bojan.p 164 Napisano Januar 18, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam se u prošlu subotu vozeæi do NS u farmerkama PROPISNO smrzao, prehladio odreðene delove tela koji me i danas po malo bole, odluèio sam da tome stanem u kraj!! :evil: Pazario sam od Rajka iz KG Dainese lone sa postavom, tekstilne. Dobio sam ih za 85 E. Da kontaktiram Rajka predložio mi je jedan staaari, veliki i iskusni biker, koji se na odreðenim slikama može videti kako tamani palaèinku :mrgreen: Eto, malo da se pohvalim :oops: Evo i slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 18, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Veri fensi!! I parket nije loš.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 19, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Da te obradujem, te pantalone sa istog ''izvora'' ima i 98,546% clanova ovog foruma. Neki su sa njima presli Alpe ko Hanibal :prayer: , a nekima su u Karpatima pucale na najnezgodnijim mestima :shock: Meni jedino smeta sto nemaju klasican opasac, pa da se brate utegnem ko covek. Ovako dugmici iskacu cim se malo vise nazderem :food: :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Januar 19, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ovako dugmici iskacu cim se malo vise nazderem :food: :mrgreen: ... što æe reæi da su :twisted: pantalonice zaštitno-DIJETALNOG karaktera... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...