Jump to content

Moto Zajednica

Aprilia RSV 1000 rr factory... cena 4500 eur

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 343 postova
  • Motocikl: Ktm 990 Superduke R

Beograd Mladenovac MB Jagnjetina e to je prava putanja sa puno svega.

Eeeeeee nevaljalče samo o klopi misliš th_spank.gifth_spank.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

...po gradu slabo vozim a najcesca ruta je Beograd-Mladenovac, gomila dobrih krivina i od skora odlican asvalt (bar vecina puta) ;)

...e sad nas vreme nece posluziti ali ako budete raspolozeni neki lep dan za voznju po krivudavom putu javite, docicu po vas ako treba ;) volimo i mi da krkamo

...e da blizu Arandjelovca na Bukulji ima odlican restoran za 'dopunu' goriva i mali predah :)

Izgleda da smo ovu sezonu zavrsili  :( :( :(

Evo pokušao sam malo da dočaram zvuk i 3D doživljaj. Mada kad sam preslušao ...daleko je od toga kako zvuči uživo.

• U prolazu, 1 post

UUUFFFFFFFFF........  BRUTALNO........... STRAŠNO........... :o :o naježio sam se. Majku mu kako da se domognem ove zveri ??? ??? ??? Pustiću svoje telo u prodaju ::) ;D ;D ;D

Ovo je nešto najlepše od motora što sam video i čuo ove godine. Šta da kažem ,neko će se usrećiti :'(

• Zainteresovan, 726 postova

Ovaj zvuk...ne, nije to to, ne može se dočarati ni blizu...jedino da u glavi pomnožite x 10, opet ni približno kako je u prirodi......

• Zainteresovan, 730 postova

Da i ja pokusam docarati zvuk onima koji ne znaju, isti ovakav motor, znaci rr factory, nisam siguran da li je limited edition, je dolazio 2 ljeta ovde, covjek iz austrije, dok ga nije zamjenio za Ducatia. Uglavnom, kad upali i pukne u crveno, pola grada odjekuje, ljudi iz kafica padaju sa stolica, zemlja se trese. Vjerujte mi ne uvelicavam. Zato bih predlozio kolegi da ga kazaljku malo prebaci na drugu stranu i zadrzi 2-3 sekunde, nadam se da nece mikrofon od kamere stradati ;)

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

da me nije sramota predstavio bi se ko kupac samo da uhvatim krug. motor je do 00 :)

• Svrati ponekad, 240 postova

...zvuk je jedinstven ;) malo stariji motor ali kazu da ga cuju od avale do banjice, meni sve jedno zvoni u ucima cim krenem celim putem  ;D

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer

ma.u mu sposobnu...ovaj se cuje...auhhh.

javlja mi se ;D kako ulazi u 8 iljade a majke stavljaju

deci ruke na oci ;D

ma.u mu sposobnu...ovaj se cuje...auhhh.

javlja mi se ;D kako ulazi u 8 iljade a majke stavljaju

deci ruke na oci ;D

rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

• U prolazu, 0 postova

P.S  

Zaboravio sam da napomenem da je motor totalno lud,vožnja  nemože da se uporedi ni sa kojim drugim motorom, možda Ducati 999 ???,.Ja sam vozio dosta mašina ali ova je stvarno priča za sebe, kao divlji konj, zvuk je nešto najlepše što može da se čuje od motora 10 000 Rpm a dva ciliondra pod uglom od 60 stepeni, da se naježiš ;D. Stabilnost u krivinama  10 sa zvezdicom... samo se treba navići na 2 cilindra.  Sve u svemu ne bih ga preporučio početnicima....

Hehehehe, nisi vozio Agustu!!!  :D;)

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: Uly

???

Drug, taj motor bi trebalo mnogo lakse, brze i skuplje prodati u IT odakle je inace... Ne zelim da pametujem vec da pomognem, ako je tako redak kao sto kazes, daj oglas na moto.it ili RSV.it forumu a ne na bjb. Mozda je cena malo pala zbog RSV4 ali i dalje verujem da ces je skuplje prodati nego ovde.

BTW, sacekacu lepo vreme u sredu ili cetvrtak i dolazim da pogledam motor.

P.S  

Zaboravio sam da napomenem da je motor totalno lud,vožnja  nemože da se uporedi ni sa kojim drugim motorom, možda Ducati 999 ???,.Ja sam vozio dosta mašina ali ova je stvarno priča za sebe, kao divlji konj, zvuk je nešto najlepše što može da se čuje od motora 10 000 Rpm a dva ciliondra pod uglom od 60 stepeni, da se naježiš ;D. Stabilnost u krivinama  10 sa zvezdicom... samo se treba navići na 2 cilindra.  Sve u svemu ne bih ga preporučio početnicima....

Hehehehe, nisi vozio Agustu!!!  :D;)

Nisam... ali bih rado probao ;D. A kako znaš da je bolja kad neverujem da si i ti vozio ovakav factory ,pošto jedva da ih ima par komada. Najbolje bi bilo da dođeš pa da razmenimo iskustva i mašine,pa onda da sednemo i saberemo utiske.

P.S

Svaki ciga svoga konja hvali ;D ;D ;D

ne spuštaj cenu prijatelju....ko hoće ovakvu zver,treba da zna da to ima cenu......ako se pravi kupac ne pojavi....prebrodićeš krizu,hteo,ne hteo....

Jbg. prijatelju kod nas važe neka druga pravila, a i narod nema para kao ni ja... :( :( :(

???

Drug, taj motor bi trebalo mnogo lakse, brze i skuplje prodati u IT odakle je inace... Ne zelim da pametujem vec da pomognem, ako je tako redak kao sto kazes, daj oglas na moto.it ili RSV.it forumu a ne na bjb. Mozda je cena malo pala zbog RSV4 ali i dalje verujem da ces je skuplje prodati nego ovde.

BTW, sacekacu lepo vreme u sredu ili cetvrtak i dolazim da pogledam motor.

Možda si u pravu, samo neznam dali bi neko došao iz It. za SRB.

jedno pitanje samo..koliko bi ispalo da se ocarini i tako to?bez registracije samo..

Carina + porez izađe negde oko 800-900 eura ovde kod nas u NS. A po nekim informacijama od drugara u Kladovu je znatno manje. Mada to nisam proverio tako da to  nemogu da tvrdim.

Verovatno najjeftiniji RSV factory u Celoj Evropi. Ljudi pogledajte oglase od preko, moto.it,mobile.motoscout, obican factory necete naci ispod 5500-6000 eur. Ja ovde nudim RR-a kojeg jedva ima po svetu za 4500eur ??? ??? ??? ??? gde sam ja na gubitku oko 1500 eur , pa sta je ovo ??? ??? ??? Izgleda da nisam samo ja u besparici :( :(

• Drug član, 2774 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

I moj ortak je prodavao MV 1000 F4 dugo i na kraju dao pojeftino. Egzotika ovde ne prolazi.

Po meni se pri kupovini motora razmislja i o prodaji.

• U prolazu, 72 postova

sumnjam ;) da je i ovde to slučaj.......

poznajem čoveka,nije on to kupio da prodaje,al je kriza odradila svoje....on ako pregrmi mesec-dva,da ga ne proda....neće taj motor moći da se kupi ni za 8000......bar ne kod njega

• Svrati ponekad, 269 postova
  • Motocikl: Aprilia Shiver

Kao što Ninja66 reče : egzotika ovde ne prolazi - nažalost :(  Ja lično volim Italijane (i vozim ) ali za široke narodne mase su ?

• Svrati ponekad, 205 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2009

Koliko je presao motor i koliko dugo si ti u njegovom vlasnistvu,mozda bih dosao i da pogledam motor,nisi mi daleko?Poz

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja