Ninja66 2833 Napisano Octobar 6, 2009 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Zaista totalno nov motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 6, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je čista PERVERZIJA, ali mi se svidja do 00. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Octobar 6, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je čista PERVERZIJA, ali mi se svidja do 00. ;D ;D ;D branko ce mo da predjemo na hiljadarku,damo zeceve i doplatimo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 6, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je čista PERVERZIJA, ali mi se svidja do 00. ;D ;D ;D branko ce mo da predjemo na hiljadarku,damo zeceve i doplatimo ;D Dobri moj Zlatko ne pristaj mi na muku,evo upravo razmišljam kao se domoći ove hiljadarke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 6, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Odlican video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 7, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan #64 0 Napisano Octobar 9, 2009 U prolazu, 12 postova Motocikl: Benelli 702X Prijavi odgovor kao problematičan Ljudiiiii ovo je savrsenstvoooo, obozavam ga..... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Octobar 9, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lep. I prilično originalan, što nije tako lako, milion je modela u trci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Octobar 11, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan da li je ovo z750 posecivao teretanu jer ovaj motor ima tako velike "misice"...............prelep motor........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fantastican motor! Kao sto mg011 rece, Z1000 je stvarno originalan, a danas je to izuzetno tesko postici pored mnogobrojne konkurencije. Jako mi se svidja sto je namenski konstruisan, tj. konstruisan od nule...Predvidjam veliki uspeh ovog modela. Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Malo s upreterali sa oklopom ipak je ovo naked... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haski 1 Napisano Octobar 20, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan kawa izgleda do bola i mislim da imaju opciju sa vetrobranom(kao fazer) i on bi se dobro prodavao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 21, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda vrh zajebano.....nemam sta reci osim,kao sto neku pomenu,enormno skracivanje auspuha a meni smeta i ovaj Talijanski trend smanjivanja suvozackog sjedista... Iz profila djeluje kao da mu nesto fali iz zadnje osovine... Rado bih ga parkirao u garazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Octobar 21, 2009 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nesto je kratak . Ali prelep! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 22, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Stari mi je bio super, a ovaj lici na skuter! Pa pogledajte masku, uzas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Decembar 1, 2009 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh kakva igračka, oću i ja jedan....ako može bez para. Jedino što mi se ne svidja su satovi i auspusi ali se to nekim aftermarketom lako rešava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan rawr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Izduvi posle duzeg gledanja su premocni! Na prvi pogled prekratki a glomazni ali kada se malo bolje pogleda iz raznih uglova,mocni... Jdn zamerka mi je kontrolna tabla...nemastovita i nekako ne ide uz ovakvu masinu...Sve u svemu opasna makina a od naked-a ostade samo N Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Decembar 3, 2009 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se na palim na ove oplastičene nakede ali bi ovog rado pokidao. Neko je napisao da auspusi na drugi pogled izgledaju bolje! Isto sam pomislio! Ovaj on-board video je super, jeste provalii da je zakačio fuzasterom u jednoj dugačkoj desnoj krivini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 5, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da je manje plastika na njemu i drugačijeg rešenja umesto onog metroseksualnog instrument-panela, mogao bih da ga nazovem dostojnim naslednikom legendarnog mu dede s' kraja 70-tih. Ovako, jeste nabudžen, agresivan, ali sa previše šminke za jednog prirodnog lepotana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan nema sta zverka prava ala su ga opravili svaka im cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 7, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Lep ko slika, al' za mene neupotrebljiv. Sve je super, samo su mi poceli ici na zivce s ovim auspusima od kojih je i moja alatka duza... Kaći slike, hvalisavac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 13, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan No coment...Video clip sve govori. http://www.youtube.com/user/Kawasakimotors?blend=2&ob=1#p/u/7/j2fvByZOGbU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano Decembar 13, 2009 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan No coment...Video clip sve govori. http://www.youtube.com/user/Kawasakimotors?blend=2&ob=1#p/u/7/j2fvByZOGbU Tako je , klasa za sebe SUPER NAKED. Mada je po meni cist streetfighter . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...