Tamanitu 241 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Zdr Uff-u! Pratim temu, gledam slike, citam, zamisljam... Extra motor! I svaka tebi cast na znanju&imanju. Voleo bih da se upoznamo, da nesto naucim od tebe o voznji SM (ali jbg jos nemam ni adekvatnu opremu, a i Apollo je pitanje). Ziv bio! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Zdr Uff-u! Pratim temu, gledam slike, citam, zamisljam... Extra motor! I svaka tebi cast na znanju&imanju. Voleo bih da se upoznamo, da nesto naucim od tebe o voznji SM (ali jbg jos nemam ni adekvatnu opremu, a i Apollo je pitanje). Ziv bio! Ma ti si sigurno promasio forum? :D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Zdr Uff-u! Pratim temu, gledam slike, citam, zamisljam... Extra motor! I svaka tebi cast na znanju&imanju. Voleo bih da se upoznamo, da nesto naucim od tebe o voznji SM (ali jbg jos nemam ni adekvatnu opremu, a i Apollo je pitanje). Ziv bio! Ma ti si sigurno promasio forum? :D ;D ;D ;D Ahahaha, ma nije to u fazonu Pricaonice:"...dvoje su se tako smuvali" ;D Bre, normalno, Da naucim neke fore o voznji SM uzivo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nzn nekako su mi mali za tvoj motor... ogromna maska i malecni hendgardovi... mozda si trebao neke vece i masivnije. +1 litl tumorou. slikano spreda pa tako izgleda. tipicna acerbis velicina, nista to ne fali. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 12, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni se nije svidjalo kako cuci Acerbis pa sam ipak stavio fabricke (koliko se sjecam one su i komad jeftinije zato sto nemaju metalnu sinu): Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan whatevaaa znam koji su i kakvi su... i dalje smatram da deluju malo na tolikom motoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ovi fabricki izgledaju sick Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 12, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan whatevaaa znam koji su i kakvi su... i dalje smatram da deluju malo na tolikom motoru Ima za taj model Acerbis-a da se kupi plasticni dodatak odozgo i onda izgledaju malo vece, ovako nesto: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma da, to se mece kad jezdis niz vetar da budu ko jedra. ustede goriva, jel. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan whatevaaa znam koji su i kakvi su... i dalje smatram da deluju malo na tolikom motoru Ima za taj model Acerbis-a da se kupi plasticni dodatak odozgo i onda izgledaju malo vece, ovako nesto: ma jok... to je za afriku i transalpa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne fala po meni nisu male (vece su od poluge kvacila i kocnice) ;D hocu da bude elegantan a ne da nosim slonove usi koje su odvratne uostalom poenta je u sipci unutra koja treba da me zastiti i cak ne dozvoli ni rotaciju pri padu a ne u izgledu meni je mt-03 bio lepsi ali sad ocigledno ne gledam vise toliko na lepotu kao na neke druge stvari Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 12, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan uostalom poenta je u sipci unutra koja treba da me zastiti i cak ne dozvoli ni rotaciju pri padu a ne u izgledu Ta sipka je dobra stvar na stazi i putovanju kada ti je bitnije da pri padu ne pukne rucica nego da li ce se korman pokriviti. Inace, jeftinije je da pukne rucica (na KTM-u imaju zljebove tako da i kada pukne ostaje dovoljno za dva prsta) nego da se pokrivi upravljac. Mada, nadam se da niko nece padati i da nam ova prica nece ni trebati... Najvaznije je da si ti zadovoljan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan znas kako meni je bitno da dam pare za nesto korisno sto ce da mi sluzi ovo su fabricki za njega i lepo izgledaju ali su sama plastika ovi sa druge strane sluze svrsi ali mi se ne svidja sto se vidi ova sipka sa strane drugar je imao plasticne acerbis i ispustio motor u mestu ispred mene i razletele se u paramparcad i iskrivile mu polugu kvacila aj one odvratne na africi pa razumem stite te od vetra ali cekaj jebote zasto neko da pare za stitnike koji te ne stite ? ni od vetra ni od pada to je onda sminka a ne stitinik a da sm hteo samo sminku onda bi uzeo ove po meni najlepse a i dizajn prilici ktm-u i jos bi ih po sredini po ovom crnom izbusio i ubacio led-ove pa od njih napravio fency migavce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 12, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan aj one odvratne na africi pa razumem stite te od vetra ali cekaj jebote zasto neko da pare za stitnike koji te ne stite ? ni od vetra ni od pada Ovi fabricki su fenomenalna zastita od vjetra i spasavaju me na putu od buba i kamenja i dok god ne krive volan neka se lome do mile volje, jeftini su. I pri tom mi odlicno izgledaju, nisu napadni vec neutralni i skladni sa motorm. Dok ih nisam stavio, nocna mora mi je bila da cistim razlijepljene insekte sa rukavica poslije voznje (zamisli sta se sve nakupi na relaciji BG-HN preko ljeta...)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan stvar ukusa shoe ja ne volim nista zaobljeno ni automobile ni motore (samo devojke) na kavi stoje lepo jer mu je takva i linija fara i maske zato i rekoh da su oni gore narandzasti idealni za ktm ostre crte da naglase njegov karakter i jos jedna stvar pozovi i pitaj za cenu tih acerbis-a sa montage kit-om pa ce da ti se crvene usi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Ove fabricke ja imam na motoru i extra su, stite i od vetra i od kamenja a imao sam i pad odradili su posao i nisu pukli. Sto se tize krivljenja volana i za to mislim da je teza misija zato sto se prvo krve ona 2 dugacka safa(nosaca) koji spajaju volan sa trouglom( i to mi se desilo) ;D pa se samo zamene ti safovi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan reko bih da ce pre ovde da pusti nego sto ce korman da iskrivi.. al bolje da ne saznamo poenta je da sad mogu da prodjem KROZ necij retrovizor bez ikakvih problema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zdr Uff-u! Pratim temu, gledam slike, citam, zamisljam... Extra motor! I svaka tebi cast na znanju&imanju. Voleo bih da se upoznamo, da nesto naucim od tebe o voznji SM (ali jbg jos nemam ni adekvatnu opremu, a i Apollo je pitanje). Ziv bio! Mozemo da se upoznamo i provozamo nije problem ali nisam ja za instruktora.. Evil_Zo ce sve to bolje da ti pokaze i objasni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 22, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A da li je neko primetio nesto cudno na prethodne dve slike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 22, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan alat za instant demontazhu shoferki? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 22, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan alat za instant demontazhu shoferki? BRAVO kolega! zasluzili ste jednu besplatnu demonstraciju alata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 24, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu verujem gde si je gurnuo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu verujem gde si je gurnuo To stoji uvek na istom mestu na svakom mom motoru (da bi vadjenje i bacanje postalo automatizovano-refleksna radnja) ;D Za sad jos uvek neupotrebljeno - kakav sam diplomata patent pending Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si za diplomatiju.....kad si do sada svaki put video nekog za volanom sa 2x tvoja tezina i shvatio da lepa rec i gvozdena vrata otvara ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...