kica_kingbg 38 Napisano Octobar 12, 2009 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Crkla mi je ručica kočnice na mojoj aždaji,MZ-u 250.Normalno,potražim novu i nađem je.Kad pitah za cenu,tražih oma šećer i vodu da se malo povratim.Zatim,odoh na forum.Neki ljudi su posudu za ulje i ručicu menjali tako što su uzimali od drugih motora,naravno polovnu.E sad pitanje glasi: Od kog motora i gde u Beogradu naći tako nešto?Da li neko ima ideju na ovu temu? Unapred zahvalan,niže potpisan KingBG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Novembar 23, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Guevari rucice jako povoljno ali naci koja odgovara tvom motoru je malo teze :-\ bolje se prvo raspitaj kod ljudi koji su vec menjali na doticnom motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Novembar 23, 2009 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan OK,hvala.Oni su mi preko puta,a nikako da svratim.Obići ću ih oviju dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 23, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan imas pp// Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...