Bogda 36 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem 2 univerzalna auspuha iz louisa. Stvarno su kvalitetno odradjeni, lepi i masivni. Jedan sam otpakovao i pogledao, drugi je zapakovan. Prodajem ih po nabavnoj ceni tj 60e za oba.Saljem pouzecem. Razlog prodaje je taj sto mi treba kes. Hocu da polozim i za E kategoriju pre nego sto se promeni zakon. Nije hitno. Ako se ne prodaju idu na Princa na prolece. Ako vas jos nesto interesuje pitajte. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 28, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ima li sta izgravirano na auspusima, il dal ima neku deklaraciju u kojoj pise za koju su kubikazu namenjeni ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nema. Oni su univerzalni tj za sve kubikaze. Kace se jednostavno tj samo se zategne selna koja ide u kompletu i dobija se i nosac isto hromiran. Sa ulazne strane mogu da se nakace na cevi od 3.8-4.5 cm, znaci i za bas velike kubikaze. On je visokoprotocni. Sutra cu postaviti skicu kako se odprilike nalazi ovaj prigusivac. Odlicni su i izgledaju prelepo. Kvalitet je vrhunski a pogotovu za tu cenu. na slikama samo moze da se vidi po koji otisak prsta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan uh kako bi ovo leglo na mog EN-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Takav je imao moj drug na cbr 125,dobra stvar! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se cuje? Ja ih nisam cuo uzivo ali verujem da se cuju bolje nego sto izgledaju . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Drugaciji je dosta zvuk nego sa fabrickim auspuhom,lepo se cuje a i atraktivnog je izgleda! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Da li može samo jedan da se kupi?samo moram da premerim kod mene na kiwiju cevku,al bi mu čučnuo ko budali šamar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i jedan ali da nadjem jos jednog kolegu koji je zainteresovan. Ako cev nije dovoljno siroka moze svaki majstor da ti napravi zadebljanje i posle selnom pricvrsti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Moze i jedan ali da nadjem jos jednog kolegu koji je zainteresovan. Ako cev nije dovoljno siroka moze svaki majstor da ti napravi zadebljanje i posle selnom pricvrsti. Ok možda i ja uspem da nadjem zainteresovanog pa se čujemo na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ako ne odu za nekih 7 dana cu imati kintu pa uzimam oba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Septembar 29, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan 50€ i ti plaćaš brzu poštu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan evo ga kolega za 1kom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan otju i ja ovaj sa vishe cevi. koliko su teshki? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 60e za oba tj 30e za jedan. Cena je fiksna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Septembar 30, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 60e za oba tj 30e za jedan. Cena je fiksna. Izvini batko, ono moje je bilo ironično potsećanje na likove koji su se cenkali s'tobom za 50 dinara oko patika koje si prodavao po ceni u nemačkoj :o... nisam mislio ozbiljno tj. nisam kupac i izvini za offfff ali nisam mogao da se uzdržim. srećno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Bogda imaš PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 60e za oba tj 30e za jedan. Cena je fiksna. Izvini batko, ono moje je bilo ironično potsećanje na likove koji su se cenkali s'tobom za 50 dinara oko patika koje si prodavao po ceni u nemačkoj :o... nisam mislio ozbiljno tj. nisam kupac i izvini za offfff ali nisam mogao da se uzdržim. srećno sa prodajom Ma ok . Cena je stvarno povoljna. ispod ove cene necu da idem jer stvarno vrede i vise nego sto kostaju tako da bi ih ja ugradio u slucaju da ne odu. Ako opet budu na akciji i ako ustekam pare do proleca mozda ih opet uzmem ;D. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan imate ljudi i u luisu auspuha jos uvek su na popustu,moze da donese SEKULASA sa foruma. ;D p.s.nije off,samo obavestenje ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Octobar 3, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...