsetio da treba da zavrsim ovaj projekat. Mada, pare me nesto koce, a Trandzara trazi nove lamele, plocice za kocnice, membrane, lezajeve.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanPA 22 Napisano Jul 29, 2011 U prolazu, 64 postova Motocikl: Suzuki an125 Prijavi odgovor kao problematičan A si sad zavrsio, posle godinu dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkrider900rr 0 Napisano Jul 29, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 900RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan alal wera za swe owo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Januar 12, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Ako je gotovo voleo bih da vidim slike kako sve to izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Januar 30, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Mali je pametan na tatu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Avgust 3, 2012 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Fibra, da li si odustao od projekta ? U medjuvremenu se pojavilo par drugih racunara koji bi mozda bili i bolji izbor za ovo.. Raspberry PC, MK802 Android mini PC ili neki kineski tablet... Jedina stvarna prepreka u ovim slucajevima je rijesiti pitanje ekrana osjetljivog na dodir . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Avgust 23, 2012 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ja da ubacim jedan refresh i da se zapljunem. Jel mozda ovo ikad zavrseno? Bas je interesantan projekat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Avgust 23, 2012 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Aj nek moderator obrise ovaj post, zabagovao mi net. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...