drugsef 137 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam potpuno belu kacigu i zeleo sam da na nju sa leve i desne strane zalepim englesku zastavu odstampanu na foliji koja se rasteze. Treba mi savet kako nesto sto je ravne forme da zalepim na svernu a da se ne izguzva. Rade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Octobar 2, 2009 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na netu - ima videa na kojim pokrivaju folijom automobile i motore. Mnogo komplikovanije povrsine nego kaciga. Gledao sam jedan na kojem lepi foliju (gistro karbon) na sfericni retrovizor. Mislim da je u tvom slucaju guzvanje mnogo manji problem nego krivudanje ivica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan imas folije koje se zagrevanjem oblikuju tako da se ne guzvaju samo je potrebno da obe zalepis isto da ne ispadne jedna manje jedna veca.folije kojima se oblazu auti to mogu samo je problem naci da je tanka obicno su malo deblje od ovih folija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Octobar 4, 2009 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan A jel zna neko gde ima da se kupe te "termo" folije? Ja bih hteo da restauriram plastike/oklope na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno nadjoh u gradu druga koji se bavi air brushom i rece da ce da mi naslika kacigu za simbolicnu sumu. videcu kako ce da ispadne pa cu da stavim slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan taman da vidimo kako ce izgledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Novembar 3, 2009 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Ma pusti bre tu zastavu, predlog: uradi logo guzzija sa zadnje strane! pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Novembar 6, 2009 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, englesku ili britansku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam foliju i stampam na istu po zelji. Lepi se uz pomoc grejanja ( fen za kosu ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Grafix, u zgradi Bigza, preko puta sajma...063 206 257, Slavko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...