Zemunac 3 Napisano Octobar 12, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Rec, dve...pa opet rec, dve...pada i koja recenica a zatim razgovor u kome pada odluka. Aprilia RSV 1000 Mille '01g. registrovana do maja na BG table na ime trenutnog vlasnika. U biti trži se Varadero kao zamena. Ako bi je neko poželeo kupiti, što da ne pa ce mo (moj sestrić i ja) sami potražiti nekog Varadera. Motor se više puta imao prilike letos videti na Ušću a baciću i koju fotku sve dok se ne naprave nove...bolje! Za admina... Kako je na ovom forumu zabranjeno postavljanje oglasa na ime nekoga ko nije član, napominjem da je vlasnik vec poduže član BJBa. Kako sam ovovremeno vezan za net a on poprilično zauzet, postavio sam naslov teme na svoj nick...nadam se da je to OK! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 12, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Cena,....kilometraza ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 12, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan To me je fonom obavestio, uskoro će 'ćeri pa će mi potanko objasniti...Vozio ga tolko puta ali nikada se nisam interesovao. Kod nas važi da svako pazi na svoje ali koristi tuđe tj. u kom ima više goriva! Ove jeseni mu upade kaašika u med..I Xantiu, i Afriku i Apriliiu a ja ni one male točkiće nemam na krevetu!! Da se ne žalim dobio sam inv. kolica ali ne mogu napumpati one prednje male točkove, niko od vulkanizera nema takav dodatak.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 12, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Cena 4800e a o km ne bih, previše sam ozbiljan da bih sebi dozvolio da se blamiram nekom koja zaista piše (20+) jer znamo svi..Garantujem životom da je on nije dirao ali skoro je uvezena i ko može da tako nešto garantuje! 120KS i zaista predivan zvuk...ostalo se može pogledati!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...