Swa 58 Napisano Octobar 12, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan NOVI SAD - Novosađanin Milan P. rođen 1967.godine preminuo je Kliničkom centru Vojvodine od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se posle podne dogodila na uglu Almaške i Temerinske ulice. On je upravljao motociklom od Klise prema centru Novog Sada i na uglu Temerinske s Almaškom ulicom sudario se sa folksvagenom polom, kojim je upravljala ženska osoba. Istraga je u toku. http://www.rtv.rs/sr/vesti/hronika/crna_hronika/2009_10_12/vest_156516.jsp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Octobar 12, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije saucesce porodici u prijateljima :'( :'( :'(.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 12, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ja sam prosao dok je bio uvidjaj oko 14.30h... motor je ostao na raskrsnici a kaciga je bila 30 metara nize, neka bela kroserica je u pitanju saucesce porodici p.s. a bio je i udes na istom putu ispred snp pre raskrsnice sa jevresjkom uzas kako ne postuju motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Octobar 12, 2009 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nek pociva u miru. Al moram da primetim da je danas popodne bilo jako lose veme (kisa, vetar, oblacno), saobracaj je pojacan zbog loseg vremena, vecini vozaca pri tim uslovima su stakla na automobilima zamagljena a brisaci polu ispravni, pravi recept za katastrofu. Ako je covek vozio krosericu verovatno je imao krampon gume koje na vlaznom i hladnom kolovozu nemaju dobro priranjanje (grip). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Octobar 12, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam u Novom Sadu uslikao ovo dok sam kretao ka Beogradu, ulica Temerinska cini mi se. Nadam se da je sa vozacem sve u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan EDIT Pa ovaj čovek je nastradao... užas :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Octobar 12, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Policija je postavila cunjeve oko mjesta i bila je neka guzva tu, morao sam proci jer sam bio kolima pa ne znam sta je dalje bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=43200.0;topicseen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Octobar 12, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nek pociva u miru :-[ Ja sam danas prosao tuda odmah poslije nesrece, ali nisam znao da je covjek poginuo: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=43208.new;topicseen#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Nek pociva u miru. saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad bi bilo najbolje da ima na svakih 50m semafor... Semafor imas 50metara nize na raskrsnici sa Gundulicevom. Bilo bi dovoljno da se postavi znak sa obaveznim skretanjem desno i to bi umanjilo rizicnost i tragicnost pomenute raskrsnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj mu duši.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Octobar 13, 2009 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Saucheshcje porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Qm 24 Napisano Octobar 13, 2009 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici. Citat direktnog svedoka sa jednog drugog foruma, pa procenite sami zasto je do ovoga doslo. Tuga kako god okrenes: "Nemam slike i ne želim da ih imam, sad malo pre je čovek verovatno poginuo na motoru na uglu Temerinske i Dositejeve, ispred mene na 10 metara. Vozio je je iza Juga a ja za njim u desnoj traci, u levoj je auto malo usporio i on je izleteo u tom procepu da obidje Juga (valjda je bio Jugo) a iz suprotnog pravca je neki auto skretao ulevo i to brzo da bi prošao pre Juga. Čovek je reagovao tako da je pokušao da ga izbegne udesno ali je to bilo još gore pošto je stigao auto u sredinu ali ne verujem da je imao ikakvog vremena za razmišljanje na par metara. Udarac u auto u prelet preko auta i nisma video kad mu je pala kaciga, kad je udario u auto ili kad je pao na asfalt ali je posle toga direktno udario glavom o bankinu i nije mrdnuo. kacigu sam tek kasnije video na 50 metara na sred puta u Temerinskoj. nadam se da je preživeo ali teško po onom što sam video. Imao je kacigu ali je nije vezao..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 354 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Strashno.Saucheshce porodici poginulom. Jos je veca nesreca sto je eto imao kacigu ali je nije vezao :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan I gde je taj majmun zurio koji je skretao u levo. Ma bahati su do zla boga. Pri kraju sezone, kakva nesreca. Nek mu je pokoj dusi i nek su mu otvoreni svi nebeski putevi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje što možeš da uradiš je da ugradiš sebi čip u glavu koji će te podsetiti da nemaš pravo prvenstva kad se motorom krećeš pravo u raskrsnicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Užas... kako čovek jednostavno nije imao sreće. To je možda bio i poslednji dan sezone. Možda mu se slučajno desilo da eto baš taj put nije vezao kacigu. I baš tada da kola nalete. Strašno koliko malo stvari je potrebno da se slože i da se izgubi život. RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Octobar 13, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je otišao na bolje mesto. Pokoj mu duši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Najezila sam se citajuci opis - auto koji skrece levo, preletanje automobila, pad na asfalt... RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 354 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi sada mnogo polemisati kako je moglo biti, kako bi trebalo i tako dalje.Poenta je da uvek treba voziti defanzivno (chak i kada imas prednost) jer nije toliki problem sto ljudi ne primete motociklistu (i napolju u belom svetu se ovo deshava) nego je veci problem taj sto ljudi kod nas ne umeju da voze kako treba.Ne pridrzavaju se pravila a veoma chesto ih ne znaju ili su jednostavno imali izuzetno slabu obuku pa su na lepe ochi (a mnoge dame na zenske suze) ili preko veze dobili dozvolu. Jedan mali off: Tipichan primer koji se meni deshavao svake sezone : Jevrejska ulica..... ja na semaforu.... pali se zeleno svetlo, ja skrecem polukruzno u levo ka centru.Za to vreme, kreten na raskrsnici (krecuci se od mosta do z.stanice) iskljucuje se iz Bulevara Oslobodjenja i skrece u Jevrejsku (koji ima USLOVNO ZELENO) i misli da ON ima prednost.I tako svaki put...uvek neki kreten koji me za malo svaki put koshta noge. Ovo je samo jedan banalan primer kako 90% vozacha ne kapira ko u ovoj situaciji ima prvenstvo a ko nema.A kada su u pitanju ostale stvari, boze sakloni. Pamet u glavu i upamtite da je nase telo stavljeno u zalog a ne branik ili hauba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 14, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Poginuo motociklista NOVI SAD - Novosađanin Milan P. (1967) poginuo je juče na raskrsnici Temrinske i Almaške ulice pošto je na njega naleteo „golf“ kojim je upravljala Tanja V. (1973) iz Veternika. Milan P. se vozio na motociklu kada ga je udario automobil koji je izašao iz sporedne ulice. Motociklista je poginuo na licu mesta, a protiv Tanje V. će biti podneta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je izvršila teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Jao ljudi koja tragedija.....sad me zvala prijateljica da mi kaze sta se desilo...pa znao sam coveka odlicno...jao kakva tuga Milan je bio prava momcina a ostavio je iza sebe zenu i dvoje male dece.......tragedija je jos veca jer je i njegov brat pre par godina sa jos jednim momkom se udavio u Dunavu u zimskom ribolovu.... Kakva tuga i unesreceni ljudi zbog neke glupace koja mu nije dala mogucnost izbora Milane pocivaj u miri tvoj prijatelj Dzigi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2523 Napisano Octobar 14, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan .....tragedija je jos veca jer je i njegov brat pre par godina sa jos jednim momkom se udavio u Dunavu u zimskom ribolovu.... Milane pocivaj u miri tvoj prijatelj Dzigi Kakva zla kob! Strašno je, šta se sve dešava, saučešće! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Octobar 14, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan iskreno saučešće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...