Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki GSR

Recommended Posts

• U prolazu, 93 postova

Suzuki GSR 600 k7

Motocikl je kupljen kod nas na sajmu 2007.

Izuzetno je ocuvan, malo presao.

Registrovan do 17.6.2010.

Ja sam ga kupio sa predjenih  3700 kilometara, prakticno nov motor. Kupio sam nov akumulator i uradio servis na 5500 kilometara. Svi servisi do sada uradjeni su kod Marinkovica u Cacku i o nekom njegovom stanju mozda je i najbolje da pitate licno njega.

Motocikl je izuzetan u svakom pogledu.

Agregat od 100 ks zadovoljava sve prohteve i vuce od samog starta. Nema nekih provala snage, znaci dosta uravnotezen i fluidan.

Menjac precizan.

Ram je cvrst tako da nema uvijanja. Lagan u voznji. Kocnice su odlicne, zaustavljaju kao po sinama sto je dobrim delom zasluga cvrstog rama.

Instrument tabla je vrlo pregledna, a pokazivac trenutnog stepena prenosa trebao bi da predje u standardnu opremu na svim motociklima jer je izuzetno koristan.

Krajnju brzinu ne znam jer nisam bas preterano lud za tim, a i sam koncept naked motra nije preporucljiv za velike brzine jer je vrlo moguce da vas vetar odnese sa motora. Moja preporuka 80 -140kmh za uzivanje!

Gume na njemu su fabricke i kao nove su. U voznji zadovoljavaju potrebe, moja ocena bi im bila dobar 3 jer su za moj ukus malo plasticne. Drze u krivini, ali nisu nista spektakularno.

O samom izgledu motocikla je suvisno trositi reci, parkirajte ga bilo gde pa cete sami videti reakcije prolaznika.

Za sad toliko, na sva pitanja vrlo rado odgovaram.

Cena 4700 evra

Kontakt

izbor@ptt.rs

Pozdrav

Marko, Cacak

DmjpS_dscf3160.jpg

fHoHr_55944794.jpg

TbKxe_42898174.jpg

5MYjw_13753119.jpg

mIN5r_52650028.jpg

jpHJR_91435470.jpg

Y1LDs_29178776.jpg

cVMco_23986090.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja