soony 217 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko ovu stvarcicu, zanima me prvo hvalitet, znaci da se ne rasije za mesec dana a posle toga jel ugodno u voznji ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan imam ja ovo i mislim da sam mnogo platio 20e od dejana iz bg ali tada nisam znao za sekulu u svakom slucaju dok sam bio na moru vozio sam uvece u sortcu i sa ovim stitnicima od vetra za kolena i nije losa stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 29, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja. 5 km do posla, stavljam ga u hladnim jutrima preko farmerka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra stvar, stiti kad je hladno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1736 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 889 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ih kupio preko Sekule ovog proleca, ali ih nisam nesto preterano koristio... Dok ih montiram kad krecem i skinem kad stanem - smorim se kao plovak! ;D Inace nisu losi, odnosno vrse posao za koji su namenjeni, mada malo zatezu u predelu kolena kad sednes na motor dok se ne naviknes iz razloga sto su tad kolena savijena a na samim grejacima nema oblikovano udubljenje za kolena pa vrse pritisak, ali nije nista strasno i nepodnosljivo... Sam kvalitet izrade je skroz OK, nisu napravljeni za jednokratnu upotrebu... ;D Ako ti trebaju za po gradu slobodno ih uzmi, ali ako planirais da vozis sa njima duze ture bolje razmisljaj o nekim moto pantalonama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Septembar 29, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Imam ih od proletos, kupljeno preko Sekule naravno, i meni su vrlo dobri. Pošto leti vozim u kratkim ili tankim pantalonama stavljam štitnike za kolena tako da mi nije nikakav smor da postavim ove Luisove. Lakše i brže se postavljaju od klasičnih štitnika, a greju/štite od hladnog vetra za sve pare i meni nisu neudobni - 100 ljudi=100 ćudi... moja preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Septembar 30, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Imam oko 2 godine... kvalitet izrade je dobar i posle mnogo koriscenja se ne vide znaci habanja. Dobra stvar za krace voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Septembar 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja već godinu dana i nisu se pohabale ni malo a lepo greju kolenca Kupuj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uzeo ixs koje se stavljaju preko odece imaju dva cicka za lepljenje i imetnuta je kao i neka mala zatita...par puta sam ih nosio ...dobro je sto se mogu lako i brzo stavljati ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na odgovorima kupujem definitivno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan e da, a koju velicinu samo ? ima butku tj list obima 54/44 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 30, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uzeo ixs koje se stavljaju preko odece imaju dva cicka za lepljenje i imetnuta je kao i neka mala zatita...par puta sam ih nosio ...dobro je sto se mogu lako i brzo stavljati ... Imao sam Luisove a zatim sam kupio ixs od Jasminka. Razlika je ko dupe i oko Luisove sam prodao jer su neuporedivo nekvalitetnije i neudobnije. Osim toga ixs-ove imaju i unutrašnji džep za protektore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uzeo ixs koje se stavljaju preko odece imaju dva cicka za lepljenje i imetnuta je kao i neka mala zatita...par puta sam ih nosio ...dobro je sto se mogu lako i brzo stavljati ... Imao sam Luisove a zatim sam kupio ixs od Jasminka. Razlika je ko dupe i oko Luisove sam prodao jer su neuporedivo nekvalitetnije i neudobnije. Osim toga ixs-ove imaju i unutrašnji džep za protektore Убедљиво су најбољи "Tucano Urbano", направљени од правог винд-стопера... Luis-ови су од неопрена под којим се колено превише зној, круте су па сметају, не могу тако лако да се смотају и стрпају у џеп, а и брзо се похабају. Е сад... Највећа "предност" им је цена... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan SUPER STVARCICA ZA GRAD I MNOGO POMAZE.KAD DODJEM KUCI UVECE I ISTUSIRAM SE KOLENA SU MI BILA HLADNA ALI SAM ONDA CUO ZA LOUISOVE GREJACE ZA KOLENA I REZULTATI FENOMENALNI.VATRA IZBIJA IZ NJIH I REDOVNO IH KORISTIM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan moje su l-xl i mislim da vecini odgovaraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Umeju da budu pretopli, i da se znoje kolena, pa su vise za hladnje vreme. Doduse zavisi i kakve pantalone imas ispod. Za te novce odlicna stvar. Cini mi se da postoji dve velicine. Ako se dvoumis uzmi vecu, jer su vece povrsine, nije razlika samo u trakama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan porucio bas danas od Sekule te vece, a kako sam do sad nosio one sportske ispod odeće mislim da se neću buniti kakvi god da su.... mada losa stvar neoprena je sto on prenosi hladnocu na telo, pa imas osecaj kao da su ti kolena bez zastite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garcia_kg 0 Napisano Octobar 7, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam obe veličine, jedne uzeo za devojku druge za mene, moja preporuka da u svakom slučaju uzmeš veći broj!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Koji je Sekulin broj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Koji je Sekulin broj? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=1004.0 onaj novi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Imate kod kineza steznike za kolena od neoprena. Uzmete veci broj da vas ne stezu. 200 din kostaju. Isto imaju cicak traku za podesavanje. Mislim da moze da se nosi ispod pantalona. Vetar ne probija uopste. Znam zato sto imam od istog materijala steznike za laktove i nosim ih na skocnom zglobu leti kad je prohladno a ja na sebi imam farmerice i patike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja trazio kod kineza i nigde da ih nadjem :-\ kako god, uzeo sam ove, nista posebno, rade posao, malo otezavaju savijanje noge al kontam da će se rastegnuti vremenom ... vratice oni ulozene parice kada se omatori jos jedanput hvala Sekula !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...