nesic1 266 Napisano Octobar 10, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle ovako, ujutru polazim za BG iz Jagodine, pre 15tak dana, do pumpe po gorivo, krecem i posle 5 km, pocinje da stuca i gubi snagu, u majku mu rekoh ja posle verglanja i drndanja upali i normalno stigoh za BG.. Pre 9 dana krecem iz BG za KG, sve normalno bez problema, pre 2 dana polazim iz KG za BG, i na 50km od KG pocinje opet stucanje, i da gubi snagu, cak se i cuje pufkanje iz auspuha, stanem isturiram malo i opet krenem cak mi se desavalo da se motor ugasi, stanem na pumpu sipem za 500 dindzi i motor radi normalno i bez problema, dobro poteze i slicno. E sad, mislim da je voda u pitanju, i da li je moguce da mi se od kondenzacije stvori voda u rezervoaru, motor je stojao ispred zgrade i nije vozen 9 dana...? uh, ko'o baba, pricam ti pricu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Octobar 10, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da može kondenz da se stvori. Meni se to nije dešavalo čak ni u toku zime. Jel ga voziš na sauhu kad kreneš ili ga zagreješ pa kreneš? Meni štuca kad ga upalim na sauhu i krenem posle pola minuta i to ako prelazim 5 - 6.000 obrtaja. Isto tako ako je nezagrejan hoće da štuca i da se gasi (kad je bez sauha). Naravno ako stoji par dana, a pritom je i malo hladnije treba mu više da se zagreje. Pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 10, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ako sipanjem goriva sredis problem eto resenja, mozda je neka prljavstina ili tako nesto. Za svaki slucaj stavi pre karba neki filter za gorivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Octobar 10, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Stavi filter obavezno a probaj da promenis i relaciju malo mozda mu je dosadilo stalno Bgd-Kg-Bgd. ;)Mozes i da ispustis svo gorivo na slavinici ili cak i da je skines pa da vidis da nema kakve prljavstine na dnu tanka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Octobar 10, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Do goriva najvjerovatnije. I meni se desavalo kad udjem sa gorivom u rezervu pa pocne vuci talog sa dna rezervoara. Sipam gorivo i sve u redu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Octobar 10, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moguce da je gorivo u pitanju, ali mi nije logicno da stuca posle sipanja goriva, jer koliko sam ja shvatio kad je isao iz jagodine, prvo je sipao gorivo pa je onda poceo da stuca motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Octobar 10, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Stavi filter za gorivo obavezno i pazi gde sipas pre svega,jer na nekim pumpama je stvarno lose gorivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 10, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan U Kragujevcu Jugopetrolova pumpa na vrhu glavne kod Velikog parka. ZAOBILAZITE JE U SHIROKOM LUKU. Potpuno isti simptomi kod mene na automobili (cale se zajebo) i kod drugara na Yamaha Virago 250 (i on se zajebo) Ja tipujem na loshe gorivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 10, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Proverih filter za gorivo, pun vode ??? provericu kasnije i rezervoar da li ima taloga .. hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 43 Napisano Octobar 11, 2009 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da ispustis stroku iz karburatora,to ti je onaj srafic dole ispod koga ide malo crevo mozda ima vode i u karbu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Proverih filter za gorivo, pun vode ??? provericu kasnije i rezervoar da li ima taloga .. hvala svima Sipao si neko "oplemenjeno" gorivo na nekoj pumpi tipa: Zile petrol, Djoka Gas, Turbo Radashin ili tako neshto? Sipaj bre na OMW-u tamo kod pruge i miran si! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Proverih filter za gorivo, pun vode ??? provericu kasnije i rezervoar da li ima taloga .. hvala svima Sipao si neko "oplemenjeno" gorivo na nekoj pumpi tipa: Zile petrol, Djoka Gas, Turbo Radashin ili tako neshto? Sipaj bre na OMW-u tamo kod pruge i miran si! izvini molim te, a sta fali ZILE PETROL-u necemo da se vredjamo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Zile, ne offuj. Bigbad - ignorisi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan sipaj 100grama alkohola iz apoteke od 96-98% i dospi gorivo do vrha pa probaj opet , alkohol vezuje vodu za sebe a rastvara se u benzinu tako da nema shtucanja zbog same vode ...imache u poslednje vreme sam chuo na par mesta da su dobili vodu umesto goriva konkretno na EKO pumpi u Vojislava ilica , i na nekoj privatnoj pumpi u blizini Prokuplja ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...