makimoto 5 Napisano Octobar 11, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GSR 600 k7 Motocikl je kupljen kod nas na sajmu 2007. Izuzetno je ocuvan, malo presao. Registrovan do 17.6.2010. Ja sam ga kupio sa predjenih 3700 kilometara, prakticno nov motor. Kupio sam nov akumulator i uradio servis na 5500 kilometara. Svi servisi do sada uradjeni su kod Marinkovica u Cacku i o nekom njegovom stanju mozda je i najbolje da pitate licno njega. Motocikl je izuzetan u svakom pogledu. Agregat od 100 ks zadovoljava sve prohteve i vuce od samog starta. Nema nekih provala snage, znaci dosta uravnotezen i fluidan. Menjac precizan. Ram je cvrst tako da nema uvijanja. Lagan u voznji. Kocnice su odlicne, zaustavljaju kao po sinama sto je dobrim delom zasluga cvrstog rama. Instrument tabla je vrlo pregledna, a pokazivac trenutnog stepena prenosa trebao bi da predje u standardnu opremu na svim motociklima jer je izuzetno koristan. Krajnju brzinu ne znam jer nisam bas preterano lud za tim, a i sam koncept naked motra nije preporucljiv za velike brzine jer je vrlo moguce da vas vetar odnese sa motora. Moja preporuka 80 -140kmh za uzivanje! Gume na njemu su fabricke i kao nove su. U voznji zadovoljavaju potrebe, moja ocena bi im bila dobar 3 jer su za moj ukus malo plasticne. Drze u krivini, ali nisu nista spektakularno. O samom izgledu motocikla je suvisno trositi reci, parkirajte ga bilo gde pa cete sami videti reakcije prolaznika. Za sad toliko, na sva pitanja vrlo rado odgovaram. Cena 4700 evra Kontakt izbor@ptt.rs Pozdrav Marko, Cacak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nema nekih provala snage .... dok ne dodje do 8.000 obr. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Octobar 20, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Pravo kazes! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Novembar 24, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Zimska cena 4700 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Februar 9, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...