Jump to content

Moto Zajednica

Trenutno vozim MZ etz250, upla

Recommended Posts

• nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova
  • Motocikl: 4x4

Trenutno vozim MZ etz250, uplatio sam polovan Bandit400, trebalo bi da uskoro stigne. Ako neko zna nesto o ovom motoru...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Dobrodošao Mrle! To je najlepši' date=' najbolji motor na svetu, videæeš!!! :wink:[/quote']

Da, inace i nekoliko mojih bliskih prijatelja vozi motore, bili smo na nekoliko moto skupova, Novi sad, Indjija, Pancevo...

Evo ti par reèi o Banditu 600, možda ti nešto pomogne da se bolje oseæaš dok èekaš svog bandita...

http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=3416&highlight=predstavljanje

hvala. Ovde je prica o novom modelu, moj je 90to godiste, to je onaj sa starom viljuskom i ramom. Kupujem ga preko firme Starter sa Palica. Videcu krajem februara kakav sam posao napravio. :P

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Dobrodošao! Šta god budeš vozio sjeæaæeš se svoga ETZ-a. Moj TS/1 i ja smo se družili lijepih 140.000 KM.

• Zainteresovan, 554 postova
Dobrodošao! Šta god budeš vozio sjeæaæeš se svoga ETZ-a. Moj TS/1 i ja smo se družili lijepih 140.000 KM.

To sam cuo od mnogih, neverovatno ali istinito...

Dobrodosao covek i srecan tii novi motor!!!

• Zainteresovan, 560 postova
Evo ti par reèi o Banditu 600' date=' možda ti nešto pomogne da se bolje oseæaš dok èekaš svog bandita...

hvala. Ovde je prica o novom modelu, moj je 90to godiste, to je onaj sa starom viljuskom i ramom. Kupujem ga preko firme Starter sa Palica. Videcu krajem februara kakav sam posao napravio. :P[/quote']Aj posto je bilo reci o doticnoj firmi i uvozu ranije na forumu javi kako si prosao sa kupovinom...pozdrav

Evo ti par reèi o Banditu 600' date=' možda ti nešto pomogne da se bolje oseæaš dok èekaš svog bandita...

hvala. Ovde je prica o novom modelu, moj je 90to godiste, to je onaj sa starom viljuskom i ramom. Kupujem ga preko firme Starter sa Palica. Videcu krajem februara kakav sam posao napravio. :P[/quote']Aj posto je bilo reci o doticnoj firmi i uvozu ranije na forumu javi kako si prosao sa kupovinom...pozdrav

Nisam naleteo na tu temu na forumu. Kakva su iskustva sa tom firmom? Mislim , lik ima prodavnicu motora, uvoznik je motora URAL, u radnji trenutno ima 15-ak motora, do sada je sve islo ok, sem sto je datum dolaska motora pomeren sa februara na kraj meseca, prvu nedelju marta. Bio sam una Palicu kod njega, nije u pitanju neka garaza, vec prava prodavnica motora i moto opreme. Videcemo sta ce da bude

• Zainteresovan, 560 postova

Ma bila je prica o tome da li je pametno davati pare unapred oslanajuci se samo na sliku motora...ja sam bio misljenja da ne treba davati pare dok se ne vidi i isproba motor-ali moze i "ko ne riskira,ne profitira"...u svakom slucaju nadam se da ce sve ispasti ok.Ako se dobro secam ti motori stizu iz Japana a kod njih se prodaje Bandit 400 za koji je kod nas malo teze naci delove.To je ukratko bila tema...javi kako si prosao-pozdrav.PS.Posto sam pre par meseci razgovarao sa tim likom sto uvozi motore-delovao je posteno i posto sam mu se zahvalio i odbio ga zbog davanja para unapred ok je reagovao i zamolio me da mu dam email nebi li mi on poslao katalog i cenovnik pa da ja ponudim ljudima koje znam.Kazem delovao je ok pa me bas interesuje kako ce sve to proteci...

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja