Boris_LION 1403 Napisano Septembar 29, 2009 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan U roku od mesec dana su mi ukrali po drugi put kofer sa beverly-a ... ispred zgrade ... eto kakva vremena ... pa samo da vas upozorim ... nista ne ostavljajte u koferu .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 29, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan U roku od mesec dana su mi ukrali po drugi put kofer sa beverly-a ... ispred zgrade ... eto kakva vremena ... pa samo da vas upozorim ... nista ne ostavljajte u koferu .... Neko se bas navadio na kofere sa tvog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 29, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ?!?! NEČUVENO! Obili kofer, skinuli ga i odneli?? Ooooo, stoke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 123 Napisano Septembar 29, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Vec odavno se nosim mislju da probusim kofer sa donje strane,sraf koji9 ide kroz nosac kofera,pa kroz koferi,zatim jedna metalna plocica 10 x 10cm kroz koju prolazi sraf. I za kraj leptir matica da mozete da skinete kofer kada zelite. Na ovaj nacin sprecavate manijake da vam odnesu kofer, tj izvale ga sa nosaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Vec odavno se nosim mislju da probusim kofer sa donje strane,sraf koji9 ide kroz nosac kofera,pa kroz koferi,zatim jedna metalna plocica 10 x 10cm kroz koju prolazi sraf. I za kraj leptir matica da mozete da skinete kofer kada zelite. Na ovaj nacin sprecavate manijake da vam odnesu kofer, tj izvale ga sa nosaca. Tako sam ja svojevremeno stavio nadrkane siguronosne sarafe na kolima da mi ne klepe tockove. Digli mi auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam imao stari kofer na kome se nezavisno zakljucava kofer za motor od poklopca kofera, uvek sam ostavljao poklopac otkljucan, da vidi olos da nema nista unutra, da ne lome za dzabe. Posle, na drugom, gde je to bilo vezano jedno za drugo, nikad nisam ostavljao kofer na motoru preko noci, uvek sam se plasio da ce naici neki narkoman i srafcigerom izlomiti kofer u nadi da je kaciga unutra. Sada, na trecem, iako se kofer za motor zakljucava nezavisno od poklopca, nikad ga ne ostavljam na motoru dok sam u Srbiji (skup kofer). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garcia_kg 0 Napisano Octobar 7, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja često radm isto foru ostavim otvoren kofer da vidi da nema ništa....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Octobar 8, 2009 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su zbog toga i bisage ušrafljene za nosače sa po 4 šrafa. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ma ako hoće da ga obiju ili lape , džaba sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4246 Napisano Octobar 13, 2009 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Sve svoje sa sobom nosim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 13, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Vec odavno se nosim mislju da probusim kofer sa donje strane,sraf koji9 ide kroz nosac kofera,pa kroz koferi,zatim jedna metalna plocica 10 x 10cm kroz koju prolazi sraf. I za kraj leptir matica da mozete da skinete kofer kada zelite. Na ovaj nacin sprecavate manijake da vam odnesu kofer, tj izvale ga sa nosaca. davno sam ja to jos napravio :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan cekaj ako ostavite otkljucan kofer, samo dodju i pritisnu crveno dugme ispod bravice i odnesu ceo kofer bez obijanja???? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 15, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan cekaj ako ostavite otkljucan kofer, samo dodju i pritisnu crveno dugme ispod bravice i odnesu ceo kofer bez obijanja???? Tachno. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan cekaj ako ostavite otkljucan kofer, samo dodju i pritisnu crveno dugme ispod bravice i odnesu ceo kofer bez obijanja???? Tachno. ;D ;D ;D Nije tacno jer ovde ljudi pisu o koferima koji se nezavistno zakljucavaju. Jedna veza za nosac i jedna brava za sam kofer. Ovi drugi koji imaju novije kofere gde ima samo jedna brava....ti nisu normalni. E da....posto ja vec neko vreme jurim povoljan i polovan kofer....daj povezite me sa tim klincima sto obijaju...da se i ja ponovim =) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 19, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan I kada dođeš na neki skup... ;D ;D 'Biga, došlo vreme da se kupe tank torbe ili sl na magnet, pa u niu alat i ostale điđa biđe...pa stani, stavi, stani, skidaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 19, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ja skidam kofer kad god ostavljam motor na duze od pola sata,jer necu da razmisljam a i ne mogu da ne nosim nista u koferu jer sto ga imam onda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 19, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da jeftin alarm (25 EUR) rešava podosta ovih problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da jeftin alarm (25 EUR) rešava podosta ovih problema... Ne znam da li resava... Sad se setih jedne price....Pre jedno 6,7 godina sam bio na ekskurziji po Evropi. Bili mi tako u nekom gradicu pored Beca. Mi deca igrali stoni tenis u nekom javnom parku. Ostavim ja cuku(vrednu cuku tada onako metalik sivu koja zraci i privlaci) da mi ne smeta dok igram. Zaigrali se mi i na kraju morali da trcimo na veceru. Zaboravi ja sat na stolu.... Setim se ja posle i otpisao ja njega vec al me drugar ubedi da posle 2,3 sata odemo do stola,da pogledamo za svali slucaj. Ja mu reko vaziiii nema sanse. KAD ONO MEDJUTIM! Neko je uzeo sat i samo ga stavio sa strane uz mrezicu da ne padne i da se ne zagubi!? I sta ja sada da mislim o tom gradicu u Evropi i o majci nam Srbiji? Nadam se da nije off i da ce se koferasi pronaci u ovome =) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 19, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan cekaj ako ostavite otkljucan kofer, samo dodju i pritisnu crveno dugme ispod bravice i odnesu ceo kofer bez obijanja???? Tachno. ;D ;D ;D Nije tacno jer ovde ljudi pisu o koferima koji se nezavistno zakljucavaju. Jedna veza za nosac i jedna brava za sam kofer. Ovi drugi koji imaju novije kofere gde ima samo jedna brava....ti nisu normalni. E da....posto ja vec neko vreme jurim povoljan i polovan kofer....daj povezite me sa tim klincima sto obijaju...da se i ja ponovim =) HVALA NA KOLEGIJALNOM KOMPLIMENTU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Octobar 19, 2009 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan U roku od mesec dana su mi ukrali po drugi put kofer sa beverly-a ... ispred zgrade ... eto kakva vremena ... pa samo da vas upozorim ... nista ne ostavljajte u koferu .... Komsija, sad sam tek video, skupa zanimacija, 2 puta po XXX eura.... Daj da sacekamo mjmuna pa da naplatimo. P.S. Al te oce prvo torbica iz kola a sad ovo,c,c,c,c. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan HVALA NA KOLEGIJALNOM KOMPLIMENTU. Hahah i drugi put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...