Jump to content

Moto Zajednica

biljan

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

biljan's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ukraden mi je sinoć sa kymco super8 skutera juce Givi kofer 35l mozete videti link http://www.trionmotors.com/trion.php?strana=proizvod&proizvod=17444 na koferu pise ime: Biljan Dimitrijević adresa: Milentija Popovića 27 U koferu je bila crna mat noname jet kaciga i slem bez vizira sivi. Takodje i ray ban naočari za sunce. Kofer koliko sam po nosaču uspeo da vidim nije nasilno skinut već izgleda da je otključan. Ovo se desilo na adresi Pariske komune 41, Novi Beograd. Ukoliko bilo ko dodje do nekih informacija molim vas da me obavestite na tel: 060 60 900 30 unapred hvala.
  2. da, momak jeste živ, ali nisam našao teme saobraćajne nesreće, i nisam mislio da je crna hronika samo za smrtne ishode već i za nesreće. neka se premesti tema na neko mesto gde treba da stoji, ja nisam našao gde da je otvorim sem ovde... nadam se da će vozač biti ok.
  3. Vozač Audi džipa je uključujući se iz ulice Sv. Save u kružni tok na Slaviji udario i oborio vozača skutera. koliko sam uspeo da vidim vozač skutera je živ, ali je ležao na kružnom toku na leđima sa kacigom na glavi dok su saobraćajci regulisali saobraćaj oko njega. da li neko ima više informacija? http://www.mypicx.com/10092009/Slavija/
  4. Pozdrav svima, pratim forum već neko vreme, a sad sam se i registrovao, pa da ostavim prvi post. Zovem se Biljan (and I'm an alcoholic ) i ponosni sam vlasnik skutera Kymco Super 8, 50cc, 2T. Zhivim kod Sava Centra na Novom Beogradu. prvi dvotočkaš. Pozdrav!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja