Oroku 1394 Napisano Octobar 8, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam imao slobodan dan, pa sam se potrudio da ga iskoristim najbolje sto mogu. Bilo mi je u planu da obidjem deo Specijalnog rezervata prirode "Gornje Podunavlje", tacnije njegov deo Monostorski rit, koji se proteze uz Dunav od njegovog samog ulaska u nasu zemlju do Apatina, gde onda ide Apatinski rit. Nameravao sam stici i do Bogojeva, ali posto je "genije" poneo prazan sprej za lanac, a lanac se bas jako izprljao u prasini , odlozio sam to za neki drugi put.Predjenih oko 70 km, dovoljno za danas. ;D Na karti je obelezeno plavim moje kretanje, ako nekog interesuje. Putevi su se izmenjivali u pocetku od asfaltnog, preko letnjeg, do makadamskog puta posutog ostrim kamenjem. Prolazim Backi Monostor, nisam se zadrzavao jer sa vec 100 puta bio tu, pa produzujem ka Dunavu. Da bi bilo zanimljivije, potrudili su se sumari, koji sredjuju drveni most preko kanala DTD i pored su postavili skelu. Nikad se nisam vozio skelom, i meni je ovo ostavio neki poseban utisak u celoj voznji. Prelazim preko skele, pozdravljam skeledziju, odnosno mrzovoljnog sumara kog su tu postavili i pravac nasip. Tu je put na nekim mestima odlican, a na nekim su ogromne rupe od blata, bez asfalta, ali to nije bio problem. Vozi se kroz sumu, ima dosta fazana, koji se i ne boje motora. Posle sume nailazim na rukavac Dunava, prelepo mesto, gde pravim malu pauzu. i jedna slika sa tog mesta, malo obradjena u PS-u Potom se penjem na nasip i pravac Apatin. Iako je put zemljani, brzina je bila obicno oko 80 km/h, steta sto sam vozio sam, jer bi bila odlicna slika sa nasipa gde se vidi moj trag prasine. Bio je bar 200-300 metara... Na negde oko pola puta do Apatina, kod vikend naselja "Vagoni" zastajem kod jos jednog , dosta veceg dunavca. Kazu da ima ogroman broj ribe, cemu i svedoci velik broj camaca. Do Apatina se nastavlja asfaltom, tamo sam se osvezio i odmorio na keju. Nadam se ponovnom povratku, ali cu drugi put ici malo juznije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 8, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zaista lepo Oroku... Sjajne fotografije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Lijepa voznja! Fantasticne fotografije, posebno ovaj list u vodi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Octobar 9, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa priroda, dobro organizovana voznja. Verujem da si uzivao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Octobar 9, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Slike su odlicne,a nadam se i da si uzivao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Octobar 9, 2009 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlično proveden dan i baš lepe slike. Samo ne znam da li je bio lovostaj pošto si prolazio kroz lovište, a kaciga ti šarena.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepo, jako lepo..............fotografije izuzetne.............BRAVO ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepe fotke i priroda. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kris600rr 0 Napisano Octobar 9, 2009 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA CAST KOMSIJA ;) :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Octobar 9, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra vožnja kroz prelepe predele koje si ti učinio još lepšim. Bravo majstore. P.S. Honda ti je VRH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18988 Napisano Octobar 9, 2009 Integrisan, 8510 postova Prijavi odgovor kao problematičan SUUU-PERRR! Odlicna ideja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Octobar 14, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ostao sam bez texta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Octobar 14, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Ostao sam bez texta! Sto ? Vratio sam slike koje su nestale zbog imageshack-a, pojma nema sto su obrisane. Drago mi je sto vam se svidjaju slike, ako uhvatim vremena provozacu se delom ka Bogojevu, samo da vreme posluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepa priroda i fotografije... SUPER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 22, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, slike su predivne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 22, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kako si mi osvezio uspomene Tu sam proveo zadnja tri meseca vojske u satoru. Kada sam se skinuo i vratio u civillizaciju, nisam znao da se ponasam. Prelepo je!!! Pogotovo gomila tih rukavaca koji ulaze duboko u sumu, a od zivotinja nema sta nema. Super slike!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 22, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Šta dodati posle svega rečenog? Da imaš 'oko', imaš svaka čast. Da umeš da odabereš motiv i formatiraš ga, vala umeš! Interesuje me da li imaš 'panoramica' mod na aparatu i koji digitalac koristiš? Ti ravničarski predeli su bogomdani za panoramsku fotografiju! Nadam se da će ovi lepi dani potrajati i da češ nas obradovati još kojom reportažom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikters 5 Napisano Octobar 22, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne znam s čime se baviš ali fotke su ti vrhunske. kako je netko već rekao, posebno onaj list na vodi. super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Octobar 22, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Imam Canon A470, kosta oko 8000din. , bar sam ga ja toliko platio zimus.A panoramu sam radio u photoshopu, spajao nekoliko slika u jednu, nije neka mudrost. I ja se nadam lepim danima, ali evo opet pada kisa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan cool. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 22, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Bravooo al moraš nać kakog jarana za te vožnje , može i bolje i jaranicu . poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Octobar 22, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Bravooo al moraš nać kakog jarana za te vožnje , može i bolje i jaranicu . poz Nasao ja jarane, ali se oni voze nedeljom, a ja tad uvek radim.Ali zato sledece godine u civilnu, pa cu svaki vikend biti slobodan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 23, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja imam Nikon Colpix L5 7.2MP...ima panoram.mod..+ macro..jes malo skuplji ali pripada amaterskim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikes 5 Napisano Decembar 4, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: palic Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO! Fantasticno,a tako blizu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Decembar 4, 2009 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Fotke su ti extra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...