Jump to content

Moto Zajednica

Upozorenje za sve koji imaju kofere

Recommended Posts

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

U roku od mesec dana su mi ukrali po drugi put kofer sa beverly-a ... ispred zgrade ... eto kakva vremena ... pa samo da vas upozorim ... nista ne ostavljajte u koferu ....

Neko se bas navadio na kofere sa tvog motora >:(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 599 postova

Vec odavno se nosim mislju da probusim kofer sa donje strane,sraf koji9 ide kroz nosac kofera,pa kroz koferi,zatim jedna metalna plocica 10 x 10cm kroz koju prolazi sraf. I za kraj leptir matica da mozete da skinete kofer kada zelite. Na ovaj nacin sprecavate manijake da vam odnesu kofer, tj izvale ga sa nosaca.

• Drug član, 2736 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

Vec odavno se nosim mislju da probusim kofer sa donje strane,sraf koji9 ide kroz nosac kofera,pa kroz koferi,zatim jedna metalna plocica 10 x 10cm kroz koju prolazi sraf. I za kraj leptir matica da mozete da skinete kofer kada zelite. Na ovaj nacin sprecavate manijake da vam odnesu kofer, tj izvale ga sa nosaca.

Tako sam ja svojevremeno stavio nadrkane siguronosne sarafe na kolima da mi ne klepe tockove. Digli mi auto. :(

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: bio FJR

Dok sam imao stari kofer na kome se nezavisno zakljucava kofer za motor od poklopca kofera, uvek sam ostavljao poklopac otkljucan, da vidi olos da nema nista unutra, da ne lome za dzabe. Posle, na drugom, gde je to bilo vezano jedno za drugo, nikad nisam ostavljao kofer na motoru preko noci, uvek sam se plasio da ce naici neki narkoman i srafcigerom izlomiti kofer u nadi da je kaciga unutra. Sada, na trecem, iako se kofer za motor zakljucava nezavisno od poklopca, nikad ga ne ostavljam na motoru dok sam u Srbiji (skup kofer).

• , 1322 postova

davno sam ja to jos napravio  :D :D :D

• Svrati ponekad, 217 postova

cekaj ako ostavite otkljucan kofer, samo dodju i pritisnu crveno dugme ispod bravice i odnesu ceo kofer bez obijanja????

Tachno. ;D ;D ;D

Nije tacno jer ovde ljudi pisu o koferima koji se nezavistno zakljucavaju. Jedna veza za nosac i jedna brava za sam kofer.  Ovi drugi koji imaju novije kofere gde ima samo jedna brava....ti nisu normalni.

E da....posto ja vec neko vreme jurim povoljan i polovan kofer....daj povezite me sa tim klincima sto obijaju...da se i ja ponovim  =)

• Zainteresovan, 726 postova

I kada dođeš na neki skup... ;D ;D

'Biga, došlo vreme da se kupe tank torbe ili sl na magnet, pa u niu alat i ostale điđa biđe...pa stani, stavi, stani, skidaj...

• Svrati ponekad, 217 postova

Mislim da jeftin alarm (25 EUR) rešava podosta ovih problema...

Ne znam da li resava...

Sad se setih jedne price....Pre jedno 6,7 godina sam bio na ekskurziji po Evropi. Bili mi tako u nekom gradicu pored Beca. Mi deca igrali stoni tenis u nekom javnom parku. Ostavim ja cuku(vrednu cuku tada onako metalik sivu koja zraci i privlaci) da mi ne smeta dok igram. Zaigrali se mi i na kraju morali da trcimo na veceru. Zaboravi ja sat na stolu....  Setim se ja posle i otpisao ja njega vec al me drugar ubedi da posle 2,3 sata odemo do stola,da pogledamo za svali slucaj. Ja mu reko vaziiii  nema sanse.    KAD ONO MEDJUTIM!    Neko je uzeo sat i samo ga stavio sa strane uz mrezicu da ne padne i da se ne zagubi!?

I sta ja sada da mislim o tom gradicu u Evropi i o majci nam Srbiji?

Nadam se da nije off i da ce se koferasi pronaci u ovome =)

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

cekaj ako ostavite otkljucan kofer, samo dodju i pritisnu crveno dugme ispod bravice i odnesu ceo kofer bez obijanja????

Tachno. ;D ;D ;D

Nije tacno jer ovde ljudi pisu o koferima koji se nezavistno zakljucavaju. Jedna veza za nosac i jedna brava za sam kofer.   Ovi drugi koji imaju novije kofere gde ima samo jedna brava....ti nisu normalni.

E da....posto ja vec neko vreme jurim povoljan i polovan kofer....daj povezite me sa tim klincima sto obijaju...da se i ja ponovim  =)

HVALA NA KOLEGIJALNOM KOMPLIMENTU. ;)

• Security Consultant, 342 postova
  • Motocikl: Aprilja Pegaso

U roku od mesec dana su mi ukrali po drugi put kofer sa beverly-a ... ispred zgrade ... eto kakva vremena ... pa samo da vas upozorim ... nista ne ostavljajte u koferu ....

Komsija, sad sam tek video, skupa zanimacija, 2 puta po XXX eura....

Daj da sacekamo mjmuna pa da naplatimo.

P.S. Al te oce prvo torbica iz kola a sad ovo,c,c,c,c.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja