Surb 66 Napisano Octobar 8, 2009 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju 11.10.2009 godine na stazi u Dupcima na putu Brus - Krusevac odrzace se poslednja trka u ovoj sezoni u motokrosu, rezultati ce se bodovati za Sampionat Srbije. Ucestvuju svi vozaci iz domaceg sampionata. Na ovoj trci odlucivace se o konacnom pobedniku u svim klasaama. U trci ce ucestvovati i gosti iz BiH i Bugarske. Pocetak trke je zakazan za 12 h a zvanicni trenin je u 9 i 30h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Octobar 10, 2009 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika sa nezvanicnog treninga u subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Octobar 10, 2009 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan I jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 10, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan lepo. Ali mi se cini da se tu vise dimilo ispod kotlica nego na stazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 14, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan 'el moguce vozikati se na toj stazi onako za svoj tjef? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan 'el moguce vozikati se na toj stazi onako za svoj tjef? Moguće na svakoj stazi u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 15, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan 'el moguce vozikati se na toj stazi onako za svoj tjef? Pancevo ti je, cini mi se, malo blize. Staza Monca, odlicna. Svratio pre neki dan - nigde zive duse ( nema ko da nam se smeje ) a cini mi se da niko ni ne kontrolise ili ogranicava, mislim da je slobodan pristup ? Ako neko ima druge informacije o slobodnom koriscenju Monce ( za nas amatere ) molim da napise nesto o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan slobodna je Monca uvek, niko ne kontrolise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan #64 0 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 12 postova Motocikl: Benelli 702X Prijavi odgovor kao problematičan Staza u Brusu je jedna od najbolje pripremljenih staza u Srbiji, jako je interesantna i atraktivna(malo veci skokovi ).....staze na kojima se koliko-toliko(uredjenost) mozete voziti su Cacak,Aleksandrovac,Brus,Vlasotince,Pancevo,Nis(Ploce)...i garantujem da vam niko nece braniti,pogotovu sada kada je sezona zavrsena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Najbliža ti je staza u Beogradu, prema aerodromu, koja je skoro preuređena i prilično zahtevna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan mozete u svetozar miletic ako je nekome blizu...pre mesec sam bio tamo dosli ljudi raspalili pored rostilj malo vozikaju malo klopaju ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ima i kod Rače Kragujevačke na ulasku iz S.Palanke, kome je to bliže. Neku dečaci iz Mladenovca i okoline idu tamo skoro svake nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Novembar 10, 2009 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kad ste vec kod staza...ima u Metikosima kod Kraljeva staza, ranije su se vozile trke, a sada se moze voziti za sebe. Odmah pored staze se izlazi i u planinu na super voznju. Ja uglavnom vozim po planini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Novembar 11, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Staza u Zrenjaninu je jako lepa a i slobodno je voziti se kad ne treniraju momci iz njihovog kluba. Poztoji staza u D. Pescari, nije zahtevna, duga oko 1800 metara i uvek slobodna, nista ne boli kad legnes u pesak ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...