biljan 0 Napisano Octobar 9, 2009 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozač Audi džipa je uključujući se iz ulice Sv. Save u kružni tok na Slaviji udario i oborio vozača skutera. koliko sam uspeo da vidim vozač skutera je živ, ali je ležao na kružnom toku na leđima sa kacigom na glavi dok su saobraćajci regulisali saobraćaj oko njega. da li neko ima više informacija? http://www.mypicx.com/10092009/Slavija/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 546 Napisano Octobar 9, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Shto si bre stavio u crnu hroniku...momak je ziv... Nadam se da je sve ok ispalo i da nema teze povrede ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biljan 0 Napisano Octobar 9, 2009 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan da, momak jeste živ, ali nisam našao teme saobraćajne nesreće, i nisam mislio da je crna hronika samo za smrtne ishode već i za nesreće. neka se premesti tema na neko mesto gde treba da stoji, ja nisam našao gde da je otvorim sem ovde... nadam se da će vozač biti ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Octobar 9, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan E, što volim ove sa Q7, ceo svet pripada samo njima! > Goljo i gulijo, sklanjaj se kad nailazi car careva, šah, idol, genije... Mamicu im... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 970 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Admini bacite temu gde treba, na srecu;0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 9, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Prepadoh se,nova tema u Black chronicle! na svu sreću,čovek greškata napravj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Octobar 9, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovaj duel danas oko 14,30h.Klasican slucaj oduzimanja prvenstva.Audi se ukljucivao u kruzni tok iz ul.Svetog Save onako klasicno kako to dzipovi rade.Decko na skuteru je uveliko bio u krugu kad ga je Q7 oborio.Koliko sam video desna noga mu je povredjena ostalo je u redu.Brzo su mu stigli drugari da mu se nadju i pomognu a i policajci su regulisali saobracaj da ga neko jos ne bi zgazio usled guzve.A za vozaca pomenutog Audija no coment.Zelim mu brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...