Jump to content

Moto Zajednica

Akcija Deda-Baka Mraz Novi Sad 2010. - radna

Recommended Posts

• U prolazu, 36 postova

A zasto onda ne dajemo pare otpisanima, po onoliko koliko oni svi davaju, ako vec idemo kod njih? Nego mi sve posebno organizujemo, i paketice i sve, i onda se pridruzimo otpisanima. Malo je bezveze. Ili smo snjima za sve ili smo sami za sve. Tako je mnogo logicnije, al kako hocete.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 426 postova

Zato što akciju ne čine samo Otpisani nego i drugi klubovi. a to sve znači gomilu ljudi koji bi onda trebali da se usaglase i još stotinu koješta. Sa druge strane mi nismo pristali samo da damo nekom lovu i da se priključimo povorci nego smo rešili i da deo tereta prihvatimo na sebe i deo posla odradimo sami. Tu je nas nekoliko u organizaciji i svako vuče koliko može. Cela organizacija je dosta složena, radi se na dogovorima ovde,ovu temu guramo i na drugim forumima, grupama, putem SMS-a i tel. razgovora, ali se isto tako radi i na traženju sponzora, razgovoru sa ustanovama.  Kada bi to sve palo na samo par ljudi bilo bi zaista veoma teško ovako i otpisani odrađuju posao i mi a verujem i neki drugi klubovi unutar sebe a na kraju svi nastupamo pod istom kapom.

Sve u svemu Otpisani su našu inicijativu oko organizacije prihvatili sa zadovoljstvom i korigovali maršutu kretanja prema onome što smo mi zamislili i takođe nam ukratko objasnili neke njihove inicijative koje pokušavaju da sprovedu.

• U prolazu, 36 postova

Okej, pitam samo to, nije mi najjasnije bilo...

1. Duleduka

2. Makins

3. Dalmatino

4. Žabac

5. Jamana

6. Čičak

7. Swa

8. Dzoks

9. Jevta

10. Tićma

11. Momcha

12. Malonja

13. Gaga-Malonjin sin

14. lencuge

15. drumskalisica

16. Gio

17. Mrva

18. Trigger

19. Arpad

20. Grnja

21. Željko srb

22. Darkman

23. Joker

29. Konja!

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT

Kupis ga u Rodicima,Metroima i ostalim Miskovicima.

Samo,pricekaj malo,bice ih u decembru ko sodera za male pare.Doduse takav im je i kvalitet.

Sad Jamana bio brži!  ;)

E, a kako je sa kostimima? Jel svako svoj nosi, tj. moram da odem da kupim?

Tako nekako, polako biće toga dosta kad se nova godina približi.

Inače da vam prenesem pozdrave od Vilija, čovek prati temu. Danas smo bili do njega i dogovorili gostovanje u crkvi sutra popodne, njega i nekih od ljudi iz Otpisanih.  Još da vam prenesem da nam je danas Vili predložio nešto što uopšte nismo očekivali. Razgovarali smo o sponzorima i njihovom spominjanju u medijima. I Vili predloži da oformimo dva tima za medije, jedan njihov i jedan naš i da se pojavimo u više odvojenih a međusobno dogovorenih termina kako bi mogli da pokrijemo sve sponzore i o akciji kažemo što više. Šta da vam kažem... Vili predlaže da izađemo na TV i kažemo šta imamo i zahvalimo se našim sponzorima... bio sam šokiran. Ipak sam mu zahvalio i naravno ga odbio. Objasnio sam mu da to ne dolazi u obzir i da će morati sam da se zahvali kako njihovim tako i našim sponzorima.  Za sad nije prihvatio ne  :D :D :D ali moraće. Naš stav je da se u medijima ne pojavljujemo i ne vršimo nikakvu samopromociju. 8)

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

@ makins - pa meni ovo deluje da nas " Otpisani " prihvataju kao ravnopravne partnere u ovoj lepoj akciji namenjenoj deci. 

Kad ce doci sutra u crkvu, bas bi voleo da i ja budem tu ?

@ makins - pa meni ovo deluje da nas " Otpisani " prihvataju kao ravnopravne partnere u ovoj lepoj akciji namenjenoj deci. 

Ne znam šta da ti kažem, čak ni u najsmelijim predpostavkama nismo mogli da predvidimo ovakav razvoj događaja. Žabac je bio optimista kad smo počinjali, dalmatino i ja samo u najmanju ruku bili za to da probamo, kao ništa nas ne košta a ono... Duku je bilo sramota kad sam na zajedničkom sastanku počeo da držim slovo o maršuti kretanja... a ja mu lepo rekao da će biti kako ja kažem(baš sam sad brezobrazan) i ljudi prihvatili našu verziju.

Sve u svemu, dobili smo mnooogo više nego smo se i nadali. Ipak želim da se zna da je ovo njihova akcija i da je mi podržavamo kao i mnogi drugi klubovi a to što nas ti ljudi tamo shvataju i prihvataju veoma ozbiljno... to može samo da nam laska i da nam da podstreka u daljnjem radu!

Vili i ja smo se dogovorili da se čujemo kad krenu u crkvu a to bi trebalo da bude negde posle pet. Ja ću te cimnuti kad to bude.

Ne znam šta da ti kažem, čak ni u najsmelijim predpostavkama nismo mogli da predvidimo ovakav razvoj događaja. Žabac je bio optimista kad smo počinjali, dalmatino i ja samo u najmanju ruku bili za to da probamo, kao ništa nas ne košta a ono... Duku je bilo sramota kad sam na zajedničkom sastanku počeo da držim slovo o maršuti kretanja... a ja mu lepo rekao da će biti kako ja kažem(baš sam sad brezobrazan) i ljudi prihvatili našu verziju.

Sve u svemu, dobili smo mnooogo više nego smo se i nadali. Ipak želim da se zna da je ovo njihova akcija i da je mi podržavamo kao i mnogi drugi klubovi a to što nas ti ljudi tamo shvataju i prihvataju veoma ozbiljno... to može samo da nam laska i da nam da podstreka u daljnjem radu!

Vili i ja smo se dogovorili da se čujemo kad krenu u crkvu a to bi trebalo da bude negde posle pet. Ja ću te cimnuti kad to bude.

Molim te,cimni i mene! ;D

E ja bas necu da dodjem.Mora neko da bude anti protivan.Ne mozemo se tako lako o svemu slagati.Nismo navikli bre.  ;)  ;D

E sad necu ni ja! ;D

Dakle izcimali smo se i na kraju sastali, ne znam dali ovo spada pod akciju dedamrazova ili pod okupljanje vojvodina ali da se zna da smo se sastali i uz piće razgovarali o svemu pa i o akciji dedamrazova.

Da se zna i da smo doveli divlje Otpisane i da smo ih krstili u crkvi(obavio lisac) i sad više nisu Otpisani već zapisani...  ;D ;D ;D

Dakle Divlji Vili i Vanjus

post-1328-12879054638685_thumb.jpg

post-1328-12879054639357_thumb.jpg

1. Duleduka

2. Makins

3. Dalmatino

4. Žabac

5. Jamana

6. Čičak

7. Swa

8. Dzoks

9. Jevta

10. Tićma

11. Momcha

12. Malonja

13. Gaga-Malonjin sin

14. lencuge

15. drumskalisica

16. Gio

17. Mrva

18. Trigger

19. Arpad

20. Grnja

21. Željko srb

22. Darkman

23. Joker

24. Konja!

25. Zmajček

Vanja i Vili fini momci.Lepo se porazgovorili i dogovorili oko akcije i sve bi proteklo po protokolu da se nije pojavio mali Nikola sa tetkom i razbio nam

koncepciju i dnevni red. ;D Nikola je nestasan a tetka je takoooooo dobra riba,...

Maki,daj slike! ;D

• Svrati ponekad, 165 postova

Kad ste mi pričali da je prvi sastanak sa Otpisanima prošao vrlo ok i van svakog očekivanja nisam verov'o a sinoć sam se uverio svojim očima.Ljudi su cool u svakom pogledu.O akciji se dogovorili za 5min a zezali se dva sata.

Molim da me ubacite u photoshopu na fotke jerbo sam zakasnio.

Vili, Vili... kad te karburator dohvati bitićeš blankovan za sva vremena... a i šire!!!  :D

Evo seta slika, klinac pokušava da napadne buduće dedamrazove i iskamči neki poklon, tetka pokušava da obuzda klinca i vija ga okolo, dedamrazovi pokušavaju da ufate tetku...ups!

Najviše stradali Krezuba Sova i Veliki Medved!  ;D ;D ;D

post-1328-12879054683322_thumb.jpg

post-1328-12879054683599_thumb.jpg

post-1328-12879054684116_thumb.jpg

post-1328-12879054684381_thumb.jpg

post-1328-12879054684653_thumb.jpg

post-1328-12879054684916_thumb.jpg

post-1328-1287905468518_thumb.jpg

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja